{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: See, kuidas sa oma sõrmi ristad, aitab teada saada, milline inimene sa oled

  Pilt : DR Meil kõigil on selliseid liigutusi, mida me teeme...

 

Pilt : DR

Meil kõigil on selliseid liigutusi, mida me teeme automaatselt ilma mõtlemata. Ometi on kõik need harjumused osa meist ja annavad aimu meie isiksusest. Sest kõik on ju kinni alateadvuses ja seletust neile leida ei ole võimalik. Selles testis on aga näha, kuidas üks nii lihtne asi nagu sõrmede ristamine võib samuti aimu anda sellest, milline on inimese isiksus. 

Teadlased on järeldusele jõudnud, et alateadvus on vastutav pea 90% meie otsuste eest. Alateadvust aga ei ole lihtne uurida ega analüüsida. Õnneks tuleb siinkohal kehakeel appi, mis läbi žestide, miimika ja sensoorsete kogemuste aru saada paremini iga inimese sisemisest minast.

Kuidas sina oma sõrmi ristad? 

Vasta spontaanselt, ilma pikemalt mõtlemata.



1. Vasak pöial peal

Pilt: Sympa

Kui sa ristad oma sõrmi nii, et vasak pöial jääb parema peale, siis viitab see sellele, et sa oled kaalutlev inimene. Sa ei võta kunagi otsuseid liiga kiiresti vastu. Sa ei taha teha vigu ega teenida ära kriitikat. Sa oskad näha läbi teiste inimeste kavatsusi ning sul on annet, et aru saada, kui keegi sulle valetama peaks. Sa mõtled ja analüüsid palju, huvitudes alati teiste inimeste arvamustest ja ideedest.

Sa oled hea sõber, kes on hinnatud oma heade nõuannete poolest. Sa oskad parandada teiste inimeste tuju. Sa oled hea südamega ja jagad positiivsust enda ümber.

 

 


2. Pöidlad kohakuti

Pilt : Sympa

Kui sa ristad nii oma sõrmi, siis on sul hea detailitunnetus. Sa oled perfektsionist, kes viib oma eesmärgid ellu õigel ajal ja hetkel. Isegi, kui sa oled enda vastu sageli liiga nõudlik, siis ei ole sinu elus piire. Mõnikord võib see kaasa tuua aga sisemist rahutust, mille tagajärjel sa veelgi rohkem pingutad aga mille tõttu kannatavad su tulemused. Sa pead õppima oma tööd jagama ja mitte kõike ise tegema. Ka sinu otsekohesus ei ole alati kõigile meelt mööda. Sa peaksid natuke rohkem mõtlema enne, kui ütled midagi, mis teistele haiget võiks teha.

 

 

 


3. Parem pöial peal

Pilt : Sympa


Kui sa ristad oma sõrmi nii, et parem pöial on peal, siis tähendab see, et sa oled väga läbinägelik inimene. Sa oskad lugeda teiste inimeste mõtteid ja analüüsida nende emotsioone ilma, et nad peaksid midagi ütlema. Tänu sellele oled sa ära teeninud teiste inimeste usalduse ja seetõttu on sul häid ja pikaajalisi sõpru. Sa oled hea südamega, oskad teisi ära kuulata ja aidata. Sa oled hea nõuandja, sa tead, kuidas inimesi rahustada ja aidata neil näha elu parema külje pealt. Sul on palju häid omadusi, mille tõttu sa mõjud kõigile inspireerivalt. 


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole