{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Milline on sinu 2021. aasta kõige õnnetoovam päev vastavalt sinu tähemärgile?

 2021. aasta väljavaated on veel natuke udused aga õnneks on meil kõigile vähemalt üks päev, mis tõotab tuua rohkem õnne.   ...

 2021. aasta väljavaated on veel natuke udused aga õnneks on meil kõigile vähemalt üks päev, mis tõotab tuua rohkem õnne.

 

Pilt : freepik

Millal on sinu selle aasta õnnepäev? 

 

Jäär ( 21. märts - 20. aprill)

Õnnepäev : 15. aprill

 

15. aprillil on kõik tähed sinuga, kallis Jäär, kinkides sulle ainulaadse võimaluse saada mõne hea üllatuse osaliseks või kohtuda mõne väga olulise inimesega, kellest saab sinu kallim või lähedane sõber. Või siis saad sa ameti- või palgakõrgendust. Päike on sinu tähetaeva keskel sellel päeval ja see tähendab, et see on ideaalne hetk selleks, et keskenduda sellele missioonile, mis sul elus on ja viia oma unistusi ellu.

 

Sõnn ( 21. aprill - 21. mai)

Õnnepäev : 8. mai

 

8. mail on hea õnn sinuga. Võib-olla just sel päeval võidad sa lotoga? Või saad hea üllatuse osaliseks? Või saad ootamatu päranduse? Kuidas ka ei ole, tähista seda kindlasti väärikalt, sa oled selle ära teeninud peale seda rasket aastat, mis selja taha jäi.


Kaksikud ( 22. mai - 21. juuni)

Õnnepäev : 28. mai


Seda veel ei tea, kuidas sinu ülejäänud maikuu läheb aga 28. mai on sinu õnnepäev. Tõenäoliselt kohtud sa sel päeval paljude sõpradega ja veedad meeldejääva päeva või õhtu. Ära unusta seda päeva, sest sel päeval võivad täituda ka kõige suuremad südamesoovid!

 

 

 

 


Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Õnnepäev : 23. juuni


23. juunil pead sa tegema midagi otsustavad, sest sellest võib sõltuda kogu su hilisem elu ja õnn. Karjäärivõimalus on just sel päeval kõige suurem, võimalik ka suurem rahasumma, mida sa ei oska oodata aga mis võimaldab sul oma unistustele lähemale jõuda.


Lõvi ( 23. juuli - 23. august)

Õnnepäev : 13. juuli


13. juulil ristub su tee mõne olulise inimesega, keda sa veel ei tunne aga kes saab sulle väga lähedaseks. Võib-olla sinu tulevane abikaasa? Võib-olla saab temast parim sõber? 


Neitsi ( 24. august - 23. september)

Õnnepäev : 12. juuli


13. mai ja 28. juuli vaheline aeg on eriti soodne suhtlemiseks. 12. juulil ennustab Merkuuri ja Jupiteri asend sulle eriti suurt õnne. Midagi ilusat ja suurt on toimumas. Võib-olla algab sinu elus täiesti uus etapp.


Kaalud ( 24. september - 23. oktoober)

Õnnepäev : 6. september


6. september on sinu õnnepäev, mil hea õnn sind saadab. See esmaspäev tõotab tuua sulle väga häid uudiseid ning külvata sind üle nii õnne, kui armastusega. Kasuta oma head õnne sel päeval ära enda kasuks!

 

 

 

 


Skorpion ( 24. oktoober - 22. november)

Õnnepäev : 18. november


18. novembril juhtub sinuga midagi erakordset. Võib-olla saad sa preemiat, võib-olla palgakõrgendust? Võib-olla teed sa tööl edusamme ja saad parema ametikoha? 


Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Õnnepäev : 14. mai


14. mai tuleb väga ilus päev peaaegu kõikidele tähemärkidele aga sinu jaoks toob see päev ka suure õnne ligi. Kasuta oma head õnne ära selleks, et teha seda, mida süda ihkab.


Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Õnnepäev : 23. august


Sinu elu on töö ja töö on su elu. Sa oled palju tööd teinud ja oled teeninud ära vastava tasu. Võib-olla juhtub see just 23. augustil? Ametikõrgendus? Palgatõus? Preemia tehtud töö eest? 

 

Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Õnnepäev : 11. veebruar

 

11. veebruar tuleb sinu jaoks suur päev, tuues kaasa palju uusi ja väga häid võimalusi. Noorkuu annab sulle võimaluse vabastada end kõigest, mida sa tahad unustada ja maha jätta. Lisaks sellele soosivad sind eriliselt õnne toovad planeedid Veenus ja Jupiter. 

 

Kalad ( 20. veebruar - 20. märts )

Õnnepäev  : 3. juuni

 

3. juuni tõotab tuua sulle väga hea uudise. Midagi, millest sa oled terve aasta jooksul unistanud. Kahtlemata tuleb see päev väga ilus ja meeldejääv, tuues kaasa häid üllatusi. 

 


Kommentaare ei ole