{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jutustus ühest erilisest lapsest

Foto : unsplash / Nynne Schrøder     Olla erinev ei olegi probleem. See, kui sind koheldakse erineval, on probleem.   Ingel ja eriline laps...

Foto : unsplash / Nynne Schrøder

 

 

Olla erinev ei olegi probleem.

See, kui sind koheldakse erineval, on probleem.  


Ingel ja eriline laps

 

Lapse sündimise päeval, astus ingel tema hälli juurde. 

Laps silmitses teda ja mõistis, kes tema juurde tuli.

Ta küsis: "Kas see tähendab, et ma olen haige? Ja ei hakkagi käima nii nagu kõik teised? Ja ei hakkagi kunagi rääkima nii nagu kõik teised? Aga kuidas ma sellise erinevusega elada saan? "

Ingel vastas talle: " Sa valisid armastuse elu. Sinu tee ei ole sama nagu kõikidel teistel aga sind ümbritsevad inimesed, kelle südames on palju armastust ja hoolt ning kes on sinu kõrval, et sind aidata ja armastada just sellisena nagu sa oled. Sinu erinevus muudabki sind nii erakordseks ja inimlikuks. Sa lausa kiirgad armastusest."

"Ja minu ema? Kas ta ei tea veel? Ta on nii õnnelik, sest arvab, et ma olen terve laps. Ma panen ta ju kannatama!"

"Sa valisid just tema, sest ainult tema on võimeline mägesid liigutama selleks, et sinul hea oleks. Jah, muidugi tuleb ka temal ette kurbuse ja masenduse hetki, sest talle meeldiks sind näha jooksmas ja rääkimas nagu kõik teised sinu ealised lapsed aga kui ta näeb sind õnnelikuna, siis rõõmustab see teda. Ta annaks oma elu, et võtta sinu raskused endale. Ta mõtleb mõnikord, milline laps sa oleksid ilma selle haiguseta aga ta õpib sellega elama ja ei taha mitte ühtegi teist last sinu asemele. Kannatlikkus, isegi kui see teda proovile paneb, on tema kõige parem kaaslane ja kõige suurem voorus. Tema pilk, mis on mõnikord tõsine ja teinekord särab rõõmust, peegeldab kõiki takistusi ja sinu edusamme. Sinu raskustest sünnib lootus, sinu edusammud on võidud. Ta ei tea veel, kui suur armastus tema südames peidus on. Sina oled temale kõige kallim, teie kahekesi olete kõige ilusam armastuslugu, mis olla saab. "

Ingel ootas, kuni laps uinus ja sosistas siis: 

"Ja mina olen siin sinu kõrval. Alati."



Kirjutatud ühe erilise lapse ema poolt


Kommentaare ei ole