{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline tähendus on hallidel kassidel meie elus?

 Kassid ja koerad on paljude lemmikloomad. Selgub aga, et kasside värv võib olla vägagi tähendusrikas. Ja nagu tundub, on kassid ain...

 Kassid ja koerad on paljude lemmikloomad. Selgub aga, et kasside värv võib olla vägagi tähendusrikas. Ja nagu tundub, on kassid ainukesed loomad, kelle värv tõesti midagi tähendada võib. 

 

Foto : unsplash

Milline tähendus on aga hallil kassil? 


Hea õnn

Erinevates idamaa kultuurides sümboliseerib hall kass head õnne. 

Näiteks kingitakse hall kass noorpaarile pulmadeks, see toovat jõukust ja pikka abieluõnne. 

Üldiselt peetakse halle kasse õnnetoojateks. Ka ajaloo jooksul on mitmetes erinevates paikades peetud halle kasse teadmisega, et nad head õnne ligi toovad.

 

Salapära

Hallid kassid sümboliseerivad ka elu müsteeriumit ja ebakindlust. Ja et kõige olulisem, millele me peaksime toetuma, on süda ja intuitsioon. 

 

 


Vaimne juht

Tundub ka nagu oleksid hallid kassid spirituaalse maailma nõuandjad. Kui me mõtleme vaimolendite peale, kujutame me neid sageli ette hallide või hõbedast värvi ja see pole mitte juhus. Hall kass kehastab vaimset maailma ja juhib meid elus edasi.

Ja selle tõttu on hall kass väga hea spirituaalne loom või isegi tootem.


Rahutegija

Hall kass on tõeline rahutooja, kes sümboliseerib rahu ja stabiilsust elus.

Ta aitab meil rahuneda, kui me oleme ärritunud, aitab meil end paremini tunda, kui me tunneme masendust ja tuletab meile meelde, kui oluline on võtta aega mõtlemiseks enne tegutsemist.

 

 

 


Vaikuse tähtsus

Hall kass õpetab meile ka, kui tähtis ja oluline on vaikus. 

Me kõik vajame aega, et vaadelda maailma, mis meid ümbritseb... Vaikuses. Hall kass tuletab sulle meelde, et vaikus on sageli see, mis on kõige parem.

Tänu temale õpime me tõelist vaikuse väärtust ja hinnalisust. 


Vana hing

Hall kass sümboliseerib ka vanu hingi. Erinevate uskumuste järgi on hall kass mitmete erinevate vanade hingede uuestisünd. 

Hallil kassil on nii palju tarkust edasi anda ja aidata meil leida elus vajalik tasakaal, tarkus ja vaimne areng selleks, et me saaksime elada õnnelikumalt ja rahulikumalt.


Kommentaare ei ole