{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naistele: 8 moodust, kuidas hoida meest huvitatuna

 Armuda on ju nii lihtne aga armastust hoida pole sugugi kõige kergem. Selle jaoks, et su mees ei läheks mujale vaatama ega sinust e...

 Armuda on ju nii lihtne aga armastust hoida pole sugugi kõige kergem. Selle jaoks, et su mees ei läheks mujale vaatama ega sinust ei tüdineks, on vaja armastuse eest hoolitseda pidevalt.


1. Hoolitse armastuse eest iga päev

Kui sa tahad, et su kaaslane veelgi rohkem sinu peale mõtleks, siis pead sa armastuse eest iga päev hoolt kandma. Piisab väikestest niisama öeldud lausetest või mõnest musist ja kallist, et teha suurt muutust. Ära lase teie suhtel rutiini vajuda, tuleta talle meelde, et sa oled naine, täpselt selline nagu kõik teisedki. Improviseeri midagi, näiteks mõni õhtusöök küünlavalgel või üllatus väljasõit, mille sihtkohta sa tema eest saladuses hoiad.

2. Pööra oma sõnadele tähelepanu

Kui sa arvad, et mees jätab meelde ainult selle, mida ta tahab meelde jätta, siis sa eksid, kallis. Ta jätab kõik viimseni meelde, mis sa talle vihahool välja paiskad. Naised on tuntud selle poolest, et nad räägivad liiga palju tihti ise mõtlemata ja endale aru andmata, mida nad tegelikult ütlevad. Eriti sellistel juhtudel, kui vaidlus tekib ei huvita teda absoluutselt see, mida ta ütleb ja ta ei kaalu oma sõnu. Sellepärast ole edaspidi ettevaatlikum ja loe kümneni enne, kui sa ütled midagi, mida pärast kahetseda võid. Sest su sõnad on vahest liiga solvavad ja teevad haiget, ilma, et sa seda tegelikult sooviksid aga su mees ei unusta seda võib-olla mitte iialgi. Tahad sa tegelikult ka, et ta sind sellisena mäletaks? Sama asi kehtib ka sellega, et lõpeta oma mehe alandamine ja naeruvääristamine tema sõprade ees, ära kasuta teistega koos olles ainult teile teada olevaid hüüdnimesid, mida te omavahel kasutate, sest ta võib seda vägagi halvasti võtta isegi, kui ta sulle välja ei ütle.

 

 



3. Ära anna kiusatustele alla

Mis siis, et su uus töökaaslane on nii kaunis mees ja kuidas ta veel rääkida oskab! Alati abivalmis, nii mehelik! Mitte keegi ei ole sind niimoodi naerma ajanud. Oota nüüd ja pea kinni!!! Kas sa ise ka aru saad, mida see tähendab? Tule palun maa peale tagasi ja lõpeta see jama ära! Mismoodi sa ise reageeriksid, kui su mees hakkaks imetlema oma uut sekretäri, sest palun väga, ta uus sekretär on 18- aastane siresäärne kaunitar? Kui sa oma mehest tõesti hoolid, siis lõpeta teiste vaatamine ja keskendu sellele, mis on oluline.

4. Kuula aeg-ajalt oma meest ka

Sina kaebad pidevalt oma lõputute peavalude ja väsitava töö pärast aga tema päevad, kuidas nendega on? Unustasid ära küsida jah? Ja sa veel imestad, miks teie vahel asjad nii ei ole, nagu peaksid!!!  On ju nii lihte küsida aeg-ajalt: "Kuidas läks, kallis? " . Pealegi see meeldib kõigile. Seega aitab sinu enese isiku ümber pöörlemisest ja keskendu oma mehele nüüd. Kuula teda kordki elus! Istu maha, võta vardad kätte, kui sul muidu igav hakkab ja kuula. Kohe tükk aega. Lase tal rääkida, see leevendab pingeid ka.

5. Lõpeta see pidev kritiseerimine ja nääklemine

Kas sulle endale meeldiks, kui keegi sinuga niimoodi räägiks nagu sa ise teiste inimesega räägid? Mis siis sellest, et ta norskab ja jätab oma musti sokke igale poole vedelema, see ei ole ju maailma lõpp ometi! Mis siis sellest, kui ta tahab sõpradega välja minna! Tegele sina ka millegiga, koo talle talveks soojad sokid näiteks vahepeal valmis! Ongi hea ja kasulik. Pole ju vaja sellepärast skandaali korraldada. Parem räägi temaga rahulikult, ilma häält tõstmata ja ilma nääklemiseta. Kui sul téoesti vaja on kellegi kallal närida, siis helista oma parimale sõbrannale, ta peab ju ka millegagi kasulik olema, kas pole? Sellepärast, pidev kriitika ja nääklemine unusta kohe heaga ära!

 

 

 



6. Jäta talle hingamisruumi

Edaspidi unusta igasugune kiusamine ja tüütamine ära. On selleks siis tema sõbrad, kahtlased telefoninumbrid, sõpradega väljas käimised - lase tal elada! Ja mis kõige tähtsam - lõpeta see pidev helistamine ja kontrollimine, kus ta hetkel on ja millega tegeleb, mida ta sööb ja mida ta mõtleb sellest ja teisest! Jäta oma mehele hingamisruumi ja anna talle liikumisvabadust!

7. Hoolitse enda eest

Kõige parim moodus, kuidas mehe huvi üleval hoida on teda pidevalt võrgutada. Võib-olla, et sa oled endal ajaga minna lasknud aga sinu mehe jaoks on sellega, nagu toiduga. Kui sa pidevalt sama asja sööd, siis tüdined sa lõpuks ära ja toidul pole enam sama maitset. Hoolitse enda eest, võrguta oma meest erineval moel. Ärata temas kirg ja iha. Osta endale uus kleit, muuda oma soengut ja sellest piisab! Loomulikult unusta lohvakad dressid ja kanna mõnda seksikat kleiti selle asemel. Las ta imetleb ja ihaldab sind, see muudab teie suhet ainult paremaks.

8. Tee ta voodis õnnelikuks

Voodi on kõikide õnnelike ja armunud paaride alus. Sest teki all saavad alguse kõige suuremad kallistused, leiavad aset kõige tulisemad leppimised ja ootavad kõige põnevamad üllatused. Sellepärast pane ta tundma sellisena, nagu ainult sina seda võimeline oled, et ta sind iialgi ei unustaks ja ainult sinu peale mõtleks kogu järgneva päeva. Kasuta rohkem kujutlusvõimet ja purusta rutiin. Kuula selleks omaenda soove, sa ei pea näitlema ega olema keegi teine selle jaoks.  Ja alati ei ole ainult voodi, kus oma intiimsust ja õrnusi väljendada saab, on ka muid kohti, mis on veelgi põnevamad. Aja oma mees hulluks!











Kommentaare ei ole