{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naistele: millise mehe sa endale horoskoobi järgi valima peaksid?

JÄÄR (21. märts - 19. aprill) Ilusa ja sarmika mehe. Kõik me ju teame, et Jäärad on silmapaistvalt hea välimusega ja ne...

JÄÄR (21. märts - 19. aprill)


Ilusa ja sarmika mehe.

Kõik me ju teame, et Jäärad on silmapaistvalt hea välimusega ja neil on tegelikult karmi kesta all hea süda. Sinu süda kuulub mehele, kes on ilus ja õiglane. Sellised mehed nõuavad sinult aga tihti liiga palju tähelepanu ja energiat, ole selleks valmis.

SÕNN (20. aprill - 20. mai)

Otsusekindla ja kirgliku mehe.

Kangekaelne ja otsusekindel nagu sa seda oled, valib su süda endale mehe, kelle pea ei ole pilvedes, kes on praktilise meelega ja kes ei ela unistustest. Ära unusta ainult, et tema on mees, sest kaks kõva kivi ei jahvata head jahu!

KAKSIKUD ( 21. mai - 20. juuni)

Karismaatilise ja seiklushimulise mehe.

Sinu südant võlub mees, kes on sama metsik nagu sa seda isegi oled. Sulle meeldib riski peale minna ja sa valid endale mehe, kes on sama karismaatiline ja seiklustehimuline nagu sinagi. Vaata ainult, et ta oleks piisavalt intelligentne, vastasel juhul tunned sa tema kõrval varsti igavust.
 
 
 


VÄHK (21. juuni - 22. juuli) 

Sellise mehe, kes tagab sulle emotsionaalse stabiilsuse.

Sa oled õrna hingega ja armud alati sellisesse mehesse, kes su tundeid mõistab ja kellel on tugev isiksus. Nädalavahetustel ööklubides käijad ei ole sinu unistuste printsid. Sa armastad meest, kes oskab hinnata kodus olemist ja oma peret.

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Loomingulise ja intelligentse mehe.

Sina ilma glamuuri ja rambivalguseta elada ei oska. Sa vajad enda kõrvale meest, kes on sinust targem ja intelligentsem ning kes on loominguline aga mitte niipalju, et sinu konkurendiks saada. Sa vajad kedagi, kes toob su ellu positiivsust oma armastuse ja leidlikkusega.

NEITSI (23. august - 22. september)

Draamakuninga.

Sa tahad toetada meest, keda sa armastad ja armud sellepärast sellisesse mehesse, keda sa võid toetada ja kes sinu toetust vajab. Draamakuningas sobib selleks ideaalselt. Aga ole ettevaatlik, et sa ei oleks tema jaoks ainult koht, kuhu minna ja õlg, mille peal nutta, sest ka sina vajad armastust ja hoolt.

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)

Usaldusväärse ja võluva mehe.

Sina valid endale võluva, intelligentse ja enesekindla mehe. Aga vaata ette, et tema liiga energiline loomus ei kurnaks sind liigselt.
 
 
 


SKORPION ( 23. oktoober - 21. november)

Mehesse, kes alati on tema jaoks olemas ükskõik, mis ka ei juhtu.

Skorpion on kirglik ent tihti tujukas ja ebakindel. Ta vajab endale meest, kes suudab tema tulisuse ja intensiivsusega toime tulla ja kes on alati tema kõrval, mis ka ei juhtuks. Kui see pole võimalik, siis pole see mees teda väärt.

AMBUR ( 22. november - 21. detsember)

Vabameelse, intelligentse mehe.

Sinu seiklushimuline süda armub mehesse, kes on intelligentne ja vabameelne, kes on parim kaaslane, kellega seiklema minna.

KALJUKITS ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Lojaalse ja toetava mehe.

Sa teed palju tööd, sa oled aus ja iseseisev. Sa armud mehesse, kes sind toetada oskab, kes on lojaalne ja teab, kuidas sind armastada nii, et su süda sulaks.

VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Mehe, kes ei tunne hirmu ja kellel on kõrge enesehinnang ning kes lisaks kõigele on loominguline.

Sinul on suur suhtlusringkond ja sa meeldid kõigile. Aga kui sina pead ise valikut tegema, siis valid sa enda kõrvale mehe, kellel on kunstniku hing ja kes ei karda midagi. Usaldusväärse mehe, kes oskab sinusugusega hakkama saada.

KALAD ( 18. veebruar - 20. märts)

Tundliku ja pragmaatilise mehe.

Ükskõik, kui suur unistaja sa ka ei ole, sind tõmbavad alati mehed, kellel on praktiline mees ja kes suudavad sulle stabiilsust pakkuda. Aga ta peab olema vähemalt natukenegi loominguline. Sest liigne rangus hirmutab sind.









 

Kommentaare ei ole