{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millisel sodiaagimärgil on kõige suurem šanss saada sellel nädalal ootamatult suurem summa raha?

Foto : unsplash     Milline tähemärk on sellel nädalal kõi...

Foto : unsplash

 

 

Milline tähemärk on sellel nädalal kõige õnnelikum ja soositum tähtede poolt?


Vähemalt ühe sodiaagimärgi jaoks on tähtede seis kõige soodsam just sellel nädalal...


Ilmselt mõtlevad veel paljud meie seast ohkega, kui palju sai eelmisel kuul raha kulutatud pühade ja kingituste peale. Ikka on tavaks ju süüa nii, et laud on lookas ja teha kingitusi neile, kes on meile tähtsad. Kellele ei teeks rõõmu praegu mõni ootamatu rahaline sissetulek, mis lahendaks kõik mured? 

Kuidas ka ei ole, 11 - 17. jaanuari vahel on vähemalt ühel õnnelikul kõige suuremad šansid võita või saada suurema rahalise summa omanikuks. Võib-olla on just praegu õigem hetk mängida lotot või minna postkasti vaatama, kas sind ei oota seal üks suurem ümbrik? 

 

 

 


Selle nädala õnnelikum tähemärk on see, kellele õnn viimastel nädalatel naeratanud ei ole.

Ja see, kelle pea kohal särab õnnetäht just praegu, on Vähi sodiaagimärk. Siin peab ka ära mainima, et just viimasel ajal on temal seda õnne kõige vähem olnud. Armastuseelus ei lähe kõik ootustepäraselt; tervis pole ka just kiita ning paar lisakilo on juurde tekkinud; töö juures on palju arusaamatusi... See pole just kõige rõõmsam väljavaade aga nüüd on kõik see muutumas. 

Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus ja tahad loto mängimisega õnne proovida, siis ära unusta oma õnnenumbreid: 3, 4, 7, 13, 17, 24, 30.

Palju õnne, kallid Vähid!

Kommentaare ei ole