{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Millised on Amburi suuremad puudused (kui tal neid üldse on!) ja head omadused

 Meid kõiki huvitab väga, millised on meie sõprade Amburite suurimad puudused. Sest tavaliselt kiidetakse neid taevani.   ...

 Meid kõiki huvitab väga, millised on meie sõprade Amburite suurimad puudused. Sest tavaliselt kiidetakse neid taevani.

 

Foto : unsplash

 

Ambur on see hea sõber, kes on meie kõikide sõprusringis olemas. See, kes küsib sinult: "Miks sa seda uut mantlit ei ostnud? " ja siis viib jutu kohe teisele teemale: "Kas sa täna õhtu kinno viitsid tulla? ", samal ajal, kui ta teab täpselt, et sul on kohustusi nii palju, et sul pole lihtsalt aega mitte millegi muu jaoks. Ta võib mõnikord olla päris ärritav aga tal on ka õnneks väga palju häid ja väga ilusaid omadusi.

 

Amburid on tolerantsed ja avatud maailmavaatega

Kui Ambur kedagi hindab, siis tema väärtushinnangute pärast. Kõik ülejäänu ei lähe talle korda: see, kas sulle meeldivad punased, sinised või rohelised sokid - temal pole sellega asja. Kui sa temaga koos reisima või kontserdile lähed, siis on kõik korras.

 

Amburid on heatahtlikud

Kui keegi peaks su südame murdma või su kass hinge heidab, siis on just Ambur parim sõber, kelle õla najal võid sa end tühjaks nutta. Ta tahab aidata neid, kellest ta hoolib, see on tal juba veres. Kusjuures, võimalus, et ta sind välja viskaks, on ikka väga väike, kui sa oled juba tema diivanil koha sisse võtnud.

 

 

 

Amburid ei karda midagi (ega kedagi)

See, mis kõige paremini seda tulemärki iseloomustab, on tema soov reisimise, liikumise ja maailma avastamise järgi. Ta on hästi iseseisev ja pakatab lausa enesekindlusest. Tema ei karda minna täiesti üksi ümbermaailmareisile, kui see peaks aitama tal igapäevasest rutiini välja.  


1. Amburid ei suuda paigal püsida

Rutiin on sõna, mida Amburid ei oska isegi hääldada. Tema suur mantra on "Carpe Diem", ta näeb iga päev rasket vaeva, et ta elu oleks sama vürtsikas ja põnev nagu idamaine turg. Ainult, et teised koos temaga võivad mõnikord ära väsida ja sooviksid vahest puhata.

 

2. Amburid on kõige suuremad pidutsejad

Ja seda on veel vähe öelda! Ambur tunneb kõiki kuumemaid ööklubisid, kabareesid, varieteesid, diskoteeke, baare ja kõrtse, festivale ja suvepidusid - teda jätkub igale poole (nii tuule, kui vihmase ilmaga). Tema juba ei suuda jääda nädalavahetuseks rahulikult koju istuma.  


3. Ta on hästi otsekohene

Kui enamik inimesi hoiab end tagasi, et mitte öelda seda, mida nad mõtlevad, siis kindlasti ei ole nad  sündinud Amburi tähtkujus. Amburid aga ise ei aimagi, kui otsekohesed nad olla võivad. Kui keegi peaks talle selles suhtes märkuse tegema, siis üllatub ta täiesti siiralt ja hüüatab: " Kas tõesti? Äkki hoopis sina solvud liiga kergesti?" Kuidas ka ei ole, kui ta on eksinud, siis tunnistab ta oma viga ja vabandab isegi.

 

 

 

 

4. Ta tahab alati olla kõiges parim

Ükskõik, kui vana ta ka parajasti ei ole (8 - 87), tahab ta ikka olla poodiumil esimesel kohal. Nii koolis geograafia kontrolltöös, kudumisvõistlusel, parima töötaja tiitli saamisel - kõik vahendid on head selleks, et olla parim. Aga ei maksa ära unustada seda tõsiasja, et Ambur ei hakka kunagi võidu nimel teisi jalge alla talluma. Ta tahab lihtsalt ise edu saavutada ja enda väärtust tõsta nii teiste, kui iseenda silmis. 


5. Amburitele meeldib moraali lugeda

Sest moraali lugemine on ju ka tegevus nagu iga teinegi. Paradoksaalselt aga ei talu Amburid ise üldse neid inimesi, kes neile sõnu peale loevad. Nendega vaidlemine on aga nadu sõda selle üle, kellel on rohkem eetikat. Talle meeldib oma arvamust avaldada absoluutselt kõige suhtes: poliitika, suhted, usk - ja kusjuures ta lõpetab alati oma väiteid nii: "Küll sa näed ühel päeval, et mul oli õigus!"


6. Ta võib olla täiesti ükskõikne mõnede asjade suhtes

Mitte, et ta oleks laisk (otse vastupidi) aga kui Ambur on otsustanud, et ta ei liiguta sõrmeotsagi täna samal ajal, kui 250 inimest ootavad teda koosolekule, siis ei liiguta ta ennast. Mõnikord on ta ülitöökas ja pingutab isegi üle, teinekord jälle võtab ta kõike lõdvalt ja ei muretse mitte millegi pärast. Ta lihtsalt peab aeg-ajalt tõestama endale, et on ja jääb iseseisvaks. Ehk siis tema deviis on : "Ma teen, mida tahan, kus tahan ja millal tahan."

 

 

 


7. Amburid on võlts-lahked

Tema peamine hea omadus on tema lahkus ja heatahtlikkus. Ta ei ole võimeline üksi elus ilma sõpradeta edasi liikuma. Ainult, et väga ruttu selgub, et talle meeldib klatšida. Isegi oma parimaid sõpru võib ta taga klatšida. Kui talle ei meeldi su uus soeng, siis hakkab ta sellest teistele rääkima kõigepealt aga ühel heal hetkel ütleb ta selle sulle ka välja.

 

8. Amburitel on pea pilvedes 

Amburid on tuntud selle poolest, et koolis olid nad head õpilased ja hiljem tööl hinnatud töötajad. Aga seda ainult siis, kui nad on üksi ja ruumis, kus pole lärmi. Niipea, kui peaks tekkima mingigi asi, mis nende tähelepanu mujale juhib, jätavad nad pooleli kõik, mida nad tegemas olid. Sellepärast võib olla väga raske rääkida temaga tõsiselt üle 5 minuti, sest ta mõte läheb juba edasi teistele asjadele. 

 

9. Amburid suruvad oma tahtmist peale

"No tule ikka, küll sa näed, kui tore meil on, mis sa seal kodus ikka teed!" Kui Ambur sind hindab, siis tahab ta sinuga palju koos olla ja koos teha asju. Minna koos sööma, kinno, puhkusele, reisima jne. Kui sa arvad, et võid nädalavahetusel rahulikult koju jääda, siis loobu sellest mõttest: ajad oma litritega jaki selga ja lähed järjekordsesse ööklubisse tantsima.

 

© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

 





 

 


1 kommentaar