{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks muusa ja kuula, millist nõu ta sulle annab!

  Muusad on jumalannad, kellel igaühel on oma ala. Kreeka ja Rooma mütoloogias on muusad tuntuks saanud läbi kirjanduse, kunst...

 

Muusad on jumalannad, kellel igaühel on oma ala. Kreeka ja Rooma mütoloogias on muusad tuntuks saanud läbi kirjanduse, kunsti ja teaduse. Vanadel aegadel peeti muusasid väärtuslikeks teadmisteallikateks. 

Meie kultuuris on muusa pigem inimene, kes suudab teisi inspireerida. Muusad inspireerivad kunstnikke, muusikuid, kirjanikke või siis lihtsalt neid inimesi, kes otsivad oma ellu rohkem inspiratsiooni. 

Näiteks võivad mõned su sõbrad olla muusad. Kas sinu tutvusringkonnas on selliseid inimesi? Ükskõik, millisel moel ta sind inspireerib, sa lihtsalt tunned ennast paremini, kui oled temaga koos.

Mingil moel aitab see inimene parandada sinu enesekindlust, otsekui ime läbi.

 

Vali üks muusa ja vaata, milline sõnum tal sulle edasi anda on!

 

Kui sind inspireerib A muusa

Sinu muusa tuletab sulle meelde, kui tähtis osa on perel sinu elus. Pere aga ei tähenda tingimata veresugulust, vaid inimesi, kellega sul meeldib koos olla.

Mõni sõber võib olla sama lähedane ja isegi lähedasem, kui su vend või õde, sul võib olla tunne nagu tunneksid sa teda kogu oma elu. Need, kes on osa su perest, on olulised. Side, mis teid omavahel ühendab, on tugevam, kui see elu. Te mõistate teineteist ilma sõnadeta ja teate sageli, mida teine mõtleb või tunneb. Mõned sinu pere liikmed ei ole enam võib-olla sinu kõrval aga ära unusta, et side, mis teid liitis, ei kao kunagi. Nad tunnevad ja teavad, mida sa teed ja kuidas sa end tunned.




Kui sind inspireerib B muusa

See muusa tuletab meelde, et muutused on osa elust ja sa ei peaks neid kartma. Tegemist on elu loomuliku kuluga. Võta oma elu sellisena nagu ta on ja ära katsu seista muutustele vastu, nagunii juhtub see, mis juhtuma peab. 

Sinu muusa on siin selleks, et sind julgustada ja aidata sul jääda iseendaks. Sul on nii palju maailmale anda jäädes iseendaks. Armastus on imeline, sest ta võib kõike muuta. Armastus, mida sa oma südames kannad, võib muuta mitte ainult sinu lähedaste elu vaid ka kogu maailma.


Kui sind inspireerib C muusa

See muusa tuletab sulle meelde, et sa pead end nägema nagu õpipoissi, kes alustab vundamendi valamisega oma maja ehitust. Näe oma maja sellisena nagu oleks tegemist sinu eluga. Puudutab see siis sinu õpinguid, karjääri, uusi valikuid, uusi toitumisharjumusi/treeningut või lihtsalt oskust jääda iseendaks. Vali üks muusa ja vaata, milline sõnum tal sulle edasi anda on! Ära kiirusta asju tagant ja tegutse targalt. Hoolitse, et iga telliskivi oleks õigel kohal enne, kui sa järgmise etapiga alustada. Keskendu lõpptulemusele ja naudi oma tööprotsessi.

Usalda oma nägemust ja ära karda. Sa võid näha seda, mis sulle on määratud ja mille tulekut sa juba märkide kaudu ette võid aimata. Sinu muusa lendab sinu kõrval ja juhib sind. 

 

 

 


Kui sind inspireerib D muusa

Sinu muusa näitab sulle, kuidas tegutsevad targad öökullid. Ära võta vastu mitte ühtegi liiga kiiret otsust, kaalu alati kõik enne läbi. Vastused sinu küsimustele või lahendused sinu probleemidele on sinu sees juba olemas. Õpi ainult kuulama. Sinu muusa kutsub sind tegema rohkem ruumi oma elus loomingule, et parandada su elukvaliteeti. 

Muusa julgustab sind väljuma sinu loogilisest ja tõsisest mõtlemisest ning tegema kergemaid ja lõbusamaid samme. Loominguline väljendus on oluline, sest nii saad sa tõsta oma vibratsiooni ja see aitab sul paremini oma unistusi ellu viia. Näiteks võiksid sa õppida mängima mõnel muusikariistal, joonistada, maalida, kirjutada, õmmelda, pilte teha - tee, mida sa tahad, tähtis on, et see teeks sind õnnelikuks!




Kommentaare ei ole