{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Milline hea sõnum sind ees ootab 2021. aastal?

Paljude jaoks oli 2020. aasta eriti raske aasta. Ülemaailmaline pandeemia ja sellega kaasnevad rahalised raskused ning - kaotused pu...

Paljude jaoks oli 2020. aasta eriti raske aasta. Ülemaailmaline pandeemia ja sellega kaasnevad rahalised raskused ning - kaotused puudutasid meid kõiki. Astroloogide sõnul aga ei ole vaja karta, et see raske periood ka järgmisel aastal tuleks meie elus segadust tekitama.  Sest 2021. aastal võib meie jaoks olla varuks palju häid üllatusi. Vaata järele, mis sind järgmisel aastal ees ootab! 

 

 

Foto : unsplash

 

2020. aasta hakkab läbi saama, jättes enda taha kõik raskused ja takistused, mida meil üle elada tuli selle aasta jooksul. See aasta oli eriti raske ja keeruline, sellepärast loodavad paljud, et järgmised kuud tulevad paremad. On see siis füüsilise-, sotsiaalse-, ametialase - või rahalise pinna pealt - paljud meist loodavad, et 2021. aasta toob meie ellu rohkem rõõmu, rahu ja õnne. Vastuseks paljude ootustele ja küsimustele, annavad astroloogid aimu, mida meile toob 2021. aasta. 

 

 

 

1. Jäär 

Kui paljud leiavad, et Jäärad on väljakannatamatud, siis on samuti tõsi, et nad on ka väga julged ja sihikindlad. Kui sa oled sündinud Jäära tähtkujus, siis tead sa, et sind iseloomustavad kõige paremini soov edu saavutada ja otsusekindlus. Sa teed kõike kogu hinge ja pühendumusega. 2021. aastal hakkavad sinu pingutused ja pühendumus lõpuks ometi vilja kandma ning edu kroonib kõike seda, millega sa oled tegelenud. Sa suudad ühe tähtsa projekti ellu viia, mis sul südamel on olnud ja oled selle üle väga uhke. 


2. Sõnn

Sa oled iseseisev ja sõltumatu, sulle meeldib elada oma äranägemise järgi ja sa ei lase kellelgi endale ette kirjutada seda, kuidas sa elama pead. Oma elus otsid sa eelkõige harmooniat ja kindlust ning seda kõikides elu valdkondades. Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, siis 2021. aastal ootab sind ees üks väga oluline kohtumine. Kellega? Seda näitab tulevik. Kuidas ka ei ole, see kohtumine muudab kogu su ülejäänud elu heas mõttes. Võib-olla on sündimas laps või lapselaps, võib-olla on ees kohtumine elu armastusega, võib-olla hingesõbraga... 


3. Kaksikud

Kui sa oled sündinud Kaksikute tähemärgis, siis meeldib sulle väga inimestega suhelda. Sulle meeldib rääkida ja tänu oma heale suhtlemisoskusele on sul palju tuttavaid. 2021. aasta aga toob sulle võimaluse karjääriredelil üles liikuda ja suurendada oma sõpraderingi. 

 

 

 


4. Vähk

Sa oled väga tundliku loomusega ja kardad tihti, et teised sulle haiget võivad teha. Sinu lojaalsusele ja siirusele pole võrdset, sa otsid oma ellu selliseid inimesi, kes sulle sarnanevad. Ainult, et sa tunned nii sageli pettumust oma elus ja oled kaotanud peaaegu usu inimlikku headusesse. Sa pead õppima oma südant avama ja usaldama ennast rohkem, sest 2021. aastal tuleb üks väga hea inimene sinu ellu ja sa hakkad nägema elu hoopis teises valguses. 


5. Lõvi

Sa oled karismaatiline ja sotsiaalne inimene, kellele meeldib uusi tutvusi teha ja olla tähelepanu keskpunktis. Sa ei taha olla teisel plaanil, sa tahad, et teised sind imetleksid. 2021. aastal suudad sa ellu viia ühe väga tähtsa projekti ja pälvid sellega ära mitmete inimeste tähelepanu ja tunnustuse. 


6. Neitsi

Neitsi tähtkujus sündinud inimesed varjavad oma tõde. Kui sa oled sündinud selles tähtkujus, siis on üsna tõenäoline, et sa umbusaldad teisi ja ei kingi oma sõprust kõigile. 2021. aastal töötad sa tõsiselt paari projekti kallal, mis sulle tähtsad on. Sinu hea korraldusvõime ja terav analüüsioskus aitavad sul ametialast kõrgendust saada. 

 

 


7. Kaalud

Sa oled alati õigluse poolt ja kaalud alati enne otsuste vastuvõtmist. Sa oled diplomaat ja katsud lahendada ka kõige tulisemaid konflikte ilma, et keegi kannatada saaks. Tänu oma tarkusele, kirjutad sa 2021. aastal alla ühele väga heale lepingule. 

 

8. Skorpion

Skorpionid on paljude jaoks müstilised ja salapärased. Nad on väga keerulise loomusega, lummates teisi ja äratades samal ajal aukartust. Kui sa oled sündinud Skorpioni tähtkujus, siis ootab sind ees väga oluline kohtumine 2021. aastal. Võib-olla on tegemist mõne inimesega, kes muudab kogu su ülejäänud elu? 

 

9. Ambur 

Sa januned uute kogemuste järgi ega karda elu. 2021. aastal otsustavad paljud Amburid reisima minna ja avastavad uusi silmapiire. See võimaldab neil selgust saada oma mõtetes ja soovides. Aasta jooksul aga tuleb üks väga hea idee, mis talle suurt kasu tuua võib! 

 

 

 


10. Kaljukits

Sa oled väga ambitsioonikas ja sul on alati tuhat uut projekti peas. Sa pühendud alati kogu hingega kõigele, mis sul käsil on ja usud alati paremasse tulevikku. 2021. aasta õpetab sind aga rohkem elu nautima. Üks sinu suurematest unistustest täitub ja see muudab su päevad ilusaks. 


11. Veevalaja

Sul on oma nägemus elust. 2021. aastal alustad sa uue tegevusega ning üllatad iseennastki uute oskustega, mida sa seejuures omandad. Tänu oma originaalsusele ja andekusele ootab sind edu. 


12. Kalad

Sa oled suur unistaja ja elad rohkem oma unistuste maailmas, kui päris elus. 2021. aastal aga avastad sa, et tänu oma emotsionaalsele intelligentsile ja empaatiatundele suudad sa ellu viia väga suuri ja tänuväärseid asju. Avastades oma tõelise jõu ja potentsiaali, tunned sa tõelist isiklikku rahulolu, mis garanteerib sulle edu kõiges, mida sa ette võtad.

 

 © 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole