{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Teeme nüüd ühe asja selgeks: kas Amburid on truud või mitte ja kas nad paigal püsivad?

 Meie kallid Amburid, keda nii paljud imetlevad nende optimistliku loomuse pärast, on sündinud 21. novembri ja 20. detsembri vahel. ...

 Meie kallid Amburid, keda nii paljud imetlevad nende optimistliku loomuse pärast, on sündinud 21. novembri ja 20. detsembri vahel.

Freepik

 

Millised on tema tugevad küljed:

  • Ta on tõeline vallutaja, kes tunneb oma trumpe ja ei karda elada oma unistuste elu, viies oma eesmärke ellu
  • Talle meeldib, kui elu käib, kui on palju tegevust ja liikumist. See tagab talle hea tuju
  • Ta on otsekohene ja ei oska valetada

Ja tema halvad küljed:

  • Tema otsekohesus võib mõnikord haiget teha, sest ta ütleb otse välja selle, millest teised ei räägiks
  • Ta ei ole alati truu, sest mujal on rohi alati rohelisem
  • Ta on hästi aktiivne ja tegus, kes ei suuda lihtsalt niisama istuda. Kui ta elukaaslane peaks olema pigem kodulembene, võib see probleeme nende vahel tekitada

 

 

 

 

Kui ruttu Ambur armub?

Nii ruttu, kui võimalik. Mitte just iga tänavanurga peal aga neid väikesi armumisi ikka tuleb ette, kui Amburike kedagi näeb ja ta süda sulab. Ning korraga on kõik nii ilus ja ta ise õnnelik. Ta idealiseerib oma väljavalitut, kujutab igasuguseid asju ette tema ja enda vahel, mis kõik juhtuda võiks. Ta kujutab palju rohkem ette, kui tegelikult on. Ja kui see teine inimene peaks temast huvitatud olema, siis pole üldse tõenäoline, et ta suudaks vastata kalli Amburi unistustele ja olla tema ootuste vääriline.

 

Kas Ambur on naiivne?

Muidugi! Sest teise inimese idealiseerimine pole tühi asi: tal kas on õigus või natuke vähem õigus. Ta usaldab oma kallimat pimesi ehkki teab, et ei tohiks aga leiab ka, et kui ta täiel määral teist ei usaldaks, siis tähendab see seda, et ta ei armasta.

 

Kuidas võita Amburi südant?

Talle meeldib see, mis on temast erinev ja seda kõiges. Teda huvitavad inimesed, kellel on hoopis teisest valdkonnast teadmised, kui temal endal, kes on saanud teistsuguse hariduse, kellel on teine usk. Ta eeldab, et suhe peaks olema rikastav. Talle meeldivad targad ja osavad inimesed, kes oskavad elu nautida ja väikeseid võite tähistada. Ilu ei ole kõige tähtsam, palju olulisem on omavaheline klapp. Kui inimene on positiivne ja suudab äratada Amburis huvi, siis on kõik hästi.

 

Kuidas Ambur reageerib, kui tekivad pinged kodus?

Ta läheb minema lihtsalt. Ta loob vahemaa enda ja teise inimese vahel selleks, et mõtetes selgust luua ja rahuneda. Mida kauem ta ära on, seda paremini ta end tunneb ja suudab hiljem tulla tagasi selleks, et probleemidele lahendust leida.

Ta teab, et probleemid ei jää kestma ja ta laseb olukorral rahuneda, kinnitades endale, et kõik läheb paremini pärast.

 

 

 


Kas truudus on Amburi jaoks tähtis? 

Ambur leiab, et on olemas hingeline truudus ja kehaline truudus. Aga ta ei tea, kumb on tähtsam. Ja kas üks inimene üldse saab olla teise omand? 


Kas Amburite elus on kaks perioodi: seikluste aeg ja traditsioonilise elu aeg? 

Ilmselt see nii on, sest paljudel Amburitel tuleb oma nooruses ette pööraseid seikluseid. Hiljem muutub ta vaguramaks ja targemaks. 


Kas üksi jäämine on Amburi jaoks hirmutav? 

Mitte päris, sest siis võib ta teha, mis tahab. Tema vabadus on siis tema enda otsustada ja ta ei pea kellelegi aru andma oma tegudest.

 


Kommentaare ei ole