{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa teadma pead, kui sa hakkad käima Vähi tähtkujus sündinud mehega?

K ui sa hakkad käima Vähi tähtkujus sündinud mehega, siis ole valmis sellega, et enne sind tuleb tema ema. Talle on tähtis tema ema arvam...

Kui sa hakkad käima Vähi tähtkujus sündinud mehega, siis ole valmis sellega, et enne sind tuleb tema ema. Talle on tähtis tema ema arvamus ja ta annab emale igast oma sammust aru.

Kui see kõik sulle sobib, siis sa leiad temas ideaalse kaaslase. Tema see on just õige mees, kellega romantilise filme vaadata, kes kingib sulle sületäie roose ja viib sind lummavat päikeseloojangut vaatama.

Samuti pead sa arvesse võtma mõned tema iseloomu veidrused - ta võib muutuda ruttu ja ilma mingi põhjuseta närviliseks. Tavaliselt on tema näol tegemist pigem tagasihoidliku inimesega, kes oma tundeid enesele hoiavad ent tihti võib juhtuda, et ta ärritub niisama. Ta muretseb liiga palju kõige pärast - oma välimuse, teiste arvamuse jne.

Tea samuti, et ta vajab hästi palju armastust ja kallistusi. Keskmisest palju rohkem. Lapsepõlves oli see tema ema, kes teda kallistas, nüüd ootab ta, et ta kaaslane sama teeks.

Kokkuvõttes - Vähi tähtkujus sündinud mees on iga naise unistus!


 

Kommentaare ei ole