{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 nippi, kuidas tõmmata oma ellu head õnne ja raha

 Aegade algusest saadik on inimesed otsinud erinevaid võimalusi, kuidas tõmmata oma ellu head õnne ja rikkust. Ühiskondliku mõtteviis...

 Aegade algusest saadik on inimesed otsinud erinevaid võimalusi, kuidas tõmmata oma ellu head õnne ja rikkust. Ühiskondliku mõtteviisi järgi on materiaalsed rikkused harmoonilise tuleviku garantiiks. Hoolimata paljude inimeste säästlikust eluviisist tundub, nagu ei tahaks hea õnn neile ikkagi naeratada. 

 

unsplash@micheile

 

Paljud inimesed unistavad rikkaks saamisest. Teenida rohkem raha selleks, et ei peaks muretsema kuu lõppude pärast, on saanud paljude ideaaliks ja püüdluseks. Aga mitte kõikidele ei ole antud elada rikkuses.

Ja tegelikult, tahad sa seda või mitte, rikkaks saamise juures on suur roll heal õnnel. 

Selleks aga, et hea õnn ka sulle naerataks, proovi järgmisi nippe. Võib-olla sa ei saa just nii rikkaks nagu Kröösus aga vähemalt võid sa pakkuda oma lähedastele ja perele paremat elukvaliteeti. 

Ja ära unusta hoida meeles kõige tähtsamat: raha ei tee õnnelikuks.

 

 

 

Kuidas siis tõmmata oma ellu head õnne ja rikkust? 

 

1. Kujuta ennast oma peas rikkana ette ja visualiseeri oma tulevikku

Visualiseerimise näol on tegemist esivanemate tehnikaga, mis võimaldab oma eesmärke kiiremini ellu viia. Kõigepealt võta endale üks väike taldrik, paberileht ja pastapliiats. Jaga paberileht mitmeks tükiks ja kirjuta põhjused, miks sa tahad rikkaks saada. Seejärel, murra paber kaheks ja pane see taldriku peale. Sule silmad ja kujuta end ette elamas sellist elu, nagu sa seda sooviksid. Keskendu tõeliselt oma mõtetele ja tunne oma enda energiat.

 

2. Suhkur

Sümboolikas seostatakse suhkrut õnne ja jõukusega. Pane klaasitäis suhkrut mõnda anumasse ja hoia seda oma magamistoas, sellises kohas, kus ei ole liiga palav. Ära unusta samuti mediteerida selleks, et vabaneda pingetest ja keskenduda oma soovide täitumisele. Sest rahaga seotud mured võivad meid haigeks teha ja selleks, et rikkaks saada, pead sa õppima iseenda eest paremini hoolitsema ja olema rahulik ning enesekindel.

 

3. Viirukite põletamine

Ilmselt oled sa juba kuulnud sellest et viirukisuits ajab halva energia minema. Viirukit kasutatakse selleks, et vabaneda kõigest halvast ja tõmmata ligi armastust ning head õnne. Hea õnne ja rikkuse ligi tõmbamiseks, tuleb sul põletada viirukit seal ruumis, kus sa veedad kõige rohkem aega. Korda seda rituaali mitu korda, kasutades samal ajal positiivseid lauseid, mis aitavad sul oma eesmärkidele lähemale jõuda. Ära unusta samuti, et õnn sõltub meie endi mõtetest.

 

 

 

4. Riis, pipar ja küünlad

Sul on vaja selle jaoks võtta 2 klaaspurki, 2 küünalt, 2 peotäit riisi ja 7 pipratera. Pane riis ja pipar purki ning süüta küünlad tunniks ajaks põlema. Seda rituaali peetakse võimaks vahendiks, mis aitab vabaneda halvast energiast ja ellu viia oma unistusi.

 

5. Kasuta münte

Selle iidse rituaali käigus tuleb sul täita puuanum müntidega. Pane see anum kuskile, kus ta on alati silma all. Iga päev, pane oma käsi anumasse ja võta mõned mündid ning soovi midagi oma südames samal ajal. Pane silmad kinni sellel ajal ja usu sellesse, mida sa ütled.

 

6. Hõõru imelampi

Kindlasti mõtled sa nüüd Alladini imelambile. Ainult, et sinul ei ole vaja oma soovide täitmiseks džinni abi. 

Selle rituaali läbiviimiseks läheb sul vaja 7 ülekullatud küünalt, natuke oliiviõli ja purke, kuhu sa saad küünlad panna. Soovitatav on viia see rituaal läbi pühapäeval, kasvava kuu ajal. Pane oliiviõli küünaldele ja pane küünlad purkidesse. Põleta küünlaid ainult tund aega ja keskendu samal ajal rikkaks saamisele.

Ära unusta, et su mõtetel ja hingeseisundil on väga oluline roll nende rituaalide juures ning, et soov edu saavutada on palju tähtsam, kui tulemus ise.



Kommentaare ei ole