{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 märki sellest, et su naine sind petab

  1. Ta veedab palju rohkem aega suhtlusvõrkudes Kui sulle tundub, et su naine sind petab, siis uuri, mida ta internet...

 

1. Ta veedab palju rohkem aega suhtlusvõrkudes


Kui sulle tundub, et su naine sind petab, siis uuri, mida ta internetis teeb. Vaata tema suhtlusvõrkude profiili, võib-olla on seal kirjas, et ta on vallaline. Samuti pööra tähelepanu tema piltidele, mis ta endast oma seinale on pannud. Kuidas ka ei ole, kui su kaaslane hakkab korraga rohkem aega suhtlusvõrkudes veetma, siis ei ole ta eesmärk lihtsalt niisama aega veeta.

2. Salasõnade sagedane muutmine

Lisaks sellele, et ta veedab rohkem aega suhtlusvõrkudes, vahetab ta ka tihti salasõnu. See on selge märk, et ta sinu eest midagi varjab. Ja sellisel puhul on normaalne, et tekivad kahtlustused.
 
 
 


3. Ta räägib vähem

Kui sinuga rääkimine teda enam üldse ei huvita, siis on tal midagi muud peas või siis kardab ta lihtsalt kahtlustusi äratada sinuga rääkides. Sellepärast väldib ta küsimusi, mida sa talle esitad.

4. Taktika muutus telefoniga rääkides

Kui su kaaslane telefoni haarab niipea, kui see heliseb, siis ole tähelepanelik. Kui ta peaks sind petma, siis hoiab ta telefoni koguaeg oma läheduses ja kasutab seda palju tihedamini, kui tavaliselt. Ja telefon muutub seega keelatuks kõikidele teistele isikutele peale tema enda.

5. Sul on tunne, et teie suhtes on midagi puudu

Kui teil puudub intiimne lähedus juba paari viimase kuu jooksul, siis on see ilmselge näide, et midagi on korrast ära. Võib-olla on see märk, et su kaaslane sind petab ja ei taha seega, et sa teda puudutad. See kõik oleneb aga inimesest endast, tema iseloomust ja teie suhtest.
Samuti näed sa, et te enam niipalju aega koos ei veeda, kui varem. Te ei käi enam nädalavahetustel koos väljas, tal ei ole sinu jaoks kunagi aega või leiab ta muu vabanduse. Ta väldib samuti sinu lähedastega suhtlemist, see tekitaks talle liigseid hingepiinu.

6. Ta süüdistab sind väiksemateski pisiasjades

Ta leiab alati põhjuse, et sind süüdistada ja panna sind end halvasti tundma. Sul on tunne, et teie vahel on juba mõnda aega pinged ja mida sa ka ei tee, ta ei ole kunagi rahul. Ta näägutab alatihti sinu kallal, see on selgeks märgiks, et ta ei ole sinuga rahul ja võib-olla on tal keegi teine.

7. Ta on välimust muutnud

Kui ta peaks sind petma, siis tõenäoliselt on ta võtnud uue suuna ja teinud oma välimuses väikesi muutusi. Sul on tunne, et ta tahab kellelegi muljet avaldada. Kui su naine tahab korraga seksikam välja näha ja sinu arvamusest üldse ei hooli, siis ole ettevaatlik!
 
 
 
 


8. Tal on rohkem tegemisi ja asjaajamisi, kui varem

Kui su kaaslasel on varasemast rohkem tegemisi ja väljas käimisi, siis ole valvas. Võib-olla on see märgiks, et tal on keegi. Korraga on ta palju iseseisvam ja tahab teha asju ilma sinuta. Sul on tunne, nagu poleks sul kohta tema elus. Ta ei küsi enam üldse sinu arvamust.

9. Ta tundub murelik

Truudusetu kaaslane muretseb tihti ja on armukade väiksemategi pisiasjade pärast. Sest truudusetu inimene on teadlik sellest, et see mida ta teeb, ei ole hea ja ta kardab alateadlikult, et sa teda samuti petta võid.

10. Ta on ükskõikne

Kui su kaaslane on peale pikka ja väsitavat tööpäeva värske ja lõhnab hästi, siis on tal võib-olla mõni teine suhe. 






Kommentaare ei ole