{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks indiaanlaste tootem ja vaata, millised on sinu tõelised spirituaalsed võimed

 Indiaani suguharudes ja teistes iidsetes kultuurides kasutati tootemeid, spirituaalseteks sümboliteks ja suguharu tunnuse märgina. ...

 Indiaani suguharudes ja teistes iidsetes kultuurides kasutati tootemeid, spirituaalseteks sümboliteks ja suguharu tunnuse märgina.

Vali allolevalt pildilt üks tootem, mis kõige rohkem su pilku tõmbab. Ära mõtle liiga kaua, kuula oma südame häält.

 


 

 

1. tootem - Öökull

 

Kui sa valisid öökulli oma tootemiks, siis oled sa tõenäoliselt rahuliku loomusega ja tark inimene. Öökullidel on oskus näha ööpimedas; täpselt nii näed ka sina kohe ära, kui keegi peaks sulle valetama.

Tänu oma tarkusele ja arukusele oled sa alati omavanuste seas silma paistnud. Sul oleks nagu vana hing, mis annabki sulle sellise erilise aura ja muudab sind nii huvitavaks.

Sa suudad säilitada rahu ka kõige raskemates olukordades ega murdu elutormide käes, aidates ka teistel raskustest üle saada.

Sinu hinges on nii palju saladusi ja tarkusi peidus, mida mitte keegi peale sinu mõista ei suuda ega millest keegi aru ei saa. Oma vaba aega hindad sa kõrgelt ning eelistad seda veeta seal, kus su hing rahu leiab.

 

 

 


2. tootem - Kotkas


Kui sa valisid kotka oma tootemiks, siis sa ambitsioonikas ja motiveeritud inimene. Sa oled valmis minema kaugemale, kui ükski teine; valmis tegema kõik, mida vaja selleks, et tõusta oma unistuste kõrgusele.

Sa oled määratud edu saavutama ja juba selleks oma hinges valmis, ükskõik millise hinnaga.

Kotkas järgneb ilma puhkamata ja peatumata oma eesmärkidele, mis ta enesele seadnud on. Ja kui ta on oma eesmärgid ellu viinud, siis ei hakka ta aega puhkamise peale raiskama. Tema jõud seisnebki uute ja aina kõrgemate püüdluste loomises.

Kotkal on hing, mis sümboliseerib kirge ja tuld. Sa oled nagu täht taevas oma lähedaste jaoks.

Kotka spirituaalne jõud on tuli, mis ta südames põleb. 


3. tootem - Härg


Kui sa valisid härja oma tootemiks, siis oled sa muidu hea loomusega inimene aga ohu korras võid üles näidata tohutu suurt julgust ja vaprust. Sinu hinges pole kartust ja sa ei tagane ohu korral.

Sinu vaprust ja julgust aga ei mõista kõik inimesed, kes peavad sind ainult heatahtlikuks ja rahulikuks. Sa ei näita oma tõelisi võimeid kõigile välja ja hoiad neid enda teada. 

Sul on hing, mis aitab teisi rohkem, kui iseennast. Sa eelistad olla selline inimene, kes saavutab edu ka elades rahulikult. 

Sinu tõeline spirituaalne jõud on oskus teisi inspireerida ja motiveerida. Sa oled väga hea eeskuju teistele inimestele.

 

 


4. tootem : Karu



Kui sa valisid karu oma tootemiks, siis oled sa inimene, kes tunneb oma võimeid ja oskusi. 

Sa äratad teistes aukartust ja imetlust ainuüksi oma kohalolekuga.

Sa oled võimeline ka teisi julgustama, kui hirm hakkab liiga palju teiste üle maad võtma. Sa ei karda võtta juhtimist enda peale ja aidata teisi rasketest olukordadest välja.

Kui sa valisid selle tootemi, siis tähendab see seda, et su hing ei tunne kartust ega hirmu. Su hing ei vaja teiste abi. Sa oled metsik nagu karu. Valmis vastu astuma kõigile, kes panevad ohtu su turvalisuse.

Sinu tõeline spirituaalne võim on su oskus oma tahtmis saada. Sinu sisemine jõud on valmis üle saama kõikidest raskustest. 


5. tootem - Hunt


Kui sa valisid hundi oma tooteiks, siis oled sa ainulaadse isiksusega.

Kahtlemata oled sa pigem üksiku loomusega nagu hunt seda on aga sa võid alati kindel olla ka oma karja kaitsele vajaduse korral. Sa oled segu kõikidest teistest tootemitest.

Sinu salapärast ja müstilist loomust ei mõista kõik. Sinus on mingi eriline võlu, mida sa peita katsud ja mis välja paistab ainult siis, kui sa ise seda lased.

See tootem viitab sellele, et su hing on isegi sinu enda jaoks liiga keeruline, et seda mõista.

Sinu spirituaalne võime on oskus näha halba teiste juures ja lugeda nende hinge nagu avatud raamatut. Sul on oskus näha seda, mida teised sinu eest varjata püüavad.



© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!





Kommentaare ei ole