{ads}

HIDE

Viimased

latest

Novembrikuu horoskoop: keda soosivad tähed eriliselt?

 Jäär ( 21. märts - 21. aprill ) Armastus. Suhe kallimaga on üsna kirglik. Kuu alguses valitseb teie vahel harmoonia, siis aga m...

 Jäär ( 21. märts - 21. aprill )

Armastus. Suhe kallimaga on üsna kirglik. Kuu alguses valitseb teie vahel harmoonia, siis aga muutub kaaslane aina nõudlikumaks ja see hakkab sind vaikselt ärritama. Võimalikud tülid teie vahel võivad aset leida 8 - 13. kuupäeva vahel. 

Töö ja raha. Hea uudis! Peale seda, kui Merkuur peale 3.novembrit edasi liikuma hakkab, tuleb Marss talle vaikselt järgi ja õnneratas liigub sinu suunas.

Boonus. Su ettevõtmisi saadab edu!

 

unsplash@schmidy

Sõnn ( 22. aprill - 21. mai )

Armastus. Suhe kallimaga on rahulik, harmooniline ja huumori ning usalduse tähe all. Ettevaatust 7-19. kuupäeva vahel: sa võid tekitada armukadedust oma kallima südames.

Töö ja raha. Merkuur ja Marss vahetavad kohta 3. novembril ja kuu keskel. Kaasa võib see tuua administratiivseid sekeldusi ja ootamatuid takistusi: õnneks läheb kõik hästi..

Boonus. Midagi ootamatut ja head on juhtumas!

 

Kaksikud ( 22. mai - 21. juuni)

Armastus. Sinu peale tuleb armastuse laine. Veenus ja Marss pakuvad sulle unustamatuid hetki ja kirgede lõõma. Vallalistele lohutuseks: see kuu tuleb aasta parim!

Töö ja raha. Mis puutub rahasse, siis kuu esimene pool jääb üsna delikaatseks teemaks. Ole sellepärast ettavaatlik oma väljaminekutega aga jää enesekindlaks, sest asjad laabuvad vähehaaval.

Boonus. 14. kuupäevast alates energia kasv, kasuta seda targalt ära.

 

 


Vähk ( 22. juuni - 22. juuli)

Armastus. Sinu ja su kallima vahel on tugev tõmme, õhk on kirge täis ja sellepärast on võimalikud mõningased tülid. Vallalistele: looge uusi tutvusi, mõni neist võib olla olulise tähtsusega.

Töö ja raha: 12. kuupäevast viivad Pluuto ja Jupiter sind taas su vaenlaste teravate küünte ette aga see ainult tõstab sinus soovi veelgi paremini teha, kui nemad.

Boonus. Veenus stimuleerib su sensuaalsust.

 

Lõvi (23. juuli - 22. august)

Armastus. Uraan tõstab sinus soovi vallutuste järele, see muudab sind natuke metsikuks armastuse vallas. Üksikutele: novembrikuu tõotab tulla põnev, sest kuni 20. kuupäevani soosivad tähed uute kohtumiste loomist.

Töö ja raha. Tähed varustavad sind vajaliku tahtejõu, julguse ja sooviga, et sa saaksid oma ambitsioonikad unistused täide viia. 

Boonus. Kokkuvõttes läheb kõik paremini, kui sa arvad.

 

Neitsi ( 23. august - 22. september)

Armastus. Su suhe on sulle tähtis, sa oled oma kallima vastu tähelepanelik ja tahad, et teie vahel valitseks harmoonia ja rahu. Aga 7 - 19. novembri vahel muutud sa nõudlikumaks. 

Töö ja raha. Sa tunned end paremini, probleemid leiavad lahenduse ja sündmused kulgevad loomulikku rada pidi ilma takistusteta.

Boonus. Jupiter ja Pluuto annavad sulle palju julgust.

 

Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Armastus. Sinust õhkub seletamatut võlu. Alates 8. kuupäevast lisab Marss sinu suhtesse vürtsi. Mõni kuum suhe võib alguse saada.

Töö ja raha. 3ndal ja 14ndal kuupäeval puhuvad Merkuur ja Marss su era- ja ametialasesse ellu uusi tuuli. Sa ei pea enam vaeva nägema selleks, et midagi saada.

Boonus. Sa armastad elu nautida ja see kuu pakub sulle mitu võimalust, et oma eluga rahul olla.

 

 


Skorpion  ( 23. oktoober - 22. november)

Palju õnne sünnipäevaks! Sa oled mässav ja sensuaalne, sa ei karda oma emotsioone. Sa elad oma elu kirglikult ja tuliselt. Sa armastad kogu hingest. Ettevaatust teistega suheldes, sa võid olla natuke agressiivne. 

Armastus. Kuni 21. kuupäevani võid sa tunda pettumusi. Sa katsud jääda kannatlikuks sellest hoolimata. 22 -30. novembri vahel, Uraan ja Veenus ähvardavad sinu armuelu.

Töö ja raha. Merkuur, Jupiter ja Pluuto soosivad ametialast edu. Kõik probleemid lahenevad ja sa võid karjääri teha.

Boonus. Sa surud oma tahtmis peale. 

 

Ambur ( 23. november - 21. detsember)

Armastus. Sa vajad õhku, sest igapäevase elu rutiin mõjub sulle lämmatavalt. Sõbrad on heaks vabanduseks, et kodust välja saada.

Töö ja raha. Merkuur muudab su tööalaseid suhteid paremaks. Jupiter ja Pluuto parandavad märkimisväärselt su rahalist seisu.

Boonus. Väga hea kuu!

 

Kaljukits ( 22. detsember - 20. jaanuar)

Armastus. Kuni 19. kuupäevani, Marss ja Veenus toovad arusaamatusi sinu ja su kallima vahele. Kuni kuu lõpuni jääd sa oma positsioonile ja oled üsna terav.

Töö ja raha. Häid ametialaseid pakkumisi on oodata. Mis puutub rahasse, siis ära liiga palju kuluta.

Boonus. Sa võid kasu lõigata oma heast kuulsusest.

 

Veevalaja ( 21. jaanuar - 19. veebruar)

Armastus. Sa pöörad oma suhtele palju tähelepanu. Vallalised aga tunnevad end hästi sellistena, nagu nad on , et 20. novembri paiku on oodata kohtumist kellegagi, kes muutub saatuslikuks.

Töö ja raha. Sa võid salamisi loota karjääritõusu. Kusjuures töö juures valitsev õhkkond muutub paremaks.

Boonus. Umbes 15. kuupäeva paiku annab Marss sulle tiivad.

 

Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)

Armastus. Kuni 20. kuupäevani elad sa ilma liigseid küsimusi esitamata. Alates 25. novembrist aga võib aset leida komandeeringu käigus mõni ootamatu kohtumine, mis muudab kogu su elu.

Töö ja raha. Kuu keskel annab Marss su rahalisele seisule positiivse tõuke ning aitab kaasa karjääri tõusule. Sa võid saada hea tööalase pakkumise.

Boonus. Asjad hakkavad ootamatult paremini sujuma. 





Kommentaare ei ole