{ads}

HIDE

Viimased

latest

Roti detsembrikuu horoskoop

   Armastus   Detsembri esimesel poolel tahad sa veelgi rohkem rutiini vastu võidelda. See aga võib tekitada probl...

 


 Armastus

 

Detsembri esimesel poolel tahad sa veelgi rohkem rutiini vastu võidelda. See aga võib tekitada probleeme sinu kooselus, kui sa peaksid juba pikemat aega kellegagi koos elama. Harjumuste jõud on muutunud sinu jaoks raskeks ja isegi väljakannatamatuks, sa tahad sellest iga hinnaga lahti saada. Vallaliste jaoks aga tuleb palju võimalusi uute kohtumiste tegemiseks ja võib juhtuda, et sa alistud esimesele ettejuhtuvale ilma valimata.

Detsembri teisel poolel hakkad sa oma kaaslast aga teise pilguga vaatama, tema väärtus sinu silmis tõuseb ja sa õpid nägema tema häid omadusi. Ainult, et kui olukordade sunnil sa avad oma silmad ja näed ka tema puudusi ja nõrkusi nagu meil kõigil neid on, siis tunned sa korraga meeleheidet. Vallalised aga lendavad nagu liblikad ja seiklustest neil juba puudu ei tule.

 

 

 

Töö

 

Detsembri esimesel poolel tagavad planeedid neile edu, õnne ja häid võimalusi erinevates tööalastes ettevõtmistes. Selle aja jooksul oleks hea rohkem investeerida ja planeerida, võtta ühendust kõrgelseisvate isikutega ja paluda nende abi, alustada suurte projektidega, kirjutada alla tähtsatele paberitele, loota oma hea õnne peale. 

Teisel poolel järgi tööasjades oma intuitsiooni, sest ta ei vea sind sellel perioodil alt. 

 

Tervis

 

Esimesel kahel nädalal kaitseb planeetide seis su tervist. Sa oled heas vormis ja optimistlik. 

Teisel detsembri poolel aga tagavad sulle planeedid veelgi parema füüsilise vormi, mis aga võib sind liiga impulsiivseks muuta. Ja seega kasvab ka õnnetuste oht. Katsu oma närvilisust kontrollida ning joo vähem kohvi, teed ja alkoholi.

 

 

 

Raha

 

Detsembri esimesel poolel on aeg ideaalne, et oma rahalist seisu kindlustada ja realiseerida olulisi ning kasu tõotavaid tehinguid, mis kindlustavad su tulevikku. Nagu ütleb üks Hiina vanasõna: roosidel ei ole ainult okkad, vaid ka õisi.

Detsembri teisel poolel võid sina olla see õnnelik, kes võidab lotoga suurvõidu. Kui see aga nii ei ole, siis midagi head juhtub sinuga ikka, sest õnn saadab sind neil päevil. Aga ainult sellisel juhul, kui sa ise ka sellesse usud. "Õnn on lind, kes ootab püüdjat", ütleb üks teine Hiina vanasõna. 

 

 


Kommentaare ei ole