{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa teadma pead, kui sa armastad Jäära tähtkujus sündinud inimest

  K ui Jäär armastab, siis on see nagu põlev tuli. Jäär on otsekohene, terviklik, kirglik ja armastab kogu oma olemusega. A...

 

Kui Jäär armastab, siis on see nagu põlev tuli.


Jäär on otsekohene, terviklik, kirglik ja armastab kogu oma olemusega. Aga see kirglik tuleleek võib ruttu läbi põleda ja kannatamatu Jäär ei oska tihtilugu oma suhtega hiljem midagi peale hakata.

Mis puutub kirge, siis Jäär on vägagi kirgliku loomuga. Ta naudib tugevaid ja võimsaid tundeid, mis ta silmad särama ja südame kiiremini tuksuma panevad. Jäär vajab adrenaliini.

Kui sa armastad Jäära tähtkujus sündinud inimest, siis katsu mitte unustada, et ta on iseseisev ja ta hoiab sellest kinni kümne küünega. Kui ta aga sind valis juba, siis peab sinus midagi erilist olema.

Ta on ustav oma sõpradele ja lähedastele. Peab arvestama tema kannatamatu loomusega.

1. Jääral puudub kannatlikkus.

Ta tahab ruttu oma eesmärke lõpule viia. Ta tahab kõike ruttu ja kohe. Ootamine muudab ta närviliseks ja see on tema jaoks tüütu ajaraiskamine. Kui ta kohe oma töö vilju maitsta ei saa, hakkab ta millegi muuga tegelema.Tal on vaja toetust, et püsida kannatlik ja lõpetada alustatu.



2. Jääral on suur huumorimeel.

Jäära kirge ja energiat aitab tasakaalus hoida huumor. Nad ootavad head huumorimeelt ka oma kaaslaselt. Ära solvu ta naljade üle, ta teeb tihti musta huumorit.

Parem oleks temaga mitte liiga õrnatundeline olla. Aga sa võid talle meelde tuletada, kui ta on üle piiri läinud.

3. Jäär tahab truudust, usaldust ja austust.

Negatiivsus on talle vastumeelt. Armukadedust ta ei talu. Kui sa ei suuda temaga aus ja siiras olla, siis jalutab ta lihtsalt minema.

4. Ta ei anna alla.

Ära unusta, et ta on sündinud juht, see on tema loomuses. See aga ei tähenda sugugi, et ta oleks hea juht.

Ära otsi temaga asjatult tüli, temale jääb alati viimane sõna.

Ta annab endast parima (nii hästi, kui võimalik), et teie suhe toimiks, tee sina samamoodi.

 

 



5. Ta tõuseb alati, kasvõi tuhast.

Ta on liigagi enesekindel ja suhtlemisaldis, kui ta peaks sinuga suhte lõpetama, ei tekita see temas suuri süümepiinu. Ta oskab ise omadega hakkama saada.

6. Ta elab kiiret elu.

Ta vajab seiklusi, ta vajab eesmärke. Kui ta eesmärki ei saavuta, siis teeb ta uue plaani ja hakkab muu asjaga tegelema. Temaga koos tuleb valmis olla sagedasteks muutusteks, ta ei salli rutiini.

7. Ta on seiklushimuline.

Ta on loomult uudishimulik. Ta läheb iga asjaga ruttu kaasa ja teeb seda, mida ta tahab - sinuga koos või siis sinuta. Kui sa muuseas temaga koos ei lähe, siis võtab ta seda, kui fakti, et sa teda ei armasta.

8. Suhted teistega on tema jaoks olulised.

Kui sa ei ole väga seltskondlik, siis ilmselt te ühist keelt ei leia.

Ta tahab su silmaringi avardada. Ta mõistab, kui sa vajad aega puhkuseks aga ülejäänud aja võid sa ju temaga mööda seltskondi veeta.

 

 



9. Ta on enesekindel ja entusiastlik.

Kahtlused ja ebakindlus on tema jaoks võõrad mõisted. See lihtsalt ei mahu talle pähe. Kui sul abi ja nõu vaja on, siis võib ta sulle seda pakkuda mitmel erineval moel.

Et teda rääkima panna, piisab sellest, et temast huvituda.

Muuseas Jäär võib tunduda ülbe ja uhke aga ära unusta - tal on head kavatsused ja hea süda tegelikult.

10. Ta hindab kõrgelt intiimelu.

Ja ta ei karda sellest rääkida otse. Ta vajab seda, et õnnelik olla. Ole siis selleks valmis. Kui sa tema soovidele ei allu, siis läheb ta mujale.

11. Ta armastab oma suhtes uudsust ja kirge.

Paljud Jäärad ei suuda pikki suhteid pidada, sellepärast on oluline, et sa värskendad suhet temaga. Et Jäära enda kõrval hoida, on vaja teda pidevalt üllatada ja talle väljakutseid esitada.

Kommentaare ei ole