{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isikusetest

  Tegemist on psühholoogilise testiga, mis aitab sul iseennast paremini tundma õppida. Vaata alljärgnevaid pilte ja pane tähele, mis sul...

 

Tegemist on psühholoogilise testiga, mis aitab sul iseennast paremini tundma õppida.

Vaata alljärgnevaid pilte ja pane tähele, mis sulle kõige esimesena silma hakkab.

Mida sa näed esimesena pildil? 




AUTO

Kui sa näed kohe autot pildil, siis on vabadus sulle väga tähtis. Sulle meeldib aktiivne elu ja liikumine, sulle meeldib, kui asjad lähevad vastavalt sinu soovidele.

Auto sümboliseerib ka sinu oskust detaile näha ja suutlikkust analüüsida ükskõik millist olukorda. See omadus võib olla ka ohtlik, sest sa võid liiga palju tähelepanu pöörata pisiasjadele, mis seda ei vääri ja näha kõiges ka hea kõrval halba.

Sa peaksid õppima nägema asju globaalselt ja mitte ainult oma vaatenurga otsast.



MEES BINOKLIGA


Kui sa näed meest binokliga kõigepealt, siis on sul kalduvus näha olukorda üldises valguses, detailidele paned sa vähem rõhku. Isegi, kui see on hea, pead sa ka õppima nägema detaile, sest nad on sama olulised.

A - TÄHT


Seda tähte on kõige raskem näha. Kui sa oled üks neist, kes aga nägi A-tähte esimesena, siis tähendab see, et sul on harvaesinev omadus näha seda, mida teised ei näe.

Sa oled intuitiivne, sa oled suurepärane detektiiv, kes suudab lahendada ka kõige keerulisemaid kriminaalasju.

Mida sa näed esimesena pildil? 




NAIST


Kui sa oled naine ja nägid esimesena pildil naist, siis on tulevikul sulle palju imelist varuks. Naine pildil vaatab ülespoole, nii ka sina. Sinu positiivne hoiak ja lootus südames nakatavad kõiki sinu ümber. Lisaks sellele on see ka märk usaldusest ja iseseisvusest.

Kui sa aga oled mees ja nägid esimesena naist pildil siis tähendab see, et naistel on su peas tähtis koht. Võib-olla on su peas üks naine, kes sind siis kas õnnelikuks või õnnetuks teeb ja sa vajad tema heakskiitu. Kuidas ka ei ole, kõige parem on muutuda ise paremaks ja enesekindlamaks, kõik muu tuleb iseenesest.

MEEST


Kui sa oled naine ja nägid mehe nägu esimesena, siis viitab see su soovile leida endale romantiline kaaslane. Kui sul aga on juba kallim olemas, siis viitab see sinu suhtele temaga. Sa mõtled talle tihti ja see on hea. Mees pildil sümboliseerib häid muutusi sinu armuelus, mis varsti toimuma hakkavad.

Kui sa aga oled mees ja nägid pildil mehe nägu kõigepealt, siis tähendab see, et sul on probleeme või arusaamatusi mõne tuttava mehega - töökaaslase, sõbra või trennikaaslasega. Igatahes ei tunne sa end hästi ja peaksid lahendama selle probleemi ruttu.



Mida sa esimesena pildil näed? 




KROKODILLI

Kui sa näed kõigepealt krokodilli, siis on üsna võimalik, et sa oled pragmaatik, kellele ei meeldi väga riskeerida. Sa keskendud alati rohkem negatiivsele, kui positiivsele küljele. Katsu õppida elu nautima.

PAATI


Kui sa näed esimesena paati, siis tähendab see, et sul on oskus vaadata ja näha detaile. Mitte miski ei jää sinu pilgu eest varjule. See näitab ka seda, et sa oled loominguline ja sul on ainulaadne oskus leida lahendusi ükskõik millistele probleemidele.




Mida sa esimesena pildil näed? 




