{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sellel 2021. aastal tahan ma ehtsaid naeratusi, häid sõpru ja hingerahu

Foto / unsplash / Eduardo Pastor      2021. aasta on kätte...

Foto / unsplash / Eduardo Pastor

 

 

 2021. aasta on kätte jõudnud ja nagu iga uus aasta, toob ta kaasa soovi muutuste järele. Ma tahan, et see aasta tuleks ilus aasta, et ma leiaksin tõelise õnne ja õpiksin mitte muretsema asjade pärast, mis seda ei vääri.

Ma tahan end vabastada kõikidest eelmiste aasta muredest. Ma tahan, et selle aastaga algaks uus peatükk minu elus. Ma tahan olla õnnelik ja teha ka teisi õnnelikuks, leida rahu ja seda hoida, kui kallimat varandust.

Ma ootan sellelt uuelt aastalt rohkem häid ideid, rõõmu ja kordaminekuid. Ma tahan endale head hingesõpra, kellega jagada oma mõtteid ja positiivseid emotsioone. Kes aitaks mul saada paremaks inimeseks. Kõigepealt minu enda jaoks ja siis ka teiste jaoks. 

 

 

 

 

Ma tahan vabaneda kõikidest halbadest harjumustest, mis mu hinge närivad ja meelerahu rikuvad nagu muretsemine pisiasjade pärast, kadedus, kriitika, viha, pettumust... Kõigest, mis moondavad maailmapilti ja mis röövivad käesoleva hetke väärtust.

Ma tahan vabaneda kõigest sellest, mis ei lase mul olla õnnelik, mis takistab mul näha elu paremas valguses. Mis leiab inimestes alati halba ja vigu. Mis arvab, et ainult mina olen täiuslik ja tean kõike. 

Ma tahan saada paremaks inimeseks ja rajada endale paremat elu. Ma tahan külvata õnne, mis tulevikus vilja kannaks ja luua endale paremat tulevikku.

Ma usun, et elu võib muutuda, kui ma ise saan oma hirmudest üle ja õpin enda võimeid paremini tundma. 

 

 

 

 

 

Ma ei taha enam lihtsalt leppida sellise eluga, mis mind õnnelikuks ei tee

Ma tean, et ma pean selle jaoks palju nurki ära lihvima aga ma loodan, et see tagab mulle oodatud õnne ja hingerahu.

Ma ei taha enam lihtsalt iga hinna eest teistele meeldida. Või anda endast kõik kellelegi, kes seda isegi ei märka. Ma ei taha enam, et teiste halvad sõnad rikuksid mu hingerahu ja puudutaksid mu elu. 

Ma tahan alustada uuesti, otsast peale. Ma tahan siiraid ja ehtsaid naeratusi. Häid sõpru. Hingerahu. Olla mina ise. Anda endast parim. 

Ma tahan hinnata oma elu ja pidada iga päeva väärtuslikuks. 

Kommentaare ei ole