{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära 2021. aasta horoskoop

 Jäär 21. märts - 20. aprill 2021. aasta õnnevärv :  punane 2021. aasta õnne toov number : 15   Mida toob 2021. a...

 Jäär 21. märts - 20. aprill

2021. aasta õnnevärv :  punane

2021. aasta õnne toov number : 15

 


Mida toob 2021. aasta Jääradele?  

2021. aasta tuleb tõenäoliselt suurel määral üsna muljeterikas Jäära jaoks. Kohe alates uue aasta esimestest nädalatest leiab Jäär vajalikud vahendid, mille abil oma ametialases elus muutused sisse seada. Paralleelselt sellega nõuab tema eraelu kiirete ja samal ajal delikaatsete ning oluliste otsuste langetamist, mis võivad endaga kaasa tuua kahtlusi ja kahetsusi. Kuidas ka ei ole, need kahtlused kaovad lõpuks tänu Jäära julgusele ja tahtejõule, millele temale võrdväärset ei leidu. Kui kevade saabudes otsustab Jäär oma tundeelu puudutavad küsimused kõrvale jätta ja keskenduda seda rohkem oma tööle, siis võib selle all hoopis kannatada aga tema tervis.

Suve saabudes leiab Jäär end ikka sama delikaatsest olukorrast, samasugused on ka tema rahaasjad ja ametialased püüdlused. Ta peab end käsile võtma ja panema paika oma prioriteedid ning looma korra oma suhetes selleks, et paremini keskenduda oma eesmärkidele ja aru saada, mis talle tegelikult head teeb. Kui see murdepunkt on möödas, siis võib Jäär oodata suvelt meeldejäävaid hetki ja ilusat armastust ning minna edasi rahulikult ja optimistlikult. Hoolimata oma elurõõmsast ja energilisest olemisest, õpib Jäär, et asju tuleb võtta olukorrast sõltuvast. Ülejäänud aasta aga sõltub sellest, kui tugev on Jäära psühholoogiline seisund ja kui hästi tema suvi möödus. Kui ta on midagi endale pähe võtnud ja kui ta suudab säilitada rahu igas olukorras, siis ei ei ole ükski takistus tema jaoks ületamatu.

 

 

 


Parim kuu abiellumiseks 2021. aastal on Jäärale augustikuu.

 

Jäära aasta

 

Jaanuar 2021

Tähtis päev : 2. jaanuar 2021

Üldine teema: karjäär, töö 


Jaanuar on väga soodne kuu sinu jaoks, et alustada uute ja julgete projektidega. Sinu julgus tuleb sulle ainult kasuks, see paneb sind eelisolukorda konkurentide ees aga ainult tingimusel, kui sa ei unusta kasutusele võtta ja ellu rakendada turvameetmeid. Sest julgus ei tohiks vastuollu minna tarkusega. Sinu ambitsioonikus on imetlusväärne aga ära tee ettevaatamatuid samme, mis võivad katastroofilist mõju avaldada sinu eesmärkidele. Hoia oma head nime.

 

Veebruar 2021

Tähtis päev : 6. veebruar 2021

Üldine teema:  armastus, pere, sõprus

Keegi testib su kannatlikkust. Et asju veelgi hullemaks ajada, tegutseb see inimene ilma ainsagi hoiatuseta. Ära unusta, et sa oled juba sellele inimesele liiga palju oma vaba aega ja headust kinkinud. Seega ära jäta talle enam oma elus nii palju ruumi. Sa ei saa teiste negatiivsusel lasta oma elu mürgitada, eriti mitte praegu.  


Märts 2021

Tähtis päev : 3 märts 2021

Üldine teema: armastus, pere, sõprus

Sa pead olema valmis lahti laskma mõndadest materiaalsetest hüvedest selleks, et oma partneriga lähedasemaks saada. Samas katsu mitte olla liiga pealetükkiv ja nõudlik. Samuti ära katsu lahendada oma elu probleeme provotseerides või vihale ajades oma partnerit. Austus ja tasakaalukus on voorused, millest sa peaksid kinni pidama. Kui sa oled aga vallaline, siis katsu mõned saladused enda teada jätta. 

 

 


Aprill 2021

Tähtis päev : 23. aprill 2021

Üldine teema : tervis, heaolu

Tervisega seotud probleemid võivad sind rahutuks teha. Sa peaksid käima perearsti juures kontrollis. Pööra rohkem tähelepanu oma toitumisele ja tervisele. Sinu keha peab olema sinu tempel.


