{ads}

HIDE

Viimased

latest

15 nippi, kuidas 10 päevaga saledamaks saada

1. Joo rohkem vett. Vesi on väga oluline vahend, kui sa soovid kaalu kaotada. Vee joomine aitab organismil vabaneda mürkai...

1. Joo rohkem vett.


Vesi on väga oluline vahend, kui sa soovid kaalu kaotada. Vee joomine aitab organismil vabaneda mürkainetest läbi uriini. Joo vähemalt 1,5 - 2 liitrit vett iga päev.

2. Vali roheline tee kohvi ja tavalise tee asemel.

Kui sa jood igal hommikul tassi rohelist teed tühjale kõhule, aitad sa organismil mürkainetest vabaneda. Rohelise tee joomine aitab ka kõhukinnisuse korral. Lisaks sellele on roheline tee kaloritevaene ja aitab kaasa kaalu langetamise korral.

3. Tuline vesi sidruni ja meega.

Kuum sidruni ja meevesi aitab kaasa kaalu langetamisele. Joo igal hommikul soovitatavalt tühjale kõhule.

4. Vähenda süsivesikute tarbimist.

Riisis on palju kaloreid ja süsivesikuid. Vähendades riisi tarbimist võid sa kaalu ruttu langetaa. Kui su soov on saledamaks saada, siis on oluline vähendada süsivesikute tarbimist.

 

 



5. Söö rohkem valke.

Valgud on vajalikud lihaste ülesehitamiseks, mis aitavad tõhusalt kaasa keharasva vähendamisele. Vaheta süsivesikud proteiinide vastu.

6. Söö rohkem kiudaineid.

Kiudained aitavad kaalu edukalt langetada. Kiudainete tarbimine aitab alandada halva kolesterooli taset ja samuti tunda sul täiskõhutunnet kauem ja seega väldid sa ülesöömist.

7. Väldi rämpstoitu.

Rämpstoit nagu pitsa, burgerid ja kastmed ei sisalda mingit toiteväärtust. Kõik mis nad teevad on see, et nad aitavad rasvumisele kaasa.

8. Tee trenni.

Ole füüsiliselt aktiivne. Spordi tegemine on väga tähtis selleks, et saledaks saada ja jääda. Alusta lihtsate harjutustega, nagu kõndimine, jooksmine, ujumine.

 

 



9. Väldi kolme valget mürki - riis, suhkur ja sool.



Riis, suhkur ja sool peaksid olema su toidulaualt eemal niikaua, kui sa dieeti pead. Vähemalt vähenda nende tarbimist.

10. Vähenda oma toidu portsjoni kolmandiku võrra.

Selge on see, et liigne rasv tuleb liigsest söömisest. Seega, kui su soov on kaalu alandada siis pead sa oma koguseid vähendama. Kui nälg aga liiga palju näpistama hakkab, siis söö kiudaine rikkaid puuvilju või köögivilju magustoiduks.

11. Ära jäta toidukordi vahele.

Mitte kunagi, katsu seda meeles pidada. Sa võid arvata, et see aitab sul kaalu langetamisele kaasa aga tegelikult on see vastupidi. Sest selline tegevus jätab su kehasse nälja tunde, mille tagajärjel järgmise toidukorra ajal sööd sa kaks korda rohkem.

12. Söö puuvilju, mis sisaldavad rohkelt vett ja vähe kaloreid.

Puu- ja juurviljad nagu melon, kurk ja papaia sisaldavad vähe kaloreid. Valmista neist salateid.

 

 



13. Söö idusid krõpsude asemel.

Sa võid neid süüa näiteks kaks tundi enne einet. Idude söömine aitab kaasa kaalu langetamisele ja tagab sulle vajalikud toitained.

14. Ära söö rohkem, kui kolm korda päevas.

Hoia sellest reeglist kinni. Ja mis kõige olulisem - hommikusöök olgu kõige tugevam, lõuna- ja õhtusöök valmista aga kergem. See aitab sul kaalu ruttu langetada.

15. Ära mõtle koguaeg söögi peale.

Ja ära siruta kätt kohe krõpsude paki järgi, kui sa nälga tunned. Selle asemel joo suur klaas vett. Selle jaoks on vaja tahtejõudu aga mõtle, et suhkur ja rämpstoit ei aita sul kaalu langetada. Motiveeri iseennast ja vali tervislik toitumine õige mõtteviisiga.




 

Kommentaare ei ole