{ads}

HIDE

Viimased

latest

18 - 24. jaanuari nädalahoroskoop

 Sellel nädalal saadab planeet Marss Sõnni märgis jõudu kõikidele maamärkidele. ...

 Sellel nädalal saadab planeet Marss Sõnni märgis jõudu kõikidele maamärkidele.

Foto : unsplash / Bob Canning


Jäära nädalahoroskoop ( 21. märts - 20. aprill)

Kallis Jäär, see nädal algab sinu jaoks kolme väga hea päevaga, mille jooksul Kuu sinu märgis särab. Väga head uudised jõuavad sinuni esmaspäeva ja kolmapäeva vahel. Energiat ja elujõudu on sul aga rohkem, kui vaja. 

Armastuses võib ette tulla ainult kergeid hõõrumisi, Veenus seis on sinu jaoks ebasoodne ja see võib kaasa tuua pingeid ning vaidlusi elukaaslasega... Katsu kuulata mõistuse häält ja usalda oma instinkti.


Sõnni nädalahoroskoop ( 21. aprill - 20. mai) 

Kallis Sõnn, sind on ees ootamas väga hea nädal. Sa oled heas vormis ja tunned end hästi. Ning tänu Marsile oma märgis lööd sa igal pool läbi.  Sa ei ole järelandmiste tegemisteks valmis, pigem tahad oma tahtmis läbi suruda, sest oled veendunud oma õiguses. Vaata ainult, et sa liiale ei lähe, vastasel korral võib sul ebameeldivusi töökaaslastega ette tulla. 

Neljapäev ja reede toovad sulle palju õnne, sest Kuu särab siis sinu märgis! Lisaks sellele võid sa oodata ka ilusat üllatust nädala lõpus! 

 

 

 

 


Kaksikute nädalahoroskoop ( 21. mai - 21. juuni)

Kallid Kaksikud, sellel nädalal soosib Kuu seis sind esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval ning nädalavahetusel. Neil päevil saadab hea õnn sind peaaegu igal sammul, iga nuka taga võib uus üllatus varuks olla, eriti ametialases elus. Ka Merkuuri seis on sinu suhtes soodne ja tänu temale kohtud sa kõige õigemate inimestega, kellega oma projektidest rääkida. 

 

Vähi nädalahoroskoop ( 22. juuni - 22. juuli)

Kallis Vähk, sinu nädal algab kolme üsna stressirohke päevaga... Kuu seis Jääras esmaspäevast kolmapäevani tekitab sinus halba tuju: raske on sõnelustest eemale hoida, see võib viia isegi suurema vaidluseni elukaaslasega... Veenus sinu tähemärgi vastas ei aita kaasa heale suhtlemisele ja teineteise mõistmisele koduseinte vahel. 

Kui teil on mõni probleem lahendada, siis tegele sellega neljapäeval või reedel, kui sa tunned end paremini.

 

Lõvi nädalahoroskoop ( 23. juuli - 22. august)

Kallis Lõvi, võib-olla tunned sa sellel nädalal lisastressi, sest Marss pole sinu tähemärgi suhtes soodsalt häälestatud ja Merkuur on sinu märgi vastas, see võib sulle aga kaasa tuua takistusi. Uute projektidega alustamiseks pole kõige õigem aeg, keskendu sellele, mis sul juba olemas on.

Kõige väsitavamad võivad olla neljapäev ja reede, sest Kuu seis sinu suhtes pole soodne. Nädalavahetus tuleb aga hea ja võib tuua sulle teenitud tasu raske nädala eest.

 

Neitsi nädalahoroskoop ( 23. august - 22. september)

Kallis Neitsi, sa tead hästi, mis sind kõige rohkem iseloomustab. Sa oled hästi organiseeritud, planeerid kõike korralikult ja oskad oma elu kontrollida. Veenus aga suudab sind muuta impulsiivsemaks sellel nädalal ning sa võid saada hakkama millegagi, mida sa kunagi veel teinud ei ole. Kuidas ka ei ole, kahetseda sul ei tule. 

Õnne toovad kõige rohkem neljapäev ja reede. Ja stressi võivad tekitada laupäev ja pühapäev.

 

 

 

 

 

Kaalude nädalahoroskoop  ( 23. september - 22. oktoober)

Kallid Kaalud, kolmel esimesel nädalapäeval on Kuu sinu tähemärgi vastas: esmaspäevast kuni kolmapäevani. Need päevad võivad olla üsna rasked ja pingelised, eriti emotsionaalsel plaanil. Lisaks sellele Veenuse seis võib kaasa tuua arusaamatusi ka koduseinte vahel. Kõik pole aga läbi, sest hea õnn naeratab sulle taas nädalavahetusel ja toob kaasa mõne hea üllatuse.

 

Skorpioni nädalahoroskoop ( 23. oktoober - 22. november)

Kallis Skorpion, isegi, kui see nädal ei tule päris ilma stressita, toob ta sulle kaasa palju armastust. Veenuse seis tõotab sulle väga ilusaid hetki, mõistmist, hoolt, tuge, headust ja kõike, mida sa vajad. Ametialasel pinnal võib sul aga probleeme ette tulla, eriti neljapäeval ja reedel. Merkuuri seis sinu tähemärgi vastas võib kaasa tuua lahkhelisid töökaaslastega.

 

Amburi nädalahoroskoop ( 23. november - 21. detsember)

Kallis Ambur, sellel nädalal saadab sind hea õnn. Kuu seis on sinu jaoks soodne, tema ongi sinu õnne toovaks talismaniks, ta külvab su üle hea energiaga ja ning juhatab su teele häid võimalusi. Lisaks sellele võid oodata palju häid üllatusi sellel nädalal. 

Jupiter ja Merkuur soosivad su ametialast elu, aidates sul oma projekte ellu viia. 

 

 

 

 

 

Kaljukitse nädalahoroskoop ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Veenus on sinu tähemärgi suhtes soodsalt häälestatud ja kingib sulle sellel nädalal mitmeid ilusaid ja meeldejäävaid hetki ning emotsioone. Miks mitte alustada mõne suurema ühise projektiga? 

Ka töö juures võid sa oodata häid üllatusi, eriti neljapäeval ja reedel. 

 

Veevalaja nädalahoroskoop ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Nagu sa juba tead, tuleb see aasta sinu aasta! Häid üllatusi on tulemas esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval, kui kuu hea õnn sind saadab. 

Neljapäev ja reede võivad olla väsitavamad, kui muidu, sa võid tunda suuremat emotsionaalset väsimust.

 

Kalade nädalahoroskoop (  20. veebruar - 20. märts)

Kallid Kalad, kõik ei lähe alati ootsustepäraselt aga armastuses naeratab õnn siiski. Veenuse seis on sinu märgi suhtes soodne, võib-olla just sellel nädalal teete te mingi olulise ja väga tähtsa otsuse. Vallaliste jaoks on just praegu võimalused avatud, võib-olla sellel nädalal saab alguse üks ilus lugu.

Õnne toovad sulle neljapäev ja reede. Stressi on aga rohkem laupäeval ja pühapäeval.  


Kommentaare ei ole