Mai 2021

Tähtis päev : 8. mai 2021

Üldine teema : karjäär

Hea periood muutusteks ja loominguliseks mõtlemiseks. Suurem tundlikkus aitab sul avastada uusi ja uuenduslikke töömeetodeid, mis annavad sulle suure eelise konkurentide ees. Ent sinu uute ideede ellu viimine ja praktikasse panemine nõuab aega ja vahendeid. Ära muutu liiga kannatamatuks ja ära lase melanhoolial enda üle võimust võtta. Ära kaota ka enesekindlust.


Juuni 2021

Tähtis päev: 11. juuni 2021

Üldine teema : raha

Horoskoop ei soovita sul sellel perioodil liiga palju raha kulutada, sest olukord ei ole soodus. Isegi, kui sa oled otsustanud kellegagi kokku kolida, siis on parem sellega veel natuke oodata. Sul on tunne, et midagi on korrast ära. Isegi, kui hetk tundub olevat õige, ära tee suuri ülekandeid kuni sa ei ole tulemuses kindel. Kui sa oled juba kellegagi koos pikemat aega, siis küsi kindlasti nõu oma elukaaslaselt. Isegi, kui investeering tundub sulle paljutõotav ja hea, ei tohiks sa praegu kiirustada. Ole kannatlik.

 

 

 


Juuli 2021

Tähtis päev : 21. juuli 2021

Üldine teema : karjäär, õpingud

Sa peaksid sellel kuul uuesti üle vaatama oma ametialase positsiooni. Kui sa töötad teenindava töö peal, ära lase väsimusel enda tuju alla viia. Sinu firma vajab sind, isegi, kui sinu palk ei ole sinu töö kõrgusel. Ometi on parem kannatada veel natuke enne, kui sa hakkad ametikõrgendust küsima, mis on täiesti õigustatud arvesse võttes sinu tööaastaid ja pühendumust. Selle kõrvalt peaksid sa kasutama ära kõiki karjääriperspektiive, mis sulle avanevad ja võimaluse korral käima koolitustel. Ole sihikindel. Kui sa oled üliõpilane, siis ei maksa sul enne õpinguid alla anda, ehkki soov minema jalutada võib olla suur. 


August 2021

Tähtis päev : 16. august 2021

Üldine teema : armastus, pere, sõprus

Väga soodne periood armunutele. Võib-olla on see just ideaalne hetk, et tutvustada kallimat oma perele. Planeetide seis on ideaalne ja soodne kõikidele paaridele, kes on otsustanud kokku kolida. 


September 2021

Tähtis päev : 10. september 2021

Üldine teema : tervis, heaolu

Sa jõuad perioodi, kus mõned ootamatud uudised võivad sulle ärritavalt mõjuda. Sa näitad teiste vastu välja vähem tolerantsust, sundides neid taluma oma halba tuju ja see võib lõppeda sellega, et sa end kogu ülejäänud maailmast mingiks ajaks isoleerid. Katsu leida mõni hea terapeut, kui sa ei suuda ise oma hingerahu tagasi leida. Ja katsu leida ka aega, et teha tervisekontroll ära igaks juhuks.

 

 

 


Oktoober 2021

Tähtis päev : 7. oktoober 2021

Üldine teema : karjäär, õpingud

Planeetide seis võimaldab sul viimase nädalate tegemata töö ära teha ja kõike seda hoolimata jätkuvast emotsionaalsest kurnatusest. Võib-olla on aeg leida rohkem aega iseenda jaoks? 


November 2021

Tähtis päev : 5. november 2021

Üldine teema : raha

Sa suudad säilitada oma rahaasjades tasakaalu ja jõuad perioodi, kus häid investeerimisvõimalusi tuleb palju. Kusjuures üks naine sinu tutvusringkonnast pakub sulle ootamatult abi, nii spirituaalsel, kui materiaalsel pinnal. 


Detsember 2021

Tähtis päev : 25. detsember 2021

Üldine teema : armastus, pere, sõprus

Kui sa suudad tugevdada oma vaimset tervist, siis suudad sa paremini mõista oma peret ja sõpru. Rahu, mis sinust hoovab, muudab sind eriti kütkestavaks. Parem kontroll oma emotsioonide üle muudab sind suurepäraseks perenõustajaks. Valva ainult selle üle, et su sõprade abipalved ei võtaks ära kogu sinu vaba aja. Ühepoolsed sõprused tekitavad valusaid pettumusi.

 

 

 


Kommentaare ei ole