{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: See, kuidas sa spiraali joonistad, võib rääkida palju sinu isiksusest

 Spirituaalses valdkonnas sümboliseerib spiraal teerada, mis viib välisest teadvusest (materialism, väline teadvus, ego, taju välisma...

 Spirituaalses valdkonnas sümboliseerib spiraal teerada, mis viib välisest teadvusest (materialism, väline teadvus, ego, taju välismaailmast) sisemise hingelise maailmani (valgustatus, sisemine edasiviiv jõud, nirvaana, kosmiline teadvus).

Seesmise maailma ja (intuitiivsed, immateriaalne) välise maailma (aine) liikumisi saab kartografeerida läbi arhetüüpse spiraali, märkides ära inimkonna evolutsiooni samaaegselt individuaalsel ja kollektiivsel plaanil.

Lisaks sellele uuestisünni või arengu pinna pealt, võib spiraal sümboliseerida looduse teadvust alates tuumast või keskmest, mis liigub edasi välise maailma suunas. Enamik müstilistest inimestest on selle teooria omaks võtnud.

Kuldne spiraal on ka esindatud matemaatilises jadas: Fibonaccio jada.

Spiraalid on olemas sellest ajast, kui loodus hakkas neid kasutama.

 


Kuidas sina spiraali joonistad? 

 

Sa võid kanaliseerida mõningaid iidseid energiaid. 

Vaata allolevaid pilte ja vaata seejärel vastuseid.


Seestpoolt väljapoole


Armastus on sinu jaoks kõige ilusam elu kingitus. 

Sa oled väga tähelepanelik teiste vastu, alati olemas nende jaoks, kes sind vajavad, olles valmis ikka teisi lohutama ja aitama.

Sa teed kõike hingega ja oled alati vabatahtlik, sa oled aru saanud, kui tähtis on headus ja kaastunne. Sa oled esimene, kes pakub oma abi teistele rasketel aegadel. Sa oled heatahtlik, alati oma lähedaste jaoks olemas ja aitad neid, kellel pole elus nii hästi läinud, kui sinul.


Väljastpoolt sissepoole

 

Nii kaua, kui sa mäletad, oled sa alati silma paistnud oma tarkuse poolest. 

Sa oled veendunud, et headus, töökus ja sihikindlus on peamised omadused, mida kõik inimesed vajavad. Sa hindad ja oskad väärtustada aega, mida sa veedad oma lähedaste ja sõpradega.

Sa oled viisakas ja tähelepanelik inimene, kõik sinu ümber usaldavad sind. Sa mõtled pigem loogiliselt aga katsud järgida ka oma südant. Sulle ei meeldi vaielda inimestega, see paneb sind end halvasti tundma. Kui sa oled otsuse vastu võtnud, siis ei muuda sa enam oma arvamust.


Kommentaare ei ole