{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Kuidas võita ta südant?

  JÄÄR - Anna talle mõista, et ta on sinu jaoks ainus ja igavene - ta vajab seda teadmist, isegi, kui ta seda välja ei näita. Räägi...

 JÄÄR - Anna talle mõista, et ta on sinu jaoks ainus ja igavene - ta vajab seda teadmist, isegi, kui ta seda välja ei näita. Räägi temaga armastusest ja teie suhtest, isegi kui ta sellest kuulda ei taha - ära unusta, oma kõva kesta all on Jääral õrn ja tundlik süda. Aga ta ei näita seda peaaegu mitte kellelegi. Jääras armastavad seiklusi ja põnevust. Sellepärast katsu tema huvi üleval hoida niipalju, kui võimalik. Ta vihkab rutiini. Ja võta tema suuri sõnu ja tegusid väga tõsiselt, ta võib neid ühel heal päeval ruttu muuta.


SÕNN: Ole talle truu ja ustav. Näita talle, et ilma võitluseta sa alla ei anna. Lase tal vaidluse korral rahu säilitamiseks viimane sõna öelda. Ära anna lubadusi, mida sa hoida ei suuda. Tee seda, mida sa oled lubanud. Aita tal tema mugavustsoonist välja tulla, austa tema arvamust, isegi kui sa temaga nõus alati ei ole.

KAKSIKUD: Ära muutu kannatamatuks tema vahest hajevil olemise pärast. Ole alati valmis pikkadeks jutuajamisteks. Ja ole mõistev, kui ta muutub tujukaks. Aita tal üle saada ebakindlusest, ütle talle, et ta ei peagi kõikidele meeldima ja küsi alati, kuidas ta päev möödus. Jäta talle natuke ruui aga ära lase tal end üksi tunda.

 

 

 

 



VÄHK: Kuula ära kõik, mis tal oma minevikust rääkida on ja ole kannatlik, kui tal ei ole tuju sulle midagi öelda. Ole tema vastu aus ja ära peta teda. Ta armastab romantikat ja ilusaid sõnu. Ole tema vastu hea ja lahke. Näita talle, et sul on tema vastu sama suured tunded, kui temal sinu vastu ja ära põgene kohe minema, kui tülid tekivad.

LÕVI: Lõvi ego on väga delikaatne, sellepärast kiida teda piisavalt. Ülista tema uhkust. Ole osa tema suurtest ideedest. Lase tal särada. Aita tal avastada tema õrnemat ja tundlikumat külge. Anna talle aega maha rahuneda, kui ta ärritunud on. Ole tähelepanelik tema tunnete vastu ja ära usu teda, kui ta väidab, et kõik on korras, kui sa näed, et see nii ei ole.

NEITSI: Austa tema isiklikku vabadusruumi, aital tal maha rahuneda, kui ta tunneb end murelikuna. Ja isegi kui sa pead seda rumalaks, las ta teeb asju oma äranägemise järgi. Hinda tema abivalmidust, ole tema vastu sama ustav, nagu tema seda sinu vastu on. Ja ära ole temaga liiga tormakas. Ole mõistev, lase tal end aeglaselt avada ja liigu edasi tema rütmis.

KAALUD: Ole heatahtlik tema armastusele romantika vastu, jaluta looduses temaga, nautige koos elu väikeseid rõõme. Kirjuta talle armastuskirju, pea temaga pikki kõnelusi, toeta teda tema otsustes ja ole usaldusväärne. Kohtle teda nii, nagu sa tahaksid, et sind koheldaks, ära kritiseeri teda liiga palju ja võta teda sellisena, nagu ta on. Ole valmis tema hulludeks plaanideks ja vajaduseks otse asjadest rääkida.

 

 

 

 



SKORPION: Kaitse teda ja kiida teda teiste ees. Tee väikeseid asju, mida teda palju aidata võivad. Näita alati välja algatusvõimet ja tema arvamustega arvestamist. Ära suru teda nurka, kui ta ütleb, et vajab hingamisruumi ja ole tema jaoks olemas, kui ta sind vajab. Julgusta teda oma tunnetest rääkima. Ära iialgi reeda tema usaldust. Hoia tema saladusi kogu oma elu.

AMBUR: Ole tema kaaslane nii heas kui halvas. Võimalda tal maailma avastada. Ära suru talle peale rutiini ja igavust. Lase tal minna oma suurtele unistustele ja ideedele järgi. Ole tema vastu aus. Lase tal olla optimist, aita tal töötada, et ta saaks oma unistusi ellu viia. Pane ta naerma, ole temaga otsekohene, lepi tema veidrustega ja tema omapärase maailmavaatega.

KALJUKITS: Ole usaldusväärne, järjekindel ja mitte kunagi võlts. Ära lase tal ära minna ilma oma tunnetest rääkimata, aita tal oma tundeid rohkem väljendada. Ole tema suurim toetaja, kui ta oma eesmärke ellu viib ja hoolitse, et ta leiaks ka iseendale puhkamiseks aega. Võimalda tal iseenda jaoks aega võtta niipalju, kui vaja ja õpeta teda, kuidas aega maha võtta ja lõdvestuda.

VEEVALAJA: Võta tema nõuandeid kuulda, lase tal rääkida oma huvialadest, ole valmis ootamatuteks seiklusteks mööda maailma ja hubasteks õhtuteks koduseinte vahel. Ta armastab pikki jutuajamisi ja filosofeerimist. Ole valmis teda ära kuulama, kui ta jutustab asjadest, mida teda köidavad. Ja jaga tema hobisid. Austa tema vajadust hingamisruumi järele, lase tal olla iseseisev. Ole tema parim sõber enne kõike.

KALAD: Kuula teda ära, kui ta räägib oma fantaasiatest ja imelikest unistustest, rahusta teda vajadusel maha ja ole alati heatahtlik. Hoia ja kaitse ta tundeid, ära kasuta neid halvasti ära. Ära lase tal laisaks minna, ole tema vastu hea ja lahke, ära jäta teda maha. Kinnita talle, et ta ei pea kõikidele meeldima.

Kommentaare ei ole