{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millisel nädalapäeval sa sündinud oled?

K õik me teame, et meie sünnipäeval on väga oluline tähendus kõiges, mis puudutab iseloomu, tähtkuju või isegi eluteed. Paljud k...

Kõik me teame, et meie sünnipäeval on väga oluline tähendus kõiges, mis puudutab iseloomu, tähtkuju või isegi eluteed. Paljud kultuurid tähistavad sünnipäevi unustades aga täiesti ära nädalapäeva, mil inimene on sündinud. Kas sina tead, millisel päeval sa sündisid?

ESMASPÄEV

Esmaspäeva laps on ilus laps. Üldiselt on kõikidel esmaspäeval sündinud lastel silmapaistev ilu. Nad on tuntud oma headuse poolest. Nad on perekesksed. Nad kohtlevad kõiki võrdselt ja headusega. Nad on rahutegijad.

TEISIPÄEV

Teisipäeval sündinud laps on edukas. Tal on kaasasündinud omadus näha ja saavutada edu kõiges. Ta on täis energiat ja entusiasmi. Tõenäoliselt on nad maailma ausamad inimesed.

KOLMAPÄEV

Kolmapäeval sündinud armastavad reisida, nad armastavad silmaringi laiendada ja suhelda teistest kultuuridest pärit inimestega. Nad räägivad mitut keelt ja armastavad oma mugavusstsoonist välja tulla. Nad kohanevad ruttu ja omandavad uusi teadmisi ilma raskusteta.

NELJAPÄEV

Neljapäeval sündinu jõuab kaugele. Neljapäeval sündinud inimesed on oma loomuselt kütkestavad ja võluvad. Nad on loodud juhtimiseks ja näevad vaeva, et oma eesmärgid ellu viia. Nad eelistavad tegutseda omal käel. Nad on optimistid.
 
 
 
 
 
 


REEDE

Reedel sündinud laps on hea ja helde. Kui sa oled sündinud reedel, oled sa tõenäoliselt väga loominguline. Sa armastad teistega suhelda. Omaenda probleemide lahendamisel tekib sul aga raskusi, sest sa ei oska läbikukkumistega ja pettumuste korral olukorrast välja tulla.

LAUPÄEV

Laupäeval sündinu on töökas. Neil on hea enesehinnang. Nad on tihti liiga autoritaarsed. Nad kaitsevad oma arvamust ja on uhked oma välimuse üle. Nad on intelligentsed, lojaalsed ja võtavad oma kohustusi tõsiselt.

PÜHAPÄEV

Pühapäeval sündinu on ilus, rõõmus ja hea. Pühapäeval sündinud inimesed on sotsiaalsed. Neile meeldib veeta palju aega oma sõprade ja teiste inimeste seltsis, suhtlemine teistega on nende elu tähtis osa. 

 

Kommentaare ei ole