{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mälestused, mis lastele jõuludest jäävad, ei ole seotud kingitustega

Foto : unsplash    Praegu võib-olla ei tundu see nii aga ku...

Foto : unsplash

 

 Praegu võib-olla ei tundu see nii aga kunagi hiljem, kui nad on suureks kasvanud ja meenutavad oma jõule kodus, siis ei ole need üldse kingitused, mis neile meenuvad. Kingitused pakuvad rõõmu selle hetkel, tulevikku viivad nad aga kaasa oma mälestustes selle aja, mis te koos veetsite. 

Kui su lapsed kunagi mõtlevad tagasi neile aegadele, tulevad neile meelde need hetked, mil te koos piparkooke valmistasite. Kui te kuuse tuppa tõite ja seda koos kaunistasite. Pere, mis oli koos. Nad mäletavad kõiki lõhnu ja tundeid, mida see neis tekitas. 

 

 

 

Jõulud ei ole üksnes kingitused. Jõulud on aeg olla koos. Tunda rõõmu koos olemisest. Nii kaua, kuni nad on veel lapsed, nii kaua, kuni nad on veel väikesed, sest nad kasvavad nii ruttu... Tuleb päev, kus neil on oma elu ja vähem aega sinu jaoks. Kõik kaob, ainult mälestused jäävad. Tee oma lastele meeldejäävad jõulud, millest jäävad ilusad, soojad mälestused. 

Looge oma traditsioonid, omad kombed. Õpeta neid nautima iga hetke, imetlema jõuluimet ja kuusesära... Ole oma lastega koos jõuluvaheajal ja katsu muuta see unustamatuks. 

 

 

 

Meil kõigil on ilusad mälestused oma kunagistest jõuludest, millega meenuvad küünalde lõhn kuuskedel, piparkookide lõhn toas ja muidugi - lähedased inimesed, kes olid meile kallid. Kes meist ei tahaks kasvõi korraks tagasi sinna aega. 

Kingitused on aga kõik ununenud, sest see polnud kõige tähtsam. Palju tähtsamad olid need hetked ja inimesed - kõik see, mida raha eest osta on võimatu. Sa ei saa raha eest õnne osta ei endale ega oma lastele. Ära unusta - kõige kallimat kingitust oma lapse jaoks sa poest ei leia, sest need on ilusad mälestused, mis teda kogu elu saadavad.


Foto : unsplash


Kommentaare ei ole