{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised sodiaagimärgid kogevad kõige suuremaid muutusi 2021. aastal?

Foto : unsplash      Paljud inimesed loevad horoskoope, se...

Foto : unsplash

 

 

 Paljud inimesed loevad horoskoope, sest tähtede seis võib meile palju rääkida tulevastest sündmustest ja end selleks ette valmistada. Paljude tähemärkide jaoks tuleb see aasta väga emotsiooniline ja sündmusterohke. Vaata järele, millised sodiaagimärgid kogevad kõige suuremaid muutusi 2021. aastal? 

 

Lõvi

Eelmine aasta ei säästnud Lõvi, kes tundis mitu korda, kuidas lained üle pea kokku lõid. Aga nagu see talle iseloomulik on, sai ta kõigest üle talle omase julguse ja tahtejõuga. Kuidas ka ei ole, 2021. aasta toob tema ellu suuri ja väga positiivseid muutuseid. Kogu tema senine töö ja pingutused leiavad lõpuks ometi väärilist tasu. Projekt, mille kallal ta viimaste kuude jooksul on tegelenud, saab lõpuks ometi valmis. Positiivne uudis võib aga tulla mitmel erineval kujul: palgatõus, ametikõrgendus, kaua oodatud suur sündmus jne. 

Meeles tuleb pidada seda, et alati tuleb edasi võidelda ja mitte kunagi ei tohi alla anda. Sest varem või hiljem tuleb ka teenitud tasu pingutuste ja sihikindluse eest.

 

 

 


Kaalud

Kaalude tähemärk meeldib paljudele. Mis puutub sellel aastal aset leidvatesse suurematesse muutustesse, siis puudutavad need just tööalast elu. Paljud asjad võtavad just sellel aastal suuna paremuse poole, teised aga saavad ümber korraldatud. 


Skorpion

Nii nagu Lõvil, oli ka Skorpionil eelmisel aastal palju katsumusi ja üleelamisi. Ka temal on sellel aastal suuri muutusi ette näha aga õnneks ainult positiivset laadi.

Sellel aastal tundub nagu kogu universum tahaks Skorpionit tänada kõikide tehtud pingutuste eest. Nagu tasutakse talle nüüd kõikide katsumuste eest, mida ta üle on elanud. Karma ja universum üheskoos toovad õnne ja rõõmu Skorpioni ellu.

Võib-olla on ees kolimine? Võib-olla pulmad? Uue maja ostmine? Lapse sünd? Kuidas ka ei ole, Skorpioni elu muutub sellel aastal.




Kommentaare ei ole