{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Rott

   Roti aastal sündinud inimesed paistavad silma oma intelligentsuse poolest. Nad on elava vaimuga, targad, suurte ambitsioon...


 

 Roti aastal sündinud inimesed paistavad silma oma intelligentsuse poolest. Nad on elava vaimuga, targad, suurte ambitsioonidega ja sihikindlad. Mõningatel puhkudel võivad nad kasutada teistega suheldes kavalust oma isiklike kasude eesmärgil ja manipuleerida teiste tunnetega. Nad on entusiastlikud ja avatud maailmavaatega ent mõnikord tunnevad nad vajadust olla lihtsalt üksi, kaugel eemal kõigest kärast.

 

Kellega ta sobib? 

Head kaaslased on Draakoni, Pühvli ja Roti aastal sündinud inimesed.


Milline tähendus on Roti märgil? 

 

Rott on esimene Hiina horoskoobi astroloogiline märk. 

Tema element on vesi

Talle õnne toov lill on liilialiste seast (tulp, piibeleht, liilia)

Tema lemmikvärv on kollane

Lääne horoskoobi järgi võiks võrrelda Rotti Amburiga

Legendi räägib, et kui kunagi keiser Jade valis loomi Hiina horoskoobi märkide jaoks, lubas rott kassile, et äratab ta õigel ajal üles. Aga ta ei teinud seda. Ja just sellepärast mõnikord peetakse Kassi sageli Jänese märgiks. 

 

 

 

 

 

Mis iseloom Rotil on? 

Ta on natuke liiga suur muretseja, isegi, kui ta ei näita seda teistele välja. Kas sellepärast otsib ta iga hinna eest armastust? Ta tunneb vajadust särada teise pilgu all. See on tema lemmik vitamiin.  Samas võib ta olla suhtes nii pealiskaudne ja püsimatu. Armastuses vajab ta aega, et enda tundeid paremini mõista aga kui ta on usalduse leidnud, võib ta olla üsna romantiline ja helde. Aga vajadusel võib ta teiste tunnetega mängida ja seda selleks, et ise kasu lõigata. 


Rott ja töö

Ta eelistab üksi töötada. Kui tema peal lasuvad kohustused, siis eelistab ta, et keegi teine nendega tegeleb. Ja seda sellepärast, et ta ei ole suur tööarmastaja. Samas on ta aga väga ambitsioonikas ja võib kasutada teisi ära oma tahtmise saaamiseks, ilma, et teised midagi märkaksid. Ta on väga tark ja isegi kaval. Ja võtab kõike isiklikult, seega võib ta muutuda agressiivseks, kui töökaaslastel tema suhtes midagi öelda on. Üldiselt hinnatakse kõrgelt tema analüüsivõimet ja kuulatakse tema tarku nõuandeid. Ta on väga hea suhtleja ja kui ta on parajalt motiveeritud, teeb ta tööd paremini, kui keegi teine.


Raha

Ta on üsna ihne. Ja suur kulutaja. Ta võib säästa ja panna kõrvale mitme kuu jooksul ja siis ühekorraga, lihtsalt heast peast, teha terve pangakonto tühjaks isegi, kui raiskamine talle tegelikult vastumeelne on. Kui tunnete külje pealt peaks keegi talle meeldima, siis võib ta minna oma pankuriga tülli selleks, et külvata oma väljavalitu üle kingitustega ja pimestada teda oma suuremeelsusega. Tegelikult on nii, et kui ta armastab, siis ta raha ei loe. Selles seisnebki tema võlu aga ka nõrkus. 

 

 

 

 


Armastus

Ta on kirglik ja tulise loomuga oma suhetes. Võib olla suure omanditundega ja armukade. Ta võib olla ühel hetkel hea ja õrn, järgmisel aga juba kasutada verbaalset vägivalda. See võib tema kaaslast segadusse ajada. Ja hoidku, et keegi tema vastu truudusetu ei oleks. Selleks, et tema südant võita, peab teda üllatama või lausa pimestama. Talle meeldivad ebatavalised olukorrad ja ta vajab teatud peenetundelisust, et lasta oma südant puudutada. See, kes teda oma võrku püüda tahab, peab lati hästi kõrgele ajama.


Pere

Ta peab oma juuri väga tähtsaks. Väga vähesed Rotid on lõpetanud vanematega suhtlemise, isegi peale suurt tüli. Tema jaoks on pere püha ja ta võtab alati osa suurematest sündmustest (vana-aastalõpp, jõulused, sünnipäevad, pulmad)... Lisaks sellele saab ta lastega hästi läbi ja oskab olla lahke. Teda oodatakse ja talle meeldib olla see, kelle seltskonda vajatakse.


Tema head omadused: suure kujutlusvõimega, ambitsioonikas, uudishimulik

Kuulsused, kes on Roti aastal sündinud: Zinédine Zidan, Vanessa Paradis, prints Charles, Marlon Brando, Jean-Claude Van Damme, Mark Zuckerberg, prints Harry.

Kõige paremini sobib: Pühvli ja Draakoniga

 

 

 

 


Puurott

Puurott paistab silma oma kunstimeele ja esteetika poolest. Selleks, et hakkama saada oma sisemiste hirmudega, näitab ta ennast materialistina nagu oleks sipelgas. Ja ta ju peab varuma oma tulevikuks. Ta on alati loominguline. Atraktiivne ja kütkestav, isegi paeluv. Ta on ka siiras ja väga aus.


Tulerott

Selleks, et edasi liikuda oma elus ja et elu nautimisväärne oleks, vajab Tulerott väljakutseid. Mida rohkem väljakutseid tema teel on, seda paremini ta end tunneb. Ta ei hiilga just diplomaatilisuse poolest ja võib plahvatada mõningates olukordades. Isegi, kui ta on sügavalt iseseisev ja sõltumatu, tähendab pere tema jaoks kõike.


Maarott

Maarott on - nagu tema nimest seda võib järeldada - kindlalt maa küljes kinni. Temaga juba hullumeelsusi ja originaalsust ette ei tule. Kui ta on endale mingi eesmärgi seadnud, siis teeb ta kõik, et seda ellu viia ja ei lase end millestki segada. Ta tahab olla ümbritsetud sellistest tõsistest inimestest nagu ta seda isegi on. Tal võib olla halb harjumus hinnata inimesi nende välimuse järgi.


Metaallrott

Metallrott on sageli enda impulsioonide mänguasi. Temaga on nii, et kas kõik või mitte midagi. Mitmed erinevad emotsioonid keevad tema hinges. Kõik läheks hästi, kui need tunded poleks nii vastuolulised. Talle meeldib võim, raha ja ta oskab flirtida nii töö-, kui eraelus. Ta võib olla natuke ihne ja teinekord ei pea tema hinnangud teiste suhtes paika.


Veerott

Veerott on mõistlik ja varustatud hea analüütilise meelega. Tal on oskus hiilida konfliktsetest olukordadest mööda, mitte arguse pärast vaid selle jaoks, et leida positsiooni, mis oleks tema enda jaoks kõige kasulikum. Lastes oma intuitsioonil rääkida, oskab ta kasutada ära oma võlusid selleks, et eesmärke täide viia. Kusjuures väga raske on talle ei öelda. Ja ta on sellest teadlik!



Kommentaare ei ole