{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta kuukalender

Foto : unsplash / Robert Zunikoff      2021. aasta kuukale...

Foto : unsplash / Robert Zunikoff

 

 

 2021. aasta kuukalender aitab sul ellu viia oma projekte ning kasutada ära häid võimalusi, mida iga kuu kaasa tuua võib.

Kuu esimest faasi kutsutakse noorkuuks: tegemist on perioodiga, kui kuu asub päikese ja maa vahel ja kuud ei ole meie planeedilt näha. Noorkuu märgib ära uue alguse, sellepärast on see hea aeg selleks, et panna paika oma järgneva kuu soovid ja plaanid, muuta midagi oma elus ja avada end uute võimaluste jaoks.

Täiskuu ajal aga on kuu maaga võrreldes päikese vastas. Seega kuu see osa, mida me näeme maa pealt, on täiesti valgustatud. Täiskuu ajal loome korra oma minevikus ja keskendume rohkem iseendale. Samuti on sellel perioodil tavaliselt emotsioonid tugevamad ja meil on kalduvus näha asju palju selgemalt.

Iga 2 ja poole päeva tagant kogu kuutsükli jooksul, mis kestab peaaegu 29-päeva, liigub kuu edasi uude tähtkujusse ehk siis astroloogilisse tähemärki. Vaata, mida see endaga selleks aastaks kaasa toob.

 

 

 

 

 

Jaanuar

13 jaanuar, noorkuu Kaljukitses : See on 2021. aasta esimene noorkuu, seega aitab see sul luua alust uuele algusele. See on ju hea, kas pole? Jaanuarikuu on natuke masendust tekitav kuu, sest valgust on vähe, enamik päevi möödub pimedas, tööd on palju ja järgmise puhkuseni on veel aega. Kaljukits on aga ambitsioonikas, sihikindel ja kannatlik tähemärk, seega, kui kuu on Kaljukitses, on see väga hea võimalus, et võtta teine ja uus seisukoht sisse seoses oma tööga. 

28 jaanuar, täiskuu Lõvis : Lõvi energia sisendab usaldust, seega on hea võimalus keskenduda sellele, mis sulle meeldib ja mis sind õnnelikuks teeb ning uskuda rohkem iseendasse.

 

Veebruar

11. veebruar, noorkuu Veevalajas : Veevalaja on hea suhtleja, intellektuaal ja vaatleja. See noorkuu aitab sul korda luua oma tutvusringkonnas ja parandada teistega suhtlemist.

27. veebruar, täiskuu Neitsis : See on aeg korralikult töötamiseks ja selleks, et leida lahendusi oma probleemidele.

 

Märts

13 märts, noorkuu Kalades: Kalad on tuntud oma loomingulise külje poolest, samuti on nad natuke hajameelsed. Katsu oma kunstnikuvaimu sellel perioodil ära kasutada.

28. märtsil on täiskuu Kaaludes : See on ideaalne hetk selleks, et end emotsionaalsemalt tugevamaks teha ja samuti parandada oma suhteid teistega, sest Kaalud on tuntud oma hea suhtlemisoskuse ja rahuarmastava loomuse poolest.

 

 

 

 

 

 

Aprill

12. aprillil on noorkuu Jääras: Vastupidiselt Kaaludele on Jäärad väga iseseisvad ja sõltumatud, nad ei vaja mitte kedagi selleks, et õnnelikud olla. Seega on see ideaalne aeg selleks, et vabaneda negatiivsest energiast. Samuti pole midagi imeks panna, kui sul sellel perioodil on vähem kannatlikkust, kasuta seda ära oma probleemidega tegelemiseks, selle asemel, et neist mööda hiilida.

27. aprillil on täiskuu Skorpionis: Skorpionid kardavad tihti end ümbritsevat maailma aga nüüd on aeg käes selleks, et vaadata tõtt kõige sellega, mida sa viimasel ajal oled vältinud.

 

Mai

11. mail on noorkuu Sõnnis: See periood seostub rõõmu, armastuse ja hingerahuga, seega on hea õppida hindama väikeseid asju oma igapäevases elus: maitsev toit, ilus loodus, mõnus jutuajamine või siis lihtsalt ilus jalutuskäik.

