{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: 4 sodiaagimärki, kes armuvad väga kiiresti

KAKSIKUD Kaksikutele meeldib väga palju suhelda ja nad leiavad ühise keele kõigiga. Juba sellepärast ei valmista neile su...

KAKSIKUD

Kaksikutele meeldib väga palju suhelda ja nad leiavad ühise keele kõigiga. Juba sellepärast ei valmista neile suurt probleemi kedagi ühe öö jooksul lähemalt tundma õppida.

Ja selle ainsa öö jooksul ei õpi ta mitte teist inimest lähemalt tundma, vaid ta ka on võimeline jäägitult armuma. Lootusetult ja igaveseks. Vähemalt kuni järgmise korrani.

Kaksikule ei meeldi üksi olla, ta ei ole sellepärast valib oma kaaslaste suhtes. Armumiseks pole talle palju vaja. Tihti armub ta sellepärast, et talle meeldib olla armunud.

See aga pole väga hea idee ja sellepärast saadab ta tihti rumalusi korda. Aga kes meist seda ei teeks?

NEITSI

Neitsil on oma nägemus maailmast. Ta teeb palju tööd selleks, et oma plaane ja unistusi täide viia. Neitsile meeldivad tõsise ellusuhtumisega inimesed. Kellega ta tunneb hingesugulust. Ja kui ta sellise inimese leiab, tunneb ta ta kohe ära. Ja armub. Otsekohe. Silmapilkselt.
 
 
 
 
 


VÄHK

Vähk on väga emotsionaalne, tunded kontrollivad teda suurel määral. Ja kui ta armub, siis kaotab ta mõistuse.

Ta teab küll, et mesinädalad ei saa kesta kogu elu aga ta teeb kõik, et seda aega pikendada.

Vähid on hea südamega ja kiinduvad ruttu. Vähk tahab olla ümbritsetud sõprade ja armastusega. Mõnikord on see iseenesest hea, mõnikord tekitab temas endas aga masendust.

KALAD

Kalad on tõelised sodiaagi armastajad suure A-tähega. Tema ei rahuldu ühe öö suhtega. Ta tahab tõsist suhet. Tõelist armastust. Ta otsib õiget inimest, kelle kõrvale jääda kogu eluks.

Aga ta armub ruttu ja kiiresti aga ta on piisavalt tark, et õigel ajal tagasi astuda ja analüüsida, kas ta ikka tahab jätkata.


 

Kommentaare ei ole