{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sina oled ka sodiaagi üleminekuaja märk ehk siis kas su sünnipäev jääb kahe sodiaagimärgi vahelisele perioodile?

 Kui sa oled sündinud 19 - 25. oktoobri vahel, oled sa siis pigem Kaalud või Skorpion? Võib olla tunned sa mõlema sodiaagimärgi energ...

 Kui sa oled sündinud 19 - 25. oktoobri vahel, oled sa siis pigem Kaalud või Skorpion? Võib olla tunned sa mõlema sodiaagimärgi energiat. Sellisel puhul on tegemist sodiaagi ülemineku perioodi energiaga. Vaata järele, kas see kehtib ka sinu kohta.



Foto : unsplash

 

Astroloogias on tegemist sellisel puhul kahe sodiaagimärgi vahelise ülemineku perioodiga. Võttes taas näiteks Kaalud/Skorpioni vahelise perioodi, kui üks sodiaagimärk hakkab lõppema ja teine kätte jõuab, ehk siis Päike hakkab jõudma Skorpionisse ehkki ta on veel Kaaludes. Teiste sõnadega sellisel perioodil sündinud inimene on Kaalude tähtkujust aga tal on Skorpionile iseloomulikud tunnused.

Astroloogilise ülemineku perioodil sündinud inimesed moodustavad tõelise segu kahest erinevast sodiaagimärgist. Nende iseloomudes on mõlema sodiaagimärgile omaseid omadusi. Seletada saab seda aga Gregoriuse kalendri ja päikesekalendri erinevustega. 




Gregoriuse kalendri järgi on aasta pikkuseks 365 päeva, päikesekalendri järgi  aga - mis tugineb maa liikumisele ümber päikese - on aasta pikkuseks täpsemalt 365 päeva, 4 tundi, 35 minutit ja 12 sekundit. See tähendab, et sodiaagikalender muutub natukene igal aastal, segades omavahel astroloogilisi mõjutusi. Kahe tähemärgi vahelised kuupäevad võivad natukene muutuda, olenevalt päikese asukohast sellel aastal. Seetõttu ei kattugi teise sodiaagimärki üleminek alati selle tähtkujuga, mis peaks olema sinu vastavalt sinu sünniajale.

 

Kalad / Jäär (17 - 23. märts)

Seda ülemineku perioodi kutsutakse uuestisünniks sellepärast, et Kalad on sodiaagi viimane märk, Jäär aga esimene. Selles ajavahemikus sündinud inimesed on tavaliselt head liidrid, kes on võimelised minema kaugemale seatud piiridest ja juhtida ka teisi võiduni. Tänu oma heale intuitsioonile ja enesekindlusele suudavad nad oma unistusi ellu viia. Nad on mõjutatud Neptuunist Kalade sodiaagimärgi poolt ja Jäära poolt juhib neid Marss. Mõlemad sodiaagimärgid täiendavad teineteist. Marss aitab tal initsiatiivi võtta, Neptuun aga tugevdab kujutlusvõimet ja annab loomingulisi ideid. 

 

 

 

Jäär /  Sõnn ( 16 - 22. aprill)

Ta on sündinud selleks, et juhtida ja võimu oma käes omada, ta oskab olla autoritaarne. Ta on hea kooslus kahe sodiaagimärgi vahelisest energiast. Ta on tugeva isiksusega, mida mõjutavad kaks erinevat planeeti: tormakas Marss ja sensuaalne Veenus. Esimene annab talle motivatsiooni, teine aga võimu ja veenmisoskust. Tänu nende kahe sodiaagimärgi kooslusele, suudab ta teha kiiresti karjääri ja jõuda lühikese aja ning kerge vaevaga tippu. Ta paistab silma oma kergelt natuke ülbe hoiaku poolest, kannatamatu ja kangekaelse loomuse poolest. Teda peab mõnikord ohjes hoidma ja teinekord laskma tal tormata.

 

Sõnn / Kaksikud ( 17 - 23. mai)

Selles ajavahemikus sündinud inimesel on mõlema tähemärgi parimad omadused olemas. Ta teeb kõike hingega. Ta on füüsiliselt tugev ja särava vaimuga. Mõlemad tähemärgid mõjutavad teda: Sõnn annab talle energiat ja Kaksikud suhtlemisoskuse. Talle meeldib elu nautida ja lõbutseda.




Kaksikud / Vähk ( 17 - 23. juuni)

Need pööripäeva lapsed, kes on sündinud Vähi ja Kaksikute tähtkujude vahel, on palju tundlikumad keskmisest inimesed. Kaksikute energia seguneb Vähi loomuliku rahuga. Selline inimene oskab endast palju anda, ta vajab enda kõrvale inimesi, kes temast hoolivad ja tahab teada, et ta on vajalik. 


