{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Skorpionitega tuleb hästi läbi saada

Kui osad tähemärgid on tuntud oma romantilise külje poolest, teised jälle head töökaaslased ja kolleegid, kolmandatel on aga vä...


Kui osad tähemärgid on tuntud oma romantilise külje poolest, teised jälle head töökaaslased ja kolleegid, kolmandatel on aga väga hea süda, siis on ka neid, keda peetakse sodiaagi kõige ohtlikemateks. Kellest jutt käib? Loomulikult Skorpionitest. 

Skorpioneid saadab pahatihti halb kuulsus nii horoskoopides, kui ka päris elus, sest tegemist on mürgise loomaga. Astroloogias seostatakse Skorpioneid aga surmaga aga mitte surmaga, millega kõik lõppeb. Skorpion peab oma elus surema (piltlikult öeldes) selleks, et tõusta nagu fööniks tuhast ja elada edasi tugevamana, kui kunagi varem. Surnute pühagi leiab aset ajal, kui Päike on Skorpionite märgis. Skorpionit seostatakse leinavärvi mustaga aga samuti kõikide tabuteemadega, mis puudutavad seksuaalsust. Skorpion kehastab seda, millest ühiskond ei tahaks parem rääkida. 

 

 

 

 

Miks Skorpion on kõige ohtlikum? 

Skorpion on kirglik ja emotsionaalne. Talle meeldib näha sügavuti ja põhjalikult, samal ajal, kui enamik inimesi eelistab pealiskaudset suhtlemist, et hoida varjul seda, mida nad näidata ei taha teistele. 

Teine põhjus, mis võib selgitada Skorpionite halba kuulsust, on nende omapärane isiksus, mis on kohati üsna äärmuslik, kord positiivne, siis negatiivne. Skorpion võib olla päikeseline ja rõõmus, samas tujutu ja sünge. Skorpioneid valitsevad seksuaalsuse ja leina planeet Pluuto ning sõjaplaneet Marss.

 

 Ilmselt on ka sinu tutvusringkonnas neid inimesi, kellest sa läbi ei näe, kelle ümber hõljub mingi salapära, kelle pilk on lummav ja kes sind oma olemusega paeluvad. Tõenäoliselt on see inimene sündinud Skorpioni tähtkujus. Tuleb tõdeda, et temaga pole üldse lihtne hakkama saada, ega ta ise ka tihti enda tunnetest aru ei saa ja kui tal lained üle pea kokku löövad, võib ta olla üsna hirmutav. 

 

Sõbra ja partnerina aga ei leia sa paremat. Ta on lojaalne kuni viimase hingetõmbeni, ta ei reeda sind mitte iialgi. Aga parem on, kui sa temaga hästi läbi saad, sest kui sa peaksid tema headust ära kasutama või talle saba peale astuma, siis ei valitse ta end enam. Tema kättemaks on aga väga valus. 

 

 

 

 

Ära kunagi kasuta tema usaldust kurjasti ära, sest tal on väga tugev sisemine jõud, mida ta võib kasutada vastavalt oma tahtmisele kas siis selleks, et teha head või halba.

 

Kui ta midagi teeb, teeb ta seda kogu hingega. Ta armastab tingimusteta ja usaldab oma lähedasi. Samasugust suhtumist ootab ta ka teistelt. Ta tahab näha inimestes head aga see võib teda viia kokku nendega, kellel ei ole kõige paremad kavatsused. Õnneks on tal väga hea intuitsioon ja ta saab ruttu teada, kellega tal tegu on.

 

Tavaliselt on tal palju tuttavaid. Ta on suure südamega ja väga lahke. 

Ent, kui keegi peaks ta headust ära kasutama, ei kingi ta teist võimalust.


Kommentaare ei ole