{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära jää sellise mehega, kes nii käitub

  Armastus teeb pimedaks, see on tuntud tõde. Eriti tihti on naised need, kes iseennast ohverdavad teise inimese heaks. Na...

 


Armastus teeb pimedaks, see on tuntud tõde. Eriti tihti on naised need, kes iseennast ohverdavad teise inimese heaks. Nad ei näe või ei taha näha teise halba käitumist, mis peaksid teda ettevaatlikusele sundima.

Milliseid asju aga ei tohi andestada ega kahe silma vahele jätta?

1. Vägivald

Vägivald ei ole ainult füüsiline. Ka verbaalne vägivald on vägivald. Kui su kaaslasel on harjumuseks sulle oma sõnadega haiget teha või kui ta kasutab füüsilist vägivalda sinu kallal, siis ei tohi sa sellise mehe kõrvale jääda. Ka siis, kui see vägivald piirneb üksnes asjade lõhkumisega peaks see sind valvsaks tegema. Sellised harjumused ei kao kuskile vaid muutuvad ajaga sagedamaks.

2. Truudusetus

See, kes petab ühe korra, jääbki petma. Kui inimene on piirist üle astunud ühe korra on üsna tõenäoline, et ta teeb seda veel kord. Kui su kaaslane on eelmistes suhetes juba olnud truudusetu, siis pole see võimatu, et ta ka sind petab. Iga normaalse suhte aluseks on vastastikkune usaldus.



3. Sõltuvus

Narkomaania, alkoholism, seksuaalne sõltuvus ja kompulsiivne käitumine mõjuvad igale suhtele hävitavalt. Kui su kaaslasel on sõltuvusprobleeme, siis tea, et see paneb ohtu tema suhted, rahalise olukorra, karjääri ja isegi elu. Sõltuvusprobleemidega inimene peab end enne kõike ravima.

4. Haiglane armukadedus

Kui mees on liiga armukade, siis pole tal tõenäoliselt ei enesehinnangut ega enesekindlust. Normaalse mõistusega mees mõistab, et ta naisel on vaja sotsiaalseid suhteid teiste inimestega ilma, et ta näeks selle taga alati truudusetust. Kahjuks aga haiglane armukadedus toob enesega tihti kaasa vägivalda ja vihahooge.

Ära jää sellise mehega, kellel on eelmainitud probleeme, sa väärid olla õnnelik.

Kommentaare ei ole