{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas olla kütkestavam ja avaldada rohkem muljet?

"Kui ma tahan armastada ennast sellisena nagu ma olen, pean ma olema valmis armastama teisi sellistena nagu nemad on." Lo...

"Kui ma tahan armastada ennast sellisena nagu ma olen, pean ma olema valmis armastama teisi sellistena nagu nemad on." Louise Hay

 



Armastus igas päevas ning enese eest hoolitsemine muudavad inimese palju kütkestavamaks. On olemas mitmeid erinevaid mooduseid, kuidas enese eest hoolt kanda ja niimoodi, et seda oleks näha nii väljastpoolt, kui ka seestpoolt.

See võib tunduda egoistlik, kui sa hakkad enda peale rohkem mõtlema, kui teiste peale aga sa pead mõistma, et see on hea sinu tervisele ja heaolule. Enesekindlus on teiste silmis alati hinnatud, sellepärast on oluline hea seda kasvatada.

Kütkestav inimene ei ole pilkupüüdev ja võluv ainult tänu välistele teguritele, vaid ka sisemistele.

1. Andesta ja õpi oma vigadest.

Paremaks saamine tähendab õppimist. Intelligentsus ei tähenda alati haritust. Ära unusta, et targe annab järele ja õpi oma vigadest, et neid mitte tulevikus korrata. Inimesi köidab peaaegu alati teiste juures headus ja tarkus.

 

 



2. Ela praeguses hetkes.

Praeguses hetkes elamine tagab rahu hinges ja see peegeldub ka su olemuses. Praegune hetk on selline nagu ta olema peab.  See on teadlik elamine. Selle abil väheneb muretsemine ja depressioon, sest me keskendume praegusele hetkele.

3. Liiguta ennast.

Füüsilised harjutused hoiavad keha vormis ja tervise korras. Ilusaid kehavorme on võimalik saavutada. Õpi ennast ka graatsiliselt liigutama ja sirutama.

4. Suhtle inimestega põhjalikumalt.

Aalati on kergem suhelda nendega, kes ise on head suhtlejad ja sümpaatsed. Huvitu teistest ja keskendu teistele suheldes.

Esita sügavamaid küsimusi teise inimese elu ja mõtete kohta.

5. Õpi ennast väärtustama.

Sa oled väärtuslik ja ära unusta seda. Ole enesekindlam. Hoia pea püsti. Teistega suheldes vaata julgelt silma ja ära unusta oma pilku, milles peab peegeldama see, et sa oled oma väärtusest teadlik. Vaata ainult, et sa ülbeks ja uhkeks ei lähe.

 



6. Naudi lihtsaid rõõme.

Iga hetk on sul valik olla õnnetu või õnnelik, vihane või rõõmus, karta või elu nautida. Vali rõõm ja tänulikkus, milline ka pole su praegune olukord. Naerata.

7. Söö tervislikult.

Sest sinu toit peegeldub sinu välimuses, eriti  naha peal. Ilu algab alati seespoolt. Särav ja ilus nahk on alati meeldivamad.

8. Maga piisavalt.

Piisav magamine tagab sulle värske väljanägemise ja selge pilgu. Samuti oled sa vähem vastuvõtlik stressile. Magamine on teraapia, mis muudab sind kütkestavamaks.

9. Leia aega iseenda jaoks.

Leia aega, et tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Ära unusta ka joogat, mediteerimist ja lugemist.

10. Ära unusta sõprust.

Sõbrad on nagu tähed elutaevas. Sõbrad aitavad olla õnnelikud, sest sõbrad panevad naeratama.

11. Ja ära unusta, et sa pead olema sina ise, mitte keegi teine.

Ole hea iseenda ja teiste vastu.



 

Kommentaare ei ole