{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 põhjust, miks tõelised mehed oma naist ei peta

 Naised arvavad üsna üldistatult, et kõik mehed on ühesugused ja et truudusetus on neil veres. See võib muidugi tõele vastata mõnede ...

 Naised arvavad üsna üldistatult, et kõik mehed on ühesugused ja et truudusetus on neil veres. See võib muidugi tõele vastata mõnede meeste puhul aga kindlasti ei tohiks seda üldistada. Selliseid mehi, kes kunagi oma naisi ei peta, on väga palju.

 

Foto : unsplash

6 põhjust, miks tõelised mehed oma naist ei peta


1. Tõelised mehed on emotsionaalselt stabiilsed

Enamik inimesi on arvamusel, et ainult naistel on oma emotsioonide kontrollimisega probleeme. Tegelikult aga on mehed selles suhtes veel hullemad. Naistel on vähemalt olemas vajalik intelligents, mille abil nad oma tundeid väljendavad ja neist räägivad; mehed aga hoiavad oma tundeid endale kuni selle hetkeni, mil nad enam ei suuda tagasi hoida ja plahvatavad seejärel. 

Kui suhtes on midagi korrast ära, siis naised katsuvad sellest rääkida ja väljendavad oma emotsioone läbi pisarate või pettumuse. Nõrga iseloomuga mehed aga väidavad, et nad ei tunne midagi ja otsivad abi alkoholist, suitsust või siis lähevad mõne teise naise juurde leidma seda, mida nad kodust ei saa. Tõelised mehed aga suudavad oma emotsioone muul moel kontrollida.

 

 


2. Tõelised mehed ei taha kõikide naistega magada

Tõeline mees ei kipu voodisse naisega, kelle vastu tal mingeid tundeid ei ole. Kui tal oma naisega enam voodis ei klapi, siis katsub ta naisega sellest rääkida, mitte ei lähe mujale seiklusi otsima.


3. Tõelised mehed austavad oma naist

Tõelise armastusega kaasneb ka austus. Truudusetus on aga austuse puudus teise inimese tunnete vastu. Mees, kes austab oma naist, ei taha talle haiget teha.


4. Tõelised mehed teavad, kuidas kiusatusele mitte järele anda

Mees, kes austab iseennast ja oma kaaslast, keda ta armastab, ei hakka kiusatusele järgi andma. Isegi, kui see on raske, ei tee ta seda. Ainult tõelised mehed ja naised on selleks võimelised.

 

 


5. Tõelised mehed oskavad väärtustada seda, mis neil on

Mehed, kes otsivad alati paremat, ka siis, kui nad on kellegagi juba koos, on alati valmis oma elukaaslast petma sellega, keda nad peavad paremaks. Tõeline mees aga oskab hinnata seda, mis tal on ja hoolimata naise puudustest ja nende suhtes ettetulevatest probleemidest, ei hakka ta teda petma.


6. Tõelised mehed ei taha oma nime määrida

Sest truudusetuse mehega käib kaasas halb kuulsus ja tõelised mehed seda ei taha, teades, et see kuulsus ei kao kunagi. 




1 kommentaar

  1. Kirjatükki sobib iseloomustama seal leiduv tees: "Naistel on vähemalt olemas vajalik intelligents ... !" - et siis meestel ei ole, mehed on lollid ... MOTT :/

    VastaKustuta