{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Milline pilk iseloomustab kõige rohkem sinu sodiaagimärki?

 Tihti öeldakse, et silmad on hinge peegel ja see on üsna õige, sest pilk reedab sageli inimese tundeid. Astroloogide arvates on igal...

 Tihti öeldakse, et silmad on hinge peegel ja see on üsna õige, sest pilk reedab sageli inimese tundeid. Astroloogide arvates on igal sodiaagimärgil talle iseloomulik pilk, mis teda teistest eristab. See pilk on kas siis läbitungiv, terav, lummav, salapärane, heatahtlik, hoiatav või jahe. 

 

Pilt: aliciagalvan

 

Inimese pilk on sageli sama intiimne, kui puudutus. Silmadest võib lugeda meie kõige sügavamaid tundeid ja pilk peegeldab ühe hetkega seda, millisena meie elu enda ümber näeme. Sa võid lugeda teise inimese silmist välja kurbust, viha, kadedust või põlgust. Ja seda selge põhjusega, sest meie läbielamised ja elukogemused mõjutavad seda, kuidas me näeme elu enda ümber ja teisi inimesi.

Milline pilk aga iseloomustab sinu sodiaagimärki kõige rohkem? 

 

Jäär

Jäära tähtkujus sündinud paistavad teiste seast silma oma pilgu tugevusega, mille abil ta suudab araks teha kõige julgemaidki inimesi. Ta on impulsiivne, otsusekindel ja iseseisev. Tema silmad peegeldavad ta hinges põlevat tuld, tema pilk võib olla ähvardav, kui ta ei suuda oma viha kontrolli all hoida.


Sõnn

Tema on kahe jalaga maa küljes kinni ega käi ringi pea pilvedes. Ta hindab rahu ja hoiab oma pilku sellel, mis on kõige tähtsam tema jaoks. Üldiselt on tal harjumuseks maha vaadata aga kui ta pilgu tõstab, siis võib tema silmist välja lugeda armastust ja lootust, mis kajastub tema elunägemusega. Ja juba selle tõttu on hea, kui sul on mõni Sõnni tähtkujus sündinud inimene elus.

 

 

 


Kaksikud

Ta on harjunud oma kuulajaskonda ära võluma oma suurepärase isiksusega, tema silmis on sageli rõõm ja oskus elu nautida. Ta teeb väga hästi, mida ta tegema peab selleks, et teiste poolt hinnatud olla, tema pilk annab edasi positiivset energiat ja ta ei kõhkle seda trumpi kasutamast vastavalt oma soovidele.

 

Vähk

Ta on oma loomult pigem tundlik ja väga lojaalne inimene, tema pilgus on headust ning lahkust. Ta on üks neist inimestest, kes ei oska oma tundeid teiste eest varjata ja ta kasutab oma pilku selleks, et näidata lähedastele, kui väga ta neist hoolib.

 

Lõvi 

Ta on tuntud oma idealistliku ja unistava külje poolest, tema pilgus peegelduv tugevus on täpselt sama võimas. Mõned näevad seal tihti mõnikord uhkust ja seda õigusega, sest Lõvi ei suhtu kriitikasse just hästi.


Neitsi

Teda valitseb Merkuur, ta ise aga on tagasihoidlik ja väga tihedalt loodusega seotud. Tema pilk on selge peegeldus tema tunnetest ja seega on lihtne teada saada, kuidas ta end tunneb, eriti siis, kui ta kannatab kurbuse all.


Kaalud

Kaalude pilk väljendab armastust ja ilu. Ja seda põhjusega, sest ta eelistab palju rohkem rahulikku keskkonda konfliktsetele situatsioonidele. Kusjuures ta on väga hea vahemees, kes sekkub sageli selleks, et teha rahu teiste vahel.

 

 

 


Skorpion

Ta on tuntud oma salapärase ja kirgliku külje poolest, ta näitab välja seega ainult seda, mida ta tahab. Ta ise aga analüüsib kõike ümbritsevat tähelepanelikult ja tema pilgu eest ei jää midagi varjule. 


Ambur 

Ta on tulemärk, keda valitseb Jupiter, Ambur väljendab oma optimistlikku ellusuhtumist läbi oma pilgu. Ta ei vihasta niisama lihtsalt ja eelistab eemalduda kõigest negatiivsest, mis võiks rikkuda tema heaolu.


Kaljukits

Ta on pigem tagasihoidlik, tema pilk peegeldab aga siirust. Oma tundeid ei demonstreeri ta kõigile, ta eelistab näidata välja seda, mida ta oma südames tunneb, läbi oma pilgu selle asemel, et rääkida neist sõnadega.

 

Veevalaja

Veevalaja vaatab harva teisi inimesi oma silmadega ja seda selle põhjusega, et nad viibivad enamuse ajast omaenda mullis. Kui ta aga peaks vaatama, siis võid sa näha tema lummavat pilku, millelt on raske pilku keerata. 

 

Kalad

Ta on hea ja abivalmis, teiste tunnete suhtes on ta äärmiselt tundlik. Kui ta sind vaatab, siis leiab ta pilk kohe kontakti sinu pilguga ja peegeldavad samu emotsioone. See tuleb lihtsalt tema legendaarsest empaatiatundest. 


 


Kommentaare ei ole