{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop: Millist mõju avaldab Metallpühvel jaanuarikuus?

Pilt : freepik    Juba selle aasta jaanuarikuus on tunda Me...

Pilt : freepik

 

 Juba selle aasta jaanuarikuus on tunda Metallpühvli mõjutusi. Kuidas ta meid mõjutab? 

Hiina sodiaagil pole midagi ühist lääne astroloogiaga. Lisaks sellele ei jagata Hiinas aega nii nagu meie seda teeme. Selle tõttu on Hiina sodiaagis 5 elementi ja neil on ka 5 aastaaega! Hiinlased leiavad, et ühest aastaajast teise minekuks on neil vaja muutusteperioodi. Seega on igale aastaajale eelnev aeg iseendale mõeldud aastaaeg. Ja see on umbes see, mida sümboliseerib jaanuar, mis on Hiina kalendri viimane kuu

2020. aasta detsembrikuu ehk siis Maaroti kuu lõppeb 5. jaanuaril 2021. Seega algab uus kuu, Metallpühvli mõjutuse all, mis kestab kuni 3. veebruarini 2021. Siis saab alguse Metallpühvli aasta Hiina päikesekalendri järgi. 

 

 

 

 

 

Millised energiad meid sel kuul valitsevad?


2021. aasta jaanuarikuu : väga tähtis kuu Hiina sodiaagis

Igal kuul on oma energia. Hiina uskumuste järgi vastab jaanuarikuu kokkuvõtte tegemisele. Jaanuar on sageli muutustevaheline kuu, jäädes detsembrikuu ja uue aasta vahele. Aeg on soodne selleks, et mõtelda sellele, mida sa möödunud aastal head tegid ja mida sa saad sellel aastal paremini teha. Kuidas sa saad parandada oma elu kvaliteeti? Kas sa oled seal, kus sa olla tahaksid täna või näeksid sa end aasta lõpus palju paremas valguses, hoopis teisel positsioonil? Sul on võimalus terve aasta jooksul oma jõudu koguda ja kasutada selleks, et saada paremaks. 


Mida Pühvlikuu meile annab? 

Pühvel, keda kutsutakse ka Härjaks, kutsub meid aega maha võtma. Ta toob meile stabiilsust, kindlust ja püsivust. Ent ei maksa ka unustada, et sel aastal on ta paaris Roti energiaga - 2020. aasta oli Metallroti aasta. Mõlemad märgid armastavad teineteist väga. Nad võivad jäädagi üksteist imetlema, unustades kõik muu. Seega, jaanuarikuus võime me tunda end väga üksi. Selle asemel, et oodata, et keegi muudaks meie elu paremaks, peame me ise leidma vahendeid, mille abil leida rahu. Me peame rohkem pingutama selleks, et teha oma möödunud aasta kokkuvõtet ja valmistuda uueks alguseks...

 

 

 

 

Hea uudis on aga see, et Pühvli energia tegeleb Roti energiaga. 2020. aasta sundis meid tegema suurpuhastust ja tõi kaasa palju muutusi, jaanuar aga muudab kõike aeglasemaks. Tuues kaasa väikese pausi. 

Kui kõik su projektid praegusel hetkel seisavad, siis pead sa endale puhkust lubama ja tegema pausi. See ei tähenda sugugi, et sa pead oma plaanid üldse kõrvale jätma, lihtsalt lükka nad mõneks ajaks edasi. Selleks, et hiljem paremini ja tugevamana edasi minna. Jaanuarikuu on hea võimalus ka hakata tervislikumalt toituma. Ja see ei tähenda käi ainult söögi alla vaid kehtib ka hinge ja vaimu toitmise kohta. Jaanuar on hea kuu, mis võimaldab muuta eelmise aasta vanad hirmud headeks võimalusteks. Sest peale praegust aeglasemat perioodi on meid ootamas positiivsed asjad. Seega hoolitse rohkem iseenda eest ja lase end elul aeglaselt viia Pühvli aastasse. Tee rahu iseendaga. Ära karda muutusi ja võta neid pigem, kui võimalusi arenemiseks või siis uuestisündi, uut algust. Aga selle jaoks on vaja olla paindlik. Ära ole liiga kinni oma eelarvamustes ja ideedes. 


Kommentaare ei ole