Vähk / Lõvi ( 17 - 23. juuli )

Nende kahe sodiaagimärgi kooslus võib muuta elu täielikuks Ameerika raudteeks. Vähi tundlik loomus sulandub Lõvi draamakuninganna omaga. Nende kahe püsimatu loomus ongi põhjuseks, miks see kooslus nii konfliktne on. Vähi element on vesi, Lõvi element aga tuli. Selles ajavahemikus sündinud inimese loomus on domineeriv, võitlev ja kirglik. 

 

 

 

 

Lõvi / Neitsi ( 19 - 25. august)

Need, kes on sündinud sellel ajavahemikul, on üldiselt perfektsionistid. Lõvi toob kaasa loomingulise külje. Neil kahel tähemärgil on raske ideaalselt sulanduda, sest üks on tulemärk, teine aga maamärk. Nad on vastandid ja kunagi ei tea, millises suunas sellise inimese isiksus välja areneb. On neid, kes vajavad palju tähelepanu, nagu Lõvi ja on teisi, kes eelistavad elada varjus, nagu Neitsi.

 

Neitsi / Kaalud ( 19 - 25. september)

Kui nende kahe tähemärgi energiad kohtuvad sügisese pööripäeva ajal, on absoluutne tasakaal tagatud. Neitsit juhib Merkuur, Kaalusid aga Veenus. Selles ajavahemikus sündinud inimesed on head vaatlejad ja tasakaaluka loomusega. Nad oskavad enda eest hoolitseda ilma, et pakuksid kunagi üle või näeksid võltsid välja.

 

Kaalud / Skorpion ( 19 - 25. oktoober) 

Sellel ajavahemikul sündinud inimesed on julged ja energilised, kes ei karda oma arvamusi julgelt välja öelda ega järgneda oma eesmärkidele. Kaalud annavad sellele inimesele oskuse teha vahet heal ja halval, Skorpion aga täpsuse. Tavaliselt on neil tugev isiksus, nad peavad ainult õppima oma uhkust maha suruma. Nende õnn sõltub sellest, kuidas nad oskavad intellektuaalse ja emotsionaalse külje pealt tasakaalu säilitada.

 

Skorpion / Ambur ( 19 - 25. november)

Selles ajavahemikus sündinud inimesed on väga spirituaalsed ja revolutsioonilise vaimuga. Neid valitsevad Pluuto, Marss ja Jupiter, neis on olemas Skorpionitele iseloomulik tulisus ja Amburite julgus. Sellise kooslusega võivad nad täide viia kõik eesmärgid aga tingimusel, et nad suudavad hoida tasakaalu selle vahel, mida nad tahavad ja mida nad vajavad. Astroloogia järgi on Skorpioni / Amburi vaheline üleminek seostatud suurte eksistentsiaalsete kriiside ja probleemidega elus. Õnneks oskavad nad võtta ohje enda kätte ja saada üle raskustest ning juhtida oma elu eduni.

 

 

 


Ambur / Kaljukits ( 19 - 25. detsember)

Talvisel pööripäeval, kui päike loojub selleks, et uuesti tõusta uue ja palju võimsamana, mõjutab selles ajavahemikus sündinud inimesi kosmiline teadvus - inimkonna füüsilised ja vaimsed läbielatud kogemused. See tagab neile muretu ent realistliku ellusuhtumise. Amburi optimism ja jultumus seguneb hästi Kaljukitse tööka ja praktilise loomusega. Selle tulemuseks on ekstravertsed ja sõbralikud inimesed, kes paistavad samuti silma usaldusväärsuse ja vastutustundliku loomuse poolest. Tema kõige suurem väljakutse aga on sobitada Amburi soovi minna ruttu Kaljukitse vajadusega olla regulaarne ja minna rahulikult.


Kaljukits / Veevalaja ( 16 - 22. jaanuar)

Selles perioodis sündinud inimeste isiksuses on kaks eri külge. Nad on emotsionaalsed ja loomingulised, vajavad aga üksindust ja loogilise mõtlemise kasutamist. Nad ei ole igavad, neile meeldib meelt lahutada ja vestelda teiste inimestega. Kaljukitse maa element ja Veevalaja õhu element loovad mingisuguse kahepalgelise inimese, kas on samaaegselt kahe jalaga maa peal aga tahab ka pilvede peal unistada. 


Veevalaja / Kalad ( 15 - 21. veebruar)

Nad on ekstsentrilised. Nad on intuitiivsed ja heategijad, varustatud tugeva intellektiga. Mõnikord aga võib neil tekkida raskusi praktilise külje pealt, sest nad ei ole väga iseseisvad. Tundub nagu kuuluksid nad hoopis teise maailma. Nad on solidaarsed ja head suhtlejad, armastavad veeta aega lähedastega. Nende tundlik loomus aga hoiab neid eemal sageli teistest nii, et nad saaksid kasutada oma kujutlusvõimet vastavalt oma soovidele. Ta eelistab rohkem vaimseid vestlusi, selle asemel, et rääkida igapäevaelu probleemidest.



© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!






Kommentaare ei ole