{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 põhjust, miks Vähi tähtkujus sündinud inimesed on parimad

Nad kaitsevad oma sõpru ja lähedasi Vähk kaitseb neid, keda ta armastab kuni viimase hingetõmbeni. Üks põhjustest, miks teil peak...

Nad kaitsevad oma sõpru ja lähedasi




Vähk kaitseb neid, keda ta armastab kuni viimase hingetõmbeni.

Üks põhjustest, miks teil peaks tuttavate seas olema vähemalt üks Vähi tähtkujus sündinud inimene on see, et nende peale võib alati loota. Kui te saate temaga lähedaseks, olete te tema jaoks otsekui pere liige. Ja nende jaoks on pere enne kõike muud. Nad on kõigeks valmis nende nimel, keda nad on lasknud oma väikesesse tutvusringi. Armusuhetes võib see külg paista negatiivsena, sest Vähki on kerge armukadedaks ajada. Ometigi tähendab see just seda, et nad tunnevad suurt tähelepanu ja huvi nende vastu, kes neile on lähedased ja on võimelised võitlema selle nimel, et kaitsta seda, mida nad enda omaks peavad.

Nad on unistajad ja neil on suur kujutlusvõime

Nii suure koguse armsatuse ja tugevalt väljakujunenud kujutlusvõimega on Vähid sodiaagi unistajad. Neil on kalduvus romantismile ja idealismile, see muudab neid omakorda kergesti solvuvateks ja tundlikeks armastuse ja suhete valdkonnas. Nad ei rahuldu kunagi tavalisega ja eelistavad luua omaenda versiooni muinasjutust. Nende pulbitsev kujutlusvõime paneb nad tuleviku poole vaatama. Armusuhetes see kvaliteet, kombineerituna nende suure ustavusega moodustab neist suurepärase kaaslase pikaajalisteks suheteks, sest nad on ustavad ja armastavad.

 

 



Nad on kirglikud.

Nad on tuntud, kui kõige tundlikum ja emotsionaalsem tähemärk, Vähk teeb kõike armastuse ja pühendumisega. See muudab ta kõige hoolitsevamaks armastajaks.

Suhe Vähiga on kõige parem asi, mis teile osaks võib sattuda, sest Vähk pühendab teile oma lõputu tähelepanu. Intuitsioon, üks nende suurematest trumpidest mängib siin suurt rolli. See on see intuitsioon, mis muudab nad hoolivaks ja tähelepanelikuks. Nad on väga tundlikud teiste vajaduste suhtes.

Nad on just sellised inimesed, keda võib usaldada

Kui te otsite kedagi, kellele midagi usaldada, kui teil on vaja nõuannet, tähelepanu, õlga, millel nutta siis minge Vähi juurde. Nende suur empaatiatunne on neile andnud suure kuulamisoskuse. Nad on ausad, sirgejoonelised, tähelepanelikud ja teised tunnevad end nende seltskonnas hästi.

Nad armastavad väljakutseid.

Vähid ütlevad tihti, et kui see on liiga lihtne, pole see tõenäoliselt huvitav. Ja sellepärast pole suhted Vähiga tihti lihtsad. Nad ei ole naiivsed ja ei lase endale käsklusi anda.

Vähid on võimelised rasket tööd tegema, et probleeme lahendada selle asemel, et kergemat teed minna.

Nad kohanevad hästi

Vähid oskavad kohaneda ja rütmiga kaasa minna. Vähid ei armasta üksindust aga oskavad üksi olla ja saavad hakkama. Nad armastavad iseseisvust ja teadmist, et neil ei ole vaja loota teiste peale, et elus edasi liikuda.

 

 



Neil on avatud maailmavaade

Vähi seltskonnas tunneme me end alati hästi, sest tal ei ole eelaramusi ja ta ei mõista kohut. Nad oskavad hinnata väikesi vigu teiste juures sest nad teavad, et igaüks on ainulaadne ja eriline.

Suhtes on see tänuväärt, sest mitte keegi ei armasta seda, mida te enda juures ei kannata rohkem, kui Vähi tähemärgi all sündinud inimene.

Vähid ei armasta, et neile öeldakse, mida nad tegema peavad, nad liiguvad alati omaenda rütmis ja mitte miski ega keegi ei saa seda muuta. Nad ei lähe rahvamassidele järgi. Nad on erinevad ja meeldivad endale sellistena ning kiitlevad sellega. Nad ei taha olla tähelepanu keskmes, nad võivad olla seltskonnas vägagi tagasihoidlikud. Aga samuti ei taha nad massi sulanduda.

Nad on üllatavad

Vähk on vahel liiga kontrastne, olles samal ajal lihtne ja keeruline, õrn ja liiga karm... Hoolimata oma tundlikkusest ja armastavad südamest Vähi seiklejast külg võib teid sõnatuks teha. See on üks edu võtmetest suhetes sest temaga koos olles ei tunne te iialgi igavust.

Nad on meistrid, et probleeme lahendada.

Vähkidel on suurepärane omadus, mis ainuüksi ise peaks teid veenma: nad oskavad paremini, kui keegi teine rahu teha. Nende erapoolitu olemus muudab neid suurepärasteks vahemeesteks.  Nad vihkavad tülisid ja otsivad igaühest parimat. See aitab neil näha kõiki situatsiooni külgi ja aspekte. Nad tahavad vältida draamat selle asemel, et tuld üles puhuda. Armastuses on nemad need, kes sõjakirve maha matavad ja oma vigu tunnistavad. Tänu sellele on neil pikaajalised suhted, mis peavad vastu tuultele ja tormidele, sest nad teevad kõik, et alal hoida rahu ja harmooniat.


© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!




 

Kommentaare ei ole