{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milline on sinu spirituaalne sümbol vastavalt su sünnikuule? Vaata järgi!

Hinge olemasolu kohta on palju erinevaid uskumusi. Kas hing on olemas? Kas hinge olemasolu on teaduslikult tõestatud?    ...

Hinge olemasolu kohta on palju erinevaid uskumusi. Kas hing on olemas? Kas hinge olemasolu on teaduslikult tõestatud? 


 

Teaduslikke uuringuid selles vallas viiakse aga iga aasta läbi ja nende arv tundub ainult kasvavat. Ameerikas asuva taastusmeditsiini emeriitprofessor Robert Lanza sõnul on kogu meie elu seotud meie mõtete ja hingeseisundiga. Artiklis, mis avaldati ajakirjas PsyChology Today, kirjutas dr. Lanza, et esemed on olemas ainult tänu sellele, et neid on võimalik vaadelda.

Aeg ja ruum on aga tema sõnul analüüsivõtmed, millele me võime anda mõtet ja seetõttu on hing ainult üks osa meie meelest, mis eksisteerib väljaspool ruumi ja aega.

See aga, mis meid huvitab, on järgmine: mida meie spirituaalne sümbol võib meie kohta rääkida? 

Meie isiksus on kõigest hingepeegeldus. Üks parimaid vahendeid seda mõista on vaadata oma sünnikuupäeva.

Oma sünnikuupäeva ja spirituaalse sümboli kaudu saame me teada rohkem iseenda ja oma isiksuse kohta. 

 

 


Jaanuar - Draakon


Nii nagu aasta kõige esimene kuu, oled sina see inimene, kellele kõik teised järgnevad. Sul on raudne tahtejõud ja piisavalt julgust, et üle saada kõikidest takistustest vajaliku otsusekindlusega.

Sa pead ainult õppima hoidma oma tulist temperamenti kontrolli all. Kohe tõsiselt, see võib tihti sulle kaasa tuua probleeme. Ära unusta, et ärritumine ei ole kunagi lahendus.


Veebruar - Fööniks


Nii nagu sinu spirituaalne sümbol, põled ka sina tuhaks ja nii nagu fööniks, tõused sa tuhast. Ja sa tõused palju tugevama ja võimsamana, kui enne. Sa oled sihikindel ja sealt ongi pärit sinu võim ja tugevus.

 

Märts - Yin ja Yang


Sa otsid tasakaalu kõiges ja jätad alati meelde nii teiste head, kui halvad küljed. Elu aga näed sa pigem positiivse külje pealt.

Ainult ole ettevaatlik sooviga näha kõigis ja kõiges head. Sa ei saa lahendada kõikide probleeme. Mõned inimesed on lihtsalt mürgised ja kõik ei taha sulle head.


Aprill - Lõvi


Sa oled tuline ja kirgliku kirglik inimene, julge ja vapper. Sa võtad vastu kõik väljakutsed, mida elu sulle ette toob. Sa oled lojaalne ja ustav. Kaitsed alati neid, kellest sa hoolid ja oled valmis panema oma elu ohtu selleks, et teha oma lähedastele head.

 

 

 


Mai - Hunt


Sa oled sündinud liidriks. Sulle meeldib üksindus ja sinu jaoks ei ole see mingi probleem, kui sa peaksid mõnikord veetma aega üksi varjus kogu maailma eest. Kui keegi su lähedastest peaks aga su abi vajama, siis oled sa alati olemas. Ja need, kes on teinud haiget nendele, kellest sa hoolid, peavad oma tegudest aru andma.


Juuni - Kala


Sa oled muretu ja vaba nagu meri, kus sa elad. Vabadus on ainuke asi, mis sulle elus loeb. Sa ei taha enda peale võtta vastutustunnet ja see võib sulle mõnikord kalliks maksma minna. Ära eira oma instinkte, sest selles võib peituda sinu kõige suurem jõud ja tugevus.


Juuli - Tuli


Sa oled kirglik inimene, kui miski sulle tähtis on, siis ei suuda miski panna sind taganema.

Sa teed kõike intensiivselt: nii eraelus, kui oma tööd. Hoia ainult seda kirge kontrolli all, nii, et ta ei muutuks kinnisideeks. 


August - Hobune


Nii nagu vaba ja uhke ratsu, oled ka sina metsik, valmis alati uutes seiklustes kaasa lööma. Ainult, et sul on väga kõrge eetikatunnetus. Ole enesekindlam ja kõik läheb hästi.

 

 

 

 

September - Lill


 

Sa oled rahulikkus ise. Sa muudad meie nii monotoonset maailma ilusamaks. Sa oled sooja südamega inimene, kes tagab oma lähedastele rahuliku koha, kus olla: ilusa ja teenitud puhkeaja sellel kiirel ajal.

 

Oktoober - Täht

 



 Sa oled valgus, mis teisi juhib. Sa näitad neile teed. Sinu arusaam edust ei ole enesekeskne. Ei, sest sinu jaoks seisneb edu teiste inspireerimises. Aga sa pead leidma aega ka iseenda jaoks ja õppima ennast armastama, vastasel korral võid sa ühel päeval murduda.


November - Puu


Sa oled väärtuslik tugi oma lähedastele. Sa oled päästepaik ja annad teistele seda, mida nad vajavad, täpselt nii nagu puugi. Aga kas sa ei arva, et ka sinu juured vajavad mõnikord kastmist? 


Detsember - Vesi


Nii nagu liikuv ja mässav vesi, kohandad sina oma käitumist vastavalt olukorrale. Vajaduse korral oskad sa olla rahulik ja võid muutuda tormiseks, kui olukord seda nõuab. Seega võid sa olla ohtlik nagu tormine meri, kui sinu elu sellest sõltuma peaks.


Kommentaare ei ole