{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks detsembrikuus sündinud inimesed on nii erakordsed

Tavaliselt on detsembrikuus sündinud inimesed oma loomult õpetajad. Nad jagavad meeleldi oma teadmisi teistega ja katsuvad inimesi a...

Tavaliselt on detsembrikuus sündinud inimesed oma loomult õpetajad. Nad jagavad meeleldi oma teadmisi teistega ja katsuvad inimesi aidata nii palju, kui võimalik. Nende elu kõige olulisem punkt on ausus. Üldiselt on nad pigem sportlikud ja aktiivse eluviisiga. Hästi organiseeritud ja suudavad lahendada ka kõige keerulisemaid olukordi. 

 

Foto : unsplash

Täpsemalt aga jagunevad detsembrilapsed 4 gruppi:

 

Need, kes on sündinud 1 - 8. detsembri vahel

Nende kuupäevade vahemikus sündinud inimesed on hästi vastupidavad. Nad on tugeva vaimuga ja ei lase end nii kergelt maha murda. Nad teavad, mida tahavad ja hindavad stabiilsust. Nad võivad tunduda liiga eneseteadvatena, tegelikult nad ongi väga enesekindlad inimesed, kindlasti ei maksa seda aga segamini ajada kangekaelsuse ja jonnakusega.

Detsembrikuus sündinud inimesel on tugev tahtejõud: kui ta on midagi endale pähe võtnud, siis teeb ta selle ära. Ta on hea suhtleja, kellel on suur tutvusringkond: kuhu ta ei lähe, ikka tunneb ta kedagi ja teda tuntakse. Ta on hea südamega ja lahke, kes unustab ja andestab üsna ruttu. Tema optimism ja hea tuju on nakkav.

 

 

 

Need, kes on sündinud 9 - 15. detsembri vahel

Kui sa tahad kellegagi oma muret rääkida, arutada maailma asju või pidada nõu, siis on just nende kuupäevade vahel sündinud inimesed selleks kõige sobivamad. Nad on emotsionaalselt tasakaalukad. Üldiselt tugeva isiksusega, kes saavad raskustest ja takistustest alati üle.

Neid saadab edu kõiges, millega nad tegelevad. Ja nad püüavad alati kõike veelgi paremaks muta. Nagu oleks neil võlukepp, mille abil probleeme lahendada. Nende karjäär on edukas. Mälu aga on neil sama hea, kui elevantidel. Mis puutub oma eesmärkide ellu viimisesse ja unistuste täitmisesse, siis teevad nad seda endale omase otsusekindlusega.


Need, kes on sündinud 16 - 22. detsembri vahel

Abielus ei saada neid alati õnn aga nad teavad väga hästi, kuidas kasvatada oma lapsi. Harva jäävad nad haigeks, sest nende immuunsüsteem on väga tugev ja tõenäoliselt ootab neid ees pikk eluiga.

Nad on sündinud õnnetähe all. Neid köidab mood ja neil on alati uusi rõivaid, mida kanda. Nad on väga iseseisvad ja võitlevad kõikide vabaduse eest. Nemad on need, kes kehtestavad endale ise reeglid. Neile meeldivad ametipostid, mis nõuavad head keskendumist. Nad mõtlevad üldse palju rohkem, kui teised.

 

 

 


Need, kes on sündinud 23 - 31. detsembri vahel

Üldiselt on nad teistest optimistlikumalt häälestatud. Ja kõige meeldivamad inimesed, keda sa ilmselt kohanud oled. Pere ja sõbrad on pühad nende jaoks. Ja oma sõpru valivad nad väga hoolikalt. Neil on alati palju väga häid ideid.

Reisimine on see, mis puudutab nende hinge ja südant. Ja nad oskavad tänulikud olla kõige hea eest, mis neile tehakse ning näitavad seda tänulikkust välja. Sõbrana on just tema see, kes alati sinu jaoks olemas on ja teeb kõik, et kõik hästi läheks. Abielus ja ametialases elus saadab neid tavaliselt hea õnn.


 

 


Kommentaare ei ole