{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Millised on Kalade tähemärgi kõige suuremad puudused?

Foto : unsplash / Tony Pham      Räägime otse ja avalikult....

Foto : unsplash / Tony Pham

 

 

 Räägime otse ja avalikult. 

Ja kuna me nagunii teame, et Kalad võtavad kõike väga isiklikult, siis oleme me kindlad, et nad meie peale nüüd solvuvad.

Kalade sodiaagimärk on sodiaagi kõige tundlikum märk aga see pole ainus iseloomujoon, millega nad silma paistavad. Kalad on ääretult mõistvad ja suure südamega, nad meeldivad absoluutselt kõigile. Tal on hästi palju häid külgi, sellepärast tema väikesed vead ja puudused ei hakkagi kohe silma. 

 

Millised on tema head küljed? 

 

Ta on kõigi jaoks alati olemas

Ta hoolitseb täiesti loomulikult kõikide oma lähedaste eest. Vähimagi probleemi korral tõttab ta kohale, et aidata. Kuna ta aga on alati teisi aitamas ja teistega tegelemas, unustab ta sageli iseenda... 


Ta on lojaalne

Üks sodiaagi kõige ustavamatest märkidest! Nii armastuses, kui sõpruses peab ta tähtsaks seda, et see suhe kestma jääks. Just selle tõttu andestab ta tihti liiga kergelt selleks, et vältida pingeid.

 

 

 

 

 


Ta on pedagoog

Ta on väga empaatiline. Töö juures on tema see, kes õpetab uusi välja - ta leiab alati selleks aega ja tal on olemas vajalik kannatlikkus. Ta ütleb tihti, et tal endal oleks olnud hädasti vaja kedagi, kes teda oleks nii aidanud omal ajal. 


Aga tal on ka puudusi...


Ta on hästi hajameelne

Ja jätab kõik oma tegevused pooleli. Ta võib kahe nädala jooksul alustada mitme eri asjaga korraga ja jätta kõik seejärel ilma lõpetamata sinnapaika. Sest ta ei oska midagi teha hingega. Ta teeb alati just täpselt niipalju, kui peab ja kui keegi peaks talle seejuures märkuse tegema, ütleb ta midagi teravat.

 

Talle on lihtne muljet avaldada

Kui sa oled rääkinud temaga üle 2 minuti, võib juhtuda, et ta sind imetlema hakkab. Talle on kerge muljet avaldada, sest ta on nii siiras ja vahetu, tal on raske oma arvamust läbi suruda, eriti mõnes grupis. Sest ta kardab, et ta ei oska teha nii hästi, kui teised.

 

Talle meeldib klatšida 

Neitsid ja Kalad sarnanevad selles punktis.  Nad on pealtnäha küll diskreetsed aga mitte nähtamatud. Täiesti vabalt võib ta rääkida selja taga kellest aga tahab. Kui keegi peaks aga uurima, siis ta eitab kõike.

 

 

 

 


Ta kardab kõike

Ja tõenäoliselt on see tema kõige suurem puudus. Tal pole julguseraasugi. Vajadusel saadab ta kellegi teise enda asemel. Eraelus võib see talle probleeme kaasa tuua. 


Ta solvub liiga ruttu

Kui sa oled talle haiget teinud, siis ei hakka ta sulle kätte maksma. Aga ta ei jää ka sinuga. Ta lihtsalt põgeneb ja ei räägi sinuga enam. Väldi kõiki teemasid, mis võivad erimeelsusi tekitada ja ära kritiseeri tema elu. 


Ta on liiga suur muretseja

Ta ei langeta ühtegi otsust liiga kiiresti ja lihtsalt hetke ajendil. Ta tahab kõike läbi kaaluda, mõtelda, mõtelda ja veel kord üle mõtelda, selle asemel, et otsustada. Kui ta aga peaks ruttu võtma mõne otsuse vastu ja see õnnestub, siis kiidab ta end tükk aega veel.








 

Kommentaare ei ole