{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

   Armastus ja kohtumised Marss tuleb sinu taevasse ja see toob enesega kaasa nii häid, kui halbu uudiseid. Nende v...


 

 Armastus ja kohtumised

Marss tuleb sinu taevasse ja see toob enesega kaasa nii häid, kui halbu uudiseid. Nende vahel, kes koos elavad, võib tekkida erimeelsusi. Katsuge paremini suhelda, see on kõige tähtsam. Vallalised tahaksid aga võivad just sel nädalal kohata kedagi erilist, kes neile tähtsaks saab.


Tervis

Sul on olnud viimasel ajal üsna kiired ajad, õnneks saab see etapp nüüd läbi. Saabuv periood annab sulle rohkem aega puhkamiseks ja patareide täis laadimiseks. Reedel pakatad sa energiast. Tuju on sul samuti hea ja seda suurel määral tänu lähedastele, kes muudavad su elu positiivseks.

 

 

 

 


Töö ja raha

Sa tegeled oma projektidega ja sa tahaksid, et teised teeksid sama. Samas ootad sa teistelt sageli liiga palju ja oled liiga nõudlik oma töökaaslaste vastu. See võib tekitada sinus endas pettumust ja teistes pinget. Sinu investeering on muidugi kiiduväärt aga sa ei saa sundida teisi sama tegema.


Pere ja sõbrad

Need, kellel on õdesid ja vendi, võivad praegu tunda liiga palju lahkhelisid teie vahelises suhtlemises. Selleks, et lahendada kõiki oma probleeme, pead sa rohkem vait olema ja vältima teistele haiget tegemist. Nii saad sa kõikidest raskustest rahulikult üle.

Kommentaare ei ole