{ads}

HIDE

Viimased

latest

11 põhjust, miks Veevalajad on kõige paremad kaaslased

 Kui sul on nii palju õnne, et sa tunned mõnda Veevalaja tähtkujus sündinud inimest või kui sa ise oled sündinud selles tähtkujus, s...

 Kui sul on nii palju õnne, et sa tunned mõnda Veevalaja tähtkujus sündinud inimest või kui sa ise oled sündinud selles tähtkujus, siis on sul vedanud, sest sul on väga palju häid omadusi.

 

Pilt : freepik

 

Nii nagu kõigil, on ka Veevalajatel puudusi aga kui sa õpid neid lähemalt tundma, siis näed sa, kui toredate inimestega sul tegu on. Nad on omakasupüüdmatud ja heade südametega. Kui sa oled Veevalajaga ühel lainel, siis moodustate te ideaalse paari ja ta ei jäta sind iialgi.


Kui sa tunned ühte Veevalajat, siis tunned sa pärast ka teisi kohe ära

 

1. Tal on oma salapärane külg aga ta on alati aus

Ta ei räägi sulle kohe kõiki oma saladusi välja ja selletõttu tundubki huvitavam, sest sa tahad tema kohta rohkem teada saada. Talle meeldib end huvitavaks teha. Aga ta ei hakka ka midagi varjama ja ei kannata valetamist ega silmakirjalikkust. Ta ei mängi teiste inimeste tunnetega.


2. Talle meeldib reisida

Ta on tõeline rännumees. Kui sa peaksid temasse armuma, siis viib ta su maailma lõppu. Ja avab su silmad, näidates sulle, kui suur maailm on tegelikult.

 

 

 

3. Ta on paeluv ja vastuoluline samaaegselt

Ta on hästi tugeva isiksusega ja võib tunda liiga keeruline, sest tal on palju erinevaid külgi. Ta ei ole just kõige parem suhtleja aga ta on väga intelligentne ja seega mõistab kõiki ilma sõnadetagi. 

Just selle tarkuse pärast tahab ta korda saata suuri tegusid aga sageli teda ei mõisteta. Oma tõelisi tundeid näitab ta ainult neile inimestele, keda ta peab oma usalduse vääriliseks.

 

4. Teki all ei hakka sul temaga kunagi igav

Kuna talle meeldivad muutused, siis tahab ta kogu aeg proovida järele uusi kogemusi. Kui sa oled liiga traditsiooniliste vaadetega, siis ei ole tema sinu jaoks õige inimene. Ta tahab lisada vürtsi ja põnevust teie intiimellu. Temaga koos veedad sa unustamatuid ja iga kord erinevaid hetki. Ja ta viib ellu sinu kõige suuremad ja julgemad unistused.

 

5. Ta on tundlik ja väga inimlik

Ta on hästi intuitiivne ja hoopis teistsugune, kui teised. Ta on delikaatne ja humaanne.

 

6. Oma tugeva isiksuse taga varjab ta suurt tundlikkust

Ta võib tunduda puutumatuna ja enesekindlana aga tegelikult oma südame põhjas vajab ta armastust. Ta on liiga tagasihoidlik, et avada end kõigile. 

 

 

 

 

7. Ta elab oma mullis

Tal on kalduvus liiga palju mõtelda aga see aitab tal põgeneda reaalsest maailmast. Ta põgeneb oma maailma ja veedab seal palju aega. Mõnikord võib tunduda nagu päris elu ei puutugi temasse aga see on vale, sest ta teab hästi, millal tagasi tulla ja tegeleda oma kohustustega. 

 

8. Ta on sõltumatu ja iseseisev

Ta saab väga hästi ise hakkama ja näitab seda kõigile välja. Talle ei meeldi see, kui teda aidatakse, sest tal on tunne nagu ei saaks ta ise hakkama. Ta suudab väga edukalt oma probleeme ise lahendada.

Samas ei ole ta hea alluv ega taha kellegi sõna kuulata.

 

9. Ta ei hakka vaidlema sinuga

Ta väldib probleeme iga hinna eest. Ta eelistab veeta oma aega millegi muu peale selle asemel, et lihtsalt mõttetult vaielda mitte millegi pärast. Ta lahendab oma probleeme rahulikult ja arualt. Kui sa peaksid temaga vaidlema minema, siis ta sulgub lihtsalt iseendasse ja ignoreerib sind. 

Ära võta seda isiklikult, see on tema viis, kuidas pingeid maandada. Kui sul on midagi öelda, siis räägi rahulikult ja ilma stressita.

 

10. Talle meeldivad muutused

Ta tahab, et asjad areneksid ja muutuksid. Talle ei meeldi jääda samale kohale ja teha kogu aeg samu asju. Ta tahab avastada uusi asju ja elada läbi uusi kogemusi. Temaga sul juba rutiini karta ei tule.

 

11. Talle ei meeldi liigne romantika

Ta on romantiline aga mitte nii palju, et ta hakkaks sulle luuletusi lugema või südamekujulisi kingitusi tegema. Ta näitab oma tundeid välja teistmoodi ja ei lasku liialdustesse. 

 


Kommentaare ei ole