{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks 12. detsember on kõige parem päev loto mängimiseks

 12.12  kuupäev toob meie ellu suuri muutusi ja on lisaks sellele astroloogia ja numeroloogia järgi õnne toov päev!   ...

 12.12  kuupäev toob meie ellu suuri muutusi ja on lisaks sellele astroloogia ja numeroloogia järgi õnne toov päev!

 



Pange oma märkmikusse kirja, et 12. detsember 2020 on kuu kõige õnnelikum päev! Vähemalt kinnitavad seda mõned astroloogilised sündmused ja numeroloogia. Ideaalne aeg selleks, et lõpetada 2020. aasta katsumustega ja teha uus algus... Samuti on see päev ideaalne selleks, et mängida lotot!

 

Numeroloogia ja astroloogia: millist tähendust omab number 12?

 

12 kuud aastas, 12 tundi päevas, 12 sodiaagimärki, 12 astroloogilist maja... Selle numbri mõju on näha kõikjal. Ja veelgi rohkem paistab see silma erinevates religioonides ja uskumustes: Jeesusel oli 12 apostlit, Olümpose mäel oli 12 jumalat Kreeka mütoloogia järgi, budistide õpetuses on 12 nidanat (või "printsiipi"). Ja need on kõigest mõned näited.

Number 12 on ka numeroloogias energeetilisemalt kõige võimsam number. Number 12 sümboliseerib tsüklite lõppemist ja uut spirituaalset algust. 

12. detsember 2020 on seega kõige sobivam hetk, et leppida kõige sellega, mis sellel nii keerulisel aastal aset leidis ja teha uus ja parem algus. 

 

 

 

 

Kuidas kasutada ära seda kosmilist energiat? 

 

12/12 numeroloogias

 

Numeroloogia järgi toob number 12 uut energiat, mis aitab vabastada meid mineviku fanoomidest ja teeb ruumi uutele võimalustele ning algustele. 12. detsember on seega täis topelt imet ja head õnne edu saavutamiseks. Lisaks sellele on koosneb number 12 kahest arvust, seega tuleb võtta arvesse ka arvu energiad, millest ta koosneb. Numeroloogia järgi "1" sümboliseerib initsiatiivide võtmist ja uusi projekte, "2" aga on keskendunud harmooniale ja koostööle. Kombineerides mõlemad arvud, tuletab number 12 meile meelde, kui tähtis on siduda omavahel number ühe jõud ja juhiomadused koos number kahe intuitsiooni ja kollektiivsusega.

 

  


12/12/2020 astroloogias


12. detsember 2020 asub kuu oma viimases veerandis, jõudes selle aasta viimasesse kuufaasi, mis algab noorkuu päikesevarjutusega Amburis 14. detsembris. 12. detsembril asub kuu aga suurema osa oma ajast väga sügavamõttelises ja emotsionaalses Skorpioni märgis, seega võivad esile kerkida varjatud tõed, kuni päikesevarjutus aitab meil alustada oma elu uute mõtete ja ideedega.

 

 

 

Kuidas saada kasu sellelt päevalt? 

 

Kasuta 12. detsembri astroloogilist ja numeroloogilist energiat selleks, et teha iseendaga rahu. Tee lõpp kõikide halbade mõtete ja läbielamustega, mis sulle sellel aastal on osaks langenud ja mida sa oled kogenud. Lepi sellega, mis oli. Peale seda pikka ja keerulist perioodi, valmistu uueks spirituaalseks reisiks 2021. aastal. See suur kosmiline energia võib sulle samuti tuua õnne, kui sa otsustad lotot mängida.

 


  © 2020 Sisu kopeerimine keelatud!




Kommentaare ei ole