{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test : Milline pilt tundub sulle kõige lähedasem?

  K uu on maagiline ja salapärane, võimeline määratlema ja kindlaks tegema inimese isiksuse tahke. Kuu teab rohkem, kui meie teame. ...

 

Kuu on maagiline ja salapärane, võimeline määratlema ja kindlaks tegema inimese isiksuse tahke. Kuu teab rohkem, kui meie teame.

Vali nende kuude seast see, mis sind kõige rohkem köidab.

Tulemused

1. Sa oled tegus ja võimekas inimene, keskendunud oma eesmärkide realiseerimisele

Sa tead, et sa oled energiline inimene, üsna optimistliku ellusuhtumisega ja enesekindlusest juba sul puudust ei tule. Sa pead tööd tegema, sest ainult see tagab sulle turvatunde ja teadmise, et sa oled osa ühiskonnast. Sa tahad materiaalset heaolu ja kindlustunnet.

Sinu peamine väljakutse on aga olla tolerantsem iseenda vastu, sest sa oled liiga nõudlik ja kriitiline iseenda vastu. Ära ole enda vastu liiga karm, kui sa oled eksinud, austa ennast rohkem ja lepi vigadega. Pane oma töösse ja eraellu rohkem armastust. Ole oma unistuste elluviija, mitte oma timukas.

2. Sa oled loominguline ja ettenägelik

Sa oled praktilise meelega, healoomuline, tundlik ja armastad elus ilusaid asju nähes seda kõike enese ümber. Sa armastad luua ilu ja esteetikat, sa tunned seda enda ümber. Sul on kalduvus liialdustele, magamata ööd ei ole sulle võõrad, samuti võid sa kuulata muusikat või lugeda varahommikuni, näksida lõpmatuseni. Kõik see aga võtab sinu energiat ära ja sa tunned tihti väsimust.

Sa pead õppima mõõdukust ja organiseerima oma aega paremini, sest kasutades oma energiat otstarbekalt võid sa suuri asju korda saata ja muuta seda maailma palju ilusamaks. Sa oled väga andekas.
 
 
 


3. Sa oled energiline, tugeva isiksusega inimene

Sulle meeldib olla tähtis inimene, sinu tugev isiksus on aidanud sind teiste silmis esile tõusta. Sa oled usaldusväärne ja tark. Sa nõuad palju aga tead, et oled seda kõike väärt ja oled palju töötanud, et seda saavutada.

Su ainus probleem seisneb selles, et sa ei suuda inimesi usaldada. Sa näed teistes rohkem vigu, kui häid külgi. Kui sa tahad, et su elu oleks rahulikum ja et teised sind rohkem austaksid, peaksid sa nende tasemele laskuma ja võtma teisi võrdsetena. Ära pea end liiga tähtsaks, mitte keegi pole asendamatu.

4. Sa oled tundlik ja empaatiline

Sa tahad teha head ja leida tunnustust. Sa näed ja tunned alati teiste vajadusi, teiste abistamine on sul veres, iseenda unistused on sul alles teisel kohal.

Sa elad oma elu läbi teiste, see loob tihti sõltuvuse. Sa pead aga õppima iseennast rohkem esile tõstma, väärtustama ja austama.

Sa oled tegelikult väga andekas ja tubli, hakka nägema elu ka ilma teisteta enda ümber. Mõtle rohkem iseendale, hoolitse enda eest, see muudab sind õnnelikumaks ja rahulolevamaks.
 
 
 


5. Sa oled kannatamatu loomusega, kes vajab pidevalt uudsust

Sa tead ja tunned oma väärtust, sa oled intelligentne, keskmisest targem ja läbinägelikum, uhke, uudishimulik ja objektiivne inimene. Sa võid olla küll sõbralik aga sõpru on sul vähe, sul on kitsas suhtlusringkond ja hea oled sa ainult oma lähedaste vastu. Sinu peas tunglevad pidevalt ringi mõtted, uued projektid ja ideed, mille teostamist sa kannatamatult ootad. Sa vajad uudsust, sa ei suuda kaua ühe koha peal olla. Tegevus on ainus, mis sulle rahulolu pakub. Sa kannatad tihti unetuse ja stressi all.

Sa pead uskuma rohkem oma intuitsiooni. Olema positiivsem, sest mida positiivsem sa oled, seda kiiremini suudad sa takistustest lahti saada, mis su teel ees olla võivad.

Lase oma südamel end juhatada ja sa ei eksi kunagi.

6. Sa oled harmooniline inimene.

Sa oled kannatlik inimene, kes hindab palju hingerahu. Tihti lepid sa teiste arvamuste ja otsustega lihtsalt sellepärast, et mitte vaielda. Sa hindad elus lihtsaid rõõme, sa eelistad vaadata kodus head filmi, minna perega jalutama jne. Sa tahad olla eemal stressist ja konfliktidest, su elus ei toimu suuri muutusi.

Sa mõtled tihti tuleviku üle, see ängistab sind natuke. Kui mitu päeva oma elust oled sa ära raisanud mõteldes asjadele, mis pole isegi aset leidnud?

Pidevalt tulevikule mõtlemine ei lase sul praegust hetke täiel määral nautida ja võtab su energiat ära. Praeguses hetkes elamine aitaks sul olla õnnelikum.

Kommentaare ei ole