26. mail on täiskuu Amburis : Kui kuu on Amburis, siis on inimesed tavaliselt spontaansemad. Mõtle järele, kas sul on mõni projekt, mille ellu viimisest sa ammu unistanud oled? Praegu on just õige hetk selleks, et selle kallal tegelema asuda. Ole julge ja su unistused täituvad!

 

Juuni  

10. juunil on noorkuu Kaksikutes: See on samuti hea periood selleks, et olla avatud meelega. Samuti pea meeles, et sa võid olla tavalisest aktiivsem ja energilisem selle noorkuu ajal aga katsu mitte üle töötada.

24. juuni  on täiskuu Kaljukitses : Selle täiskuu ajal ootab sind edu kõikides sinu ettevõtmistes, kasuta seda perioodi ära ja tegele mitmete projektidega korraga, mis sulle tähtsad on. Kaljukits on väga ambitsioonikas tähemärk, ta juhatab sind õigesse suunda.


Juuli 

10. juulil on noorkuu Vähis: Vähi tähemärki iseloomustab kaastunne, headus ja empaatia. Selle noorkuu ajal on vaja keskenduda iseendale, mediteerimine võiks olla hea vahend uue alguse tegemiseks. Samuti on hea sellel perioodil olla nendega, kes sulle kallid on, sest just sellel ajal igatsed sa kõige rohkem oma lähedaste järele.

24. juulil on täiskuu Veevalajas: Selle täiskuu ajal keskendu oma lähedastele. On sul mõni sugulane, kellele sa peaksid helistama? Vanaema, kes tunneks rõõmu sinu külaskäigust? Tugevda oma peresuhteid.

 

 

 

 

 

 

August

8. augustil on noorkuu Lõvis: Lõvi kehastab võimu ja annab sulle energiat ja vajalikku motivatsiooni. Sa tunned enda ja oma tegemiste üle rohkem uhkust ja võid tunda soovi kõike kontrollida. Ära ainult unusta, et me ei saa kunagi kõike oma kontrolli all hoida.

22. augustil on täiskuu Veevalajas: Puhkus on käes ja aeg on puhata. Unusta kõik oma mured ja naudi elu.

 

September

7. septembril on noorkuu Neitsis: Neitsi on tuntud oma perfektsionismi poolest, seega on aeg soodne selleks, et tegeleda oluliste asjadega. Selle perioodi ajal oled sa palju rahulikum ja suudad tegeleda ka kõige raskemate kohustustega, mis ei tundugi nii ebameeldivad, kui esmapilgul.

21. septembril on täiskuu Kalades: Kalade loominguline külg aitab sul vabaneda lõpuks ometi kõigest sellest, mis ei lase sul oma potentsiaali kasutada.

 

Oktoober 

6. oktoobril on noorkuu Kaaludes: Kaalude tähemärk sümboliseerib rahu ja tasakaalu, seega aeg on hea selleks, et teha vaherahu oma vaenlastega ja muuta oma probleemid headeks võimalusteks. Vähemalt on sul selle võrra kergem!

20. oktoobril on täiskuu Jääras: Sellel perioodil mõtle rohkem oma isiklikele soovidele.


November 

4. novembril on noorkuu Skorpionis : Lõpeta muretsemine asjade pärast, mida sa nagunii kontrollida ei saa ja keskendu sellele, mida sa saad ise ära teha. Ümbritse end selliste inimestega, keda sa usaldad, sest sellel perioodil vajad sa kõikide tuge.

19. novembril on täiskuu Sõnnis: Sa pead leppima sellega, et on asju, mis ei sõltu sinu tahtest.


Detsember

4. detsembril on noorkuu Amburis: Ambur sümboliseerib reisimist, see periood on ideaalne selleks, et tutvuda uute paikadega. 

19. detsembril on täiskuu Kaksikutes: Ja ongi pühade periood kätte jõudnud. Pane rõhku suhtlemisele. Detsember on ka ideaalne selleks, et elu üle järele mõtelda ja teha aasta kokkuvõte.

 


 

 


Kommentaare ei ole