{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Skorpion

  Element: Vesi Tuju: Kindel Värv: Tulipunane, punane, roostevärv Päev: Teisipäev Valitsev planeet: Pluuto Sobib üldiselt hästi: V...

 

Element: Vesi
Tuju: Kindel
Värv: Tulipunane, punane, roostevärv
Päev: Teisipäev
Valitsev planeet: Pluuto
Sobib üldiselt hästi: Vähk, Kalad
Parim kooslus abieluks ja suheteks: Sõnn
Õnnenumbrid: 4, 8, 13, 17, 22, 26

Tugevad küljed: Saab alati hakkama, julge, kirglik, sihikindel ja jonnakas, tõeline sõber
Nõrgad küljed: Umbusklik, armukade, salajane, vägivaldne
Armastab: Tõde ja ausust, fakte, et temale jääks õigus pikaajalised sõbrad, pilgata ja narritada, suur kirg
Ei armasta: Ebaausus, saladuste paljastamine, passiivsed inimesed.

Skorpioni tähemärgi all sündinud on kirglikud ja otsusekindlad. Nad otsivad niikaua , kui on leidnud tõe. Skorpion on suur juht, alati kõigega kursis ja saab kõigega hakkama, tulles igast situatsioonist välja.
Skorpion on veemärk, ta elab selleks, et avastada ja väljendada oma tundeid. Tema emotsioonid on küll tugevad aga ta väljendab neid teistmoodi, kui teised tähemärgid.

 

 


Skorpion oskab saladusi hoida.
Skorpionid on tuntud oma rahuliku ja laheda olemise poolest, mida saadab mõningane salapära. Inimesed arvavad, et nad on natuke metsikud aga see on sellepärast, et Skorpion tunneb universumi reegleid. Mõned Skorpionid paistavad palju vanemad, kui nad tegelikult on. Nad on suurepärased juhid, sest nad teevad alati kõike suure pühendumusega.
Skorpion vihkab ebaausust, ta võib olla armukade ja kahtlustav. Skorpionid on väga julged. Neim on alati palju sõpru.

ARMASTUS

Skorpion on sodiaagi sensuaalsem märk. Nad on äärmiselt kirglikud, intiimsusel on suur osa nende elus. Nad otsivad intelligentseid ja siiraid kaaslasi. Kui Skorpion on armunud, saab temast pühendunud ja ustav kaaslane. Sellegipoolest, nad alustavad suhet suure ettevaatlikusega - teise inimese usaldamise ja austamiseks on neil vaja palju aega.

SÕBRAD JA PERE

Skorpion on väga hea sõber tänu oma ausale meelele. Nad on targad ja elava vaimuga ja otsivad kontakti nendega, kes neile sarnanevad. Nad on oma sõprade heaks kõigeks valmis, kui sa aga kord tema usaldust petnud oled ei andesta ta sulle iialgi.
Nad on väga head pereinimesed hoides ja hinnates seda, mis neil on.

 

 



RAHA

Skorpionid võivad hiilgavalt läbi lüüa asjaajamises, probleemide lahendamises ja loomingulises tÖös. Kui Skorpion on endale eesmärgi seadnud ei jäta ta seda pooleli. Skorpionid on väga head kohustuste peal, mis nõuavad teaduslikku ja täpset lähenemist. Nende võime keskenduda otsusekindlalt muudab nad oskuslikeks asjaajajateks. Nad ei aja iialgi omavahel segi sõprust ja tööd.
Skorpionid oskavad eelarvest kinni pidada, nad ei karda rasket tööd teha, et end parema elu peale saada. Sellegipoolest nad ei ole harjunud palju kulutama. Raha võrdub neile turvatundega ja aitab neil olukorda kontrolli all hoida, nad armastavad sellepärast raha kõrvale panna ja võtta kasutusele vastavad abinõud, enne investeerimist.

KUIDAS SKORPIONIST MEEST VÕRGUTADA

See pole tegelikult üldse nii lihtne, kui paistab. Skorpionid on üsna tüütud, liiga enesekindlad, liiga tugevate tunnetega, sensuaalsed ja koguaeg võistluses. Tema negatiivsete külgede seas on suur armukadedus, kompulsiivsus ja armukadedus. Et tema südant võita tuleb alal hoida teatud salapära. Kõik mängud köidavad teda, see tähendab, et tema tähelepanu säilitamiseks tuleb palju vaeva näha, muidu tal lihtsalt ühel hetkel hakkab igav ja ta läheb mujale lõbustusi otsima.
Kõik, mis temaga loeb, on väljakutse ja võistlus, ta tahab naisi ise püüda nagu sõjamehed ennemuiste oma saaki, sellepärast ei tohi end liiga ruttu talle kätte anda.
Samuti on oluline olla siiras ja armastusväärne, neid köidavad naised, kes on enesekindlad ja võrgutajad.
Paljast ilust ei piisa, et tema südant võita. Ta vajab emotsionaalset tõmmet, see on tema jaoks väga oluline, sest ta tunnetab kõike põhjalikult ja sügavalt.
Ära katsu teda kontrollida, sest tema tahab ise kõike kogu aeg kontrollida.

 

 



KUIDAS VÕRGUTADA SKORPIONIST NAIST

Skorpioni isiksus on samaaegselt keeruline ja paeluv. Skorpionist naised on diskreetsed, seksikad, magneetilised aga samuti eemalolevad ja rahulikud. Nad on varustatud suure headusega ja sooviga maailmas head teha.
Kui sa tahad teda võrgutada pead sa varuma kannatust ja olema valmis jätma ohjad tema kätte. Ole hea kuulaja ja pühenda talle kogu oma tähelepanu, kui ta sinuga räägib. Suhe Skorpionist naisega võib olla lõbus ja tore aga ära lase end segadusse ajada tema metsikust küljest uskudes, et ta on kerge saak. Ära oota, et ta su voodisse esimesel öösel langeb.
Tema armastuse võitmine nõuab palju aega ja kannatust aga kui ta kord armunud on, siis pühendub ta täielikult sellesse suhtesse. Ta on suure omanikuinstinktiga. Ole tema vastu aus ja väldi vaidlusi, sest ta ei ole keegi, kes andestaks või unustaks kergelt.
Skorpion on uudishimulik, kui sa tahad teda õnnelikuks teha, siis leia koguaeg uusi mooduseid, kuidas tema uudishimu rahuldada. Las ta säilitab oma uhkuse, ta austab sind seda rohkem ja armub sinusse rutem.

Kommentaare ei ole