{ads}

HIDE

Viimased

latest

Palju õnne, kui su sõprade seas on Lõvi tähtkujus sündinud inimesi!!!

L õvi tähtkuju all sündinud inimesed on ühed parimad selle planeedi elanikud, sellepärast kui su tutvusringkonnas on Lõvisid võid...

Lõvi tähtkuju all sündinud inimesed on ühed parimad selle planeedi elanikud, sellepärast kui su tutvusringkonnas on Lõvisid võid sa uhke olla.

Nad on lahked, autoritaarsed, uhked, nõudlikud ja mõnikord järeleandmatud. Nad soovivad olla eksklusiivsed.

Lõvid paistavad silma, muuseas neile meeldib, kui nende ümber tiirleb imetlejate ring - nende isiklik õukond. Lõvi on uhke hoiakuga, alati enesekindel ja armastab kiitust.

Ta oskab oma teelt kõrvaldada need, kes teda tüütavad ja varju jätavad. See on tugev märk, kes oskab nõuda korda ja panna teisi kuulama.

Lõvi on positiivne ja loov, ustav ja pühendunud. Ta hindab võimu ja tal on kõik omadused, et nii professionaalsel kui ka isiklikus elus tippu jõuda. Tema hääletoonis on sageli liiga palju autoriteeti.

Lõvi on karismaatiline, uhke ja kirglik, see muudab ta sündinud juhiks, kelle jaoks armastus ei ole võõras.

Sellegipoolest arvab ta tihti, et maailm peab keerlema ümber tema ja võib näida armukade ja kannatamatu.
 
 
 


Lõvid ei hakka valet kasutama.

Ümber palava pudru keerlemine ei ole tema rida. Ta eelistab kasutada palju lihtsamat meetodit ja olla otsekohene.

Ära tõlgenda seda valesti ja ära näe selles halba, nagu paljud teised, kui Lõvi sulle siiralt kogu tõe välja ütleb! Ta teeb seda vaid selleks, et teile head teha. Kui sa vajad nõuannet siis küsi alati seda oma sõbralt Lõvilt! Ta on parim nõuandja ja oskab kuulata.

Lõvid ootavad oma sõpradelt sama. Et nad oleksid alati valmis neid ära kuulama vajaduse korral ja  nõu andma. Ära unusta, et ennekõike ootab Lõvi ausust ja siirust! Ära hakka teda lollitama või talle kärbseid pähe ajama. Ta ei võta sind muidu enam kunagi tõsiselt.

Lõvi jääb kuni lõpuni ustavaks ja heaks sõbraks.

See on üks tema parimatest omadustest. Lõvi peale võib alati loota, kui sul on vaja sõpra, kui sul on vaja õlga, millel nutta, kui sul on vaja kedagi, kes sind julgustaks sinu plaanides ja unistustes! Helista alati Lõvile! Ta tuleb sulle alati appi.

Lõvides on midagi, mis teisi ligi tõmbab. Sellepärast, kui sul on Lõvist sõber , muudad sa kindlasti paljud kadedaks.

Tal on tugev omanikuinstinkt.

Lõvi võib olla armukade, sest ta ootab, et sa kuulud ainult talle. Sellisel juhul tuleb talle rahulikult selgitada, et sul on vaja natuke rohkem ruumi ja vabadust.

Muuseas, Lõvid ei käi ükskõik kellega läbi, kui ta sind juba oma sõpraderingi lubas, siis on sul mille üle rõõmustada.
 
 
 


Ta on autentne ja helde.

Ta armastab hoolitseda oma sõprade- ja pereringi eest, sellepärast kulutab ta meelsasti oma raha nende heaks niipalju, kui võimalik.

Kui sul on raha vaja, aitab ta alati.

Kui sul on Lõvist sõber, on sul vaja omada kannatust kahe eest.

Mõnikord on ta liiga kannatamatu, sellepärast oleks hea, kui sinul oleks seda teie kahe eest.

Kui ta peaks möirgama hakkama rahulolematusest siis katsuge säilitada rahu, sest ta on sellepärast hiljem sulle tänulik.

Lõvil on raske anda oma tööd teiste teha.

Ta võib seda ju teha aga see maksab talle hingehinda!!!! Ta ju tahab oma arvamust sekka öelda,  oma muljeid jagada, teha tööd oma kätega, juhtida! Tal on vaja tunnustust! Tihti surub ta lihtsalt oma nägemuse läbi.





 

Kommentaare ei ole