{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits - kõik, mida sa tema kohta ei tea

Foto : unsplash / Clay Banks      Kaljukitsed on väga ambit...

Foto : unsplash / Clay Banks

 

 

 Kaljukitsed on väga ambitsioonikad ja seda põhjusega. Nad jõuavad alati tippu. Nad tegutsevad kogu oma elu jooksul ja ei jää kunagi ootama, et hea õnn nende õuele tuleks. Kaljukits ei jää imesid ootama, vaid muudab ma elu imeks. Kaljukits on töökas ja kohusetundlik. 

Kaljukits ei lähe kunagi kergemat teed pidi. Ta teeb nii nagu on kõige õigem ja parem tema meelest. 

Ta on pragmaatiline. Ta ei talu mõtlematust ja kergemeelsust. Ta on alati kõik korralikult läbi kaalunud. Ta on ka täpne, korralik, traditsiooniline ja konservatiivne. Talle meeldib ise endale reegleid kehtestada ja neist kinni pidada.

Tal on alati eesmärgid, mille poole püüelda. Tal on alati midagi pooleli, mille kallal ta tahab vaeva näha selle asemel, et istuda ja puhata. Tema jaoks juhust ja head õnne ei ole olemas. Edu tuleb ainult töö tulemusena. Ta ei vali kergemat teed.

 

 

 

 

 

Ta on usaldusväärne. Kui sa vajad abi, helista mõnele Kaljukitsele. Ta vastab sulle alati ja tuleb kindlasti appi. 

Kaljukitsel on aga vana hing, ta sündis juba sellisena. Ta sündis maailma targemana, kui teised. 

Kui sa teda tähelepanelikult silmitsed, siis näed sa tema 'vana hinge'. Võib-olla miski tema pilgus või käte peal reedab, et ta on palju targem oma vanusest. Esmapilgul seda aga alati näha ei ole. 

Me kõik tahame endale sellist sõpra nagu tema seda on. Me kõik vajame mõnikord tarka nõuannet ühe või teise teema kohta. Kaljukitsel on alati kõige paremad lahendused. 

Kaljukitsedega on nii, et nad aastate jooksul muutuvad nooremaks. Sündides maailma tundub, nagu kannaksid nad endaga kaasas kogu maailma tarkust ja teadvust. Aastatega aga muutuvad nad nooremaks ja vananedes vabanevad oma koormast. Iga aastaga muutub nende elu kergemaks, kui kaovad vastutused ja kohustused, mis neid kogu elu saatnud on. Aastatega muutuvad nad lõbusamaks ja vabamaks. 

 

 

 

 

Kõige paremini tunnevad Kaljukitsed end alles siis, kui on üle 40-aasta vanad!

Ta ei saavuta kohe oma elus edu kõikides oma ettevõtmistes aga ta töötab selle nimel ja tavaliselt jõuab ta tippu aga teistest hiljem. 

Mis puutub suhetesse, siis see, kes talle kõige paremini sobib, on see, kes aitab tal oma koormat kanda. Võti, mis viib Kaljukitse südamesse, on tema aitamine. Kui ta on sind oma südamesse lasknud, siis on see kogu eluks.

Kui sa tahad kuulda tõeliselt tarka nõu, siis helista Kaljukitsele. Ta leiab ruttu lahenduse ja ei lase sul asju üle dramatiseerida.

Kommentaare ei ole