{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 astroloogilist tähemärki, kes elavad paremini vallalistena

  Kui paljud inimesed ellistavad jääda vallalisteks sellepärast, et nad ei ole leidnud endale õiget inimest, siis teised jälle t...

 

Kui paljud inimesed ellistavad jääda vallalisteks sellepärast, et nad ei ole leidnud endale õiget inimest, siis teised jälle tahavadki üksi elada. Inimesed elavad vallalise elu erinevalt. Mõnede jaoks on see väga raske, teised aga tunnevad just, et ainult nii on neil võimalus teha seda, mida süda tahab.


KAKSIKUD

Kaksikud tunnevad end palju paremini üksi, kui kellegagi koos. Ja mitte sellepärast, et neile ei meeldiks kellegagi koos olla, vaid sellepärast, et nad hindavad oma vabadust liiga kõrgelt ja ei taha end kellegagi siduda ning tõotusi anda, millest nad kinni pidada ei saa ega taha. Armusuhe peab olema lõbus meelelahutus, meeldiv ajaviide ja mitte kohustused ja igapäevane stress ning rutiin. Ta ei saa ega taha mõtelda liiga palju kellegi teise vajadustele ja soovidele. Ta elu on niigi liiga keeruline ja stressis, milleks end veelgi koormata kellegi teise muredega?

SÕNN

Sõnni tähtkujus sündinud isikud on tegelikult väga keerulise loomusega. Nad eelistavad olla pigem üksi, kui siduda end kellegagi, kelles nad päris kindlad ei ole. Vallalisena on ta väga õnnelik, sest selle asemel, et teha nägu nagu oleks ta õnnelik samal ajal, kui asjad tegelikult teisiti on, võib ta olla rahulikult üksi ja oodata õiget inimest.
 
 
 
 




 AMBUR

Ambur on just üks sellistest tähemärkidest, kes on kõige õnnelikum vallalisena. Talle meeldib armastus ja kõik sellega kaasaskäiv väga aga talle ei meeldi liiga tõsised suhted. Ta pole lihtsalt emotsionaalselt selleks valmis. Talle ei meeldi, kui keegi talle ettekirjutusi teeb ja kui ta märkab, et tema elu kontrollima hakatakse, lõpetab ta üldse suhte ära. Niikaua, kuni ta pole ideaalset kaaslast leidnud jääb ta vallaliseks.

VEEVALAJA

Veevalaja on kindlalt see, kes kõige rohkem oma vabadusest kinni peab. Ta on äärmiselt iseseisev. Ja tema vabameelne vaim sobib hästi vallalise põlvega. Üksi elades võib ta teha mida tahab ilma, et keegi koguaeg talle sõnu peale loeks. Vabadus on see, mis teda õnnelikuks teeb. Ja sellepärast ongi ta kõige õnnelikum elades üksi.





Kommentaare ei ole