VANA MEEST

Kui sa näed esimesena vanat meest pildil, siis oled sa kaastundlik ja empaatiline inimene. Ja kuna selleks, et näha meest, peab vaatama paremat pildipoolt, siis tähendab see samuti, et sa kasutad paremat ajupoolkera. Ja kuna see ajupool on loominguline, siis viitab see sellele, et sa oled oma hingelt kunstnik.

NAIST

Kui sa nägid esimesena naist, siis viitab see sellele, et sa kasutad peamiselt vasakut ajupoolkera, mis on loogiline ja analüüsiv, nii nagu sina isegi. Sul on kalduvus alati mõtelda kaks korda ja analüüsida põhjalikult enne, kui sa mõne otsuse vastu võtad. Sellegipoolest oled sa ka optimist ja ravija. Inimesed tulevad sind vaatama ja sinult nõu saama. Sul on lihtsalt vaja kontrollida oma perfektionistlikku külge ja kõik läheb hästi.

Mida sa näed esimesena pildil? 



SAMBAD

Kui sa näed kõigepealt sambaid reas, siis tähendab see, et sa oled oma mugavusstsoonis kinni ja see takistab sul ellu viimast seda, mida sa tahaksid. See takistab sul elada oma unistuste elu. Sa pead sellest stsoonist välja saama ja õppima nägema maailma teises valguses selleks, et saada uusi perspetkiive. Sambad näitavad ka seda, et sa oled suur unistaja, romantilise hingega ja unistad olulised detailid.

INIMESED SAMMASTE VAHEL

Kui sa nägid kõigepealt inimeste kujusid, siis tähendab see, et sul ei ole takistusi elus. Sa elad täiel rinnal ja ilma pingutusteta, sulle ei valmista mingit raskust luua endale uusi sõpru ja suhelda inimestega. Lisaks sellele oled sa tundlik ja hea inimene, kes aitab teisi alati vajaduse korral.




Mida sa näed pildil? 



INIMESTE PROFIILE

Kui sa nägid nägusid esimesena, siis tähendab see, et sa oled ekstravertne, hea seltskonnainimene. Sa oled mõjutatud oma hetke tujudest ja väljastpoolt tulevast energiast, sellepärast pead sa end ümbritsema positiivsete ja tugevate inimestega. Ära lase negatiivsetel, nõudlikel ja kriitilistel inimestel enda juurde tulla, sest nad võtavad sinult ära kõik, mis sul on.

KÜÜNLAJALG

Küünlajalg näitab, et sa oled introvert, kes armastab oma kodu mugavust ja soojust kõigele muule. Oma motivatsiooni ja elu mõtte leiad sa oma kodu seinte vahelt. Sulle meeldib vaba aeg.

Mida sa näed pildil? 



NAIST

Naine pildil on kaitseasendis, ta on põlvili, käed kukla peal. Kui sa nägid naist esimsena, siis näitab see, et sa oled hetkel emotsionaalselt kurnatud.  Naine sümboliseerib ka sisemisi kahetsusi. Võib-olla on sul hetkel raske periood elus või on sul keeruline probleem lahendada.

Naine võib ka viidata, et sa oled halvas suhtes. Võib-olla on su elukaaslane su stressi ja murede allikaks? Kuidas ka ei ole, sa pead eemalduma sellest olukorrast, mis tekitab sinus stressi. Sa pead midagi ette võtma, sa pead oma elu muutma ja keskenduma sellele, mis sind õnnelikuks teeb.

PEALUU


Pealuu tähendab seda, et sa oled hetkel keerulises olukorras, millest sa ei näe väljapääsu. Elu paiskab sulle teele takistusi ja väljakutseid, millest sa pead üle saama selleks, et olla tugevam ja targem. Ära kaota lootust ja ole tugev, sest kõik see möödub varsti. Pealuu näitab ka seda, et sul on tunne nagu ei hinnataks sind korralikult töö juures.



Kommentaare